Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mar 2011 - Anul XVI, nr. 50 (4648)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţii

Lungu anunţă că utilajele pentru consolidarea centrului Sucevei vor fi suplimentate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Reprezentanţii firmei General Construct au anunţat că vor suplimenta utilajele pe care le folosesc la lucrările de consolidare din centrul Sucevei, în zona unde vor fi construite parcările subterane. Anunţul a fost făcut în cadrul comandamentului de lucru care a avut loc ieri la Primăria Suceava. Primarul Ion Lungu a declarat, la finalul discuţiilor, că lucrările de consolidare a centrului Sucevei au fost întrerupte câteva zile, începând de sâmbăta trecută, din cauza gerului. Lungu a spus că temperaturile scăzute au fost principalul motiv pentru încetinirea şi oprirea lucrărilor de turnare a piloţilor de beton care vor consolida zona în care vor fi construite cele două parcări subterane.

„La începutul săptămânii trecute se lucra foarte bine, media de turnare a piloţilor secanţi pentru consolidarea terenului fiind de opt pe zi. Din păcate nu s-a mai putut continua aşa, iar spre finele săptămânii lucrările au fost stopate”, a declarat Lungu.

Atât reprezentantul constructorului, cât şi Ion Lungu au declarat că în perioada următoare se va suplimenta numărul utilajelor şi al muncitorilor, în special pentru cea de-a doua parcare, din spatele Casei de Cultură.

Pe de altă parte, reprezentantul firmei General Construct a spus că o altă problemă care trebuie rezolvată este cea legată de descărcarea arheologică pentru zona unde vor fi construite parcările. Asta în situaţia în care în momentul în care se forează pentru turnarea piloţilor din beton apar ruine ale unor foste clădiri.

Nu în ultimul rând, Ion Lungu a spus o altă problemă apărută în derularea lucrărilor este pe cale de a se rezolva, făcând referire la reţeaua de drenuri din zona centrală.

„Am reuşit să găsim o mare parte din documentaţia veche. De asemenea, am reuşit să conturăm soluţia tehnică pentru continuarea lucrărilor, astfel încât atunci când vremea se va încălzi să putem începe din nou lucrul”, a mai declarat primarul Sucevei. El a adăugat că o altă problemă ţine de reţeaua de canalizare a Casei de Cultură a Sucevei, care în perioada următoare ar putea fi refăcută într-o altă locaţie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu anunţă că utilajele pentru consolidarea centrului Sucevei vor fi suplimentate.
 Vizualizări articol: 1062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Lungu anunţă că utilajele pentru consolidarea centrului Sucevei vor fi suplimentate1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Halucinant trimis de
( 2 mar 2011, 12:36:37
Titlul fotografiei este: Ion Lungu: „Am reuşit să conturăm soluţia tehnică pentru continuarea lucrărilor”. De aici intelegem ca ne-am apucat de lucru (pe banii cui) fara a avea o solutie tehnica ? Mi se pare halucinant ! Mai halucinant este sa apari in presa cu asa declaratie si lumea sa te voteze !
2.   .... trimis de
( 2 mar 2011, 15:16:55
He he... Vor mai aduce doua pluguri cu 6 cormane ? Sau 4 boi la sase juguri ? Bati campii Lungule...Orasul arata de rahat. Iti Multumim ca ai adus muzeul satului in municipiul Suceava, iti multumim ca ne faci sa ne simtim ca la Prelipca. Si poate, daca Stefan cel Mare ar trai, ti-ar multumi ca strazile sunt numai bune de impotmolit caii inamicilor otomani.
3.   Se stie ... trimis de
( 2 mar 2011, 15:57:08
Se stie ca tovarasu Lungu Minciuna e un pig notoriu care nu se tine de cuvant si face totul dupa ureche. La ce sa te astepti de la o asa deviatie genetica si de la acolitii sai. Daca pica guvernul si el nu apuca sa sara in alta barca va fi linsat cu siguranta. Tovarase colhozist Lungu, zilele tale sunt numarate...asa ca termina cu prostiile daca vrei sa ramai in memoria sucevenilor ca un om care s-a straduit sa faca ceva pentru comuna asta numita Suceava.
4.   Am mai spus... trimis de
( 2 mar 2011, 21:13:51
Am mai spus ca Lungu confunda Suceava cu combinatul,unde se credea "marele carmaci"Daca facea un sondaj de opinie(real,nu ca cel comandat de el cu multumirea cetatenilor),vedea ca sucevenii nu vor parcare subterana in centru,ei vor flori,copaci,pietonal,curateni marmurii ciuruite...Oul o sa-l bage in parcarea subterana?
5.   ..... trimis de
( 2 mar 2011, 22:06:57
Sa ma scuze domnul lacatus mecanic,da a-ti inceput o lucrare fara un studiu geologic? Bineinteles ca din asta face parte si istoricul zonei...La formatia profesionala care o are nu e de mirare...
Stau si ma minunez cum au putut persoane ca el sa ajunga in asemenea functii...
6.   Chiar nu trebuie... trimis de
( 2 mar 2011, 23:22:56
chiar nu trebuie parcare subterana in buricul targului ....mai bine facea o oaza de flori , arbusti ornamentali ,alei, banci in stil bucovinean si multa multa ,frumusete .-Asemenea parcari sunt facute de obicei in locuri virane mai laturalnice.Ce frumos ar fi fost sa fie in centru , multe flori , in special trandafiri de toate culorile sa te ameteasca cu parfumul lor fin ...asa cetatenii vor fi ametiti cu emanatiile de plunb, bioxid de carbon si altele ...din teava de esapament a automobilelor ce vor intra si vor iesi din parcare....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei