Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mar 2011 - Anul XVI, nr. 50 (4648)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Premii speciale

Iulius Mall trimite „Cea mai iubită soţie, prietenă şi mamă” în străinătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Iulius Mall trimite „Cea mai iubită soţie, prietenă şi mamă” în străinătate. Sucevencele norocoase care vor completa taloanele puse la dispoziţie de Iulius Mall, în cadrul Campaniei „Cea mai iubită soţie”, „Cea mai iubită prietenă”, „Cea mai iubită mamă”, pot câştiga o excursie la Roma, Milano sau Florenţa.

Până pe 8 Martie, cea mai iubită soţie este premiată de Iulius Mall cu o sesiune de shopping la Roma. Cea mai iubită prietenă pleacă la cumpărături la Milano, iar cea mai iubită mamă la Florenţa. Sejururile pe marile bulevarde comerciale ale Europei se fac alături de persoana iubită, aşa că Iulius Mall trimite la răsfăţ şase clienţi.

 

Mii de premii, la început de primăvară

Între 1 şi 8 Martie, se câştigă zilnic trei pachete spa la Michelle Beauty & Spa, echivalentul a 100 euro fiecare sesiune. Cu alte 2.000 de premii sunt răsplătiţi clienţii Iulius Mall care cumulează la magazine bonuri de 100 lei: cosmetice Avon sau Nivea, cartele telefonice Vodafone, cutii cu bomboane “I love Milka”, răcoritoare, sesiuni de manichiură şi make-up sau alte cadouri (de la cercei din argint, până la ţinute elegante şi piese de lenjerie intimă). În plus, taloanele Campaniei „Cea mai iubită…” se depun în urnele care duc direct la Roma, Milano şi Florenţa.

 

Mai frumoase, mai elegante

Femeile sunt răsfăţate în această perioadă, la Iulius Mall. Ele vor primi mărţişoare, iar pe 8 martie vor fi întâmpinate cu flori. De ziua tuturor femeilor, echipa Sephora va transforma look-ul doamnelor şi domnişoarelor, oferindu-le gratuit şedinţe de frumuseţe, cu make-up în tendinţele acestei primăveri.

Tot pe 8 Martie, de la ora 19:00, magazinele din Iulius Mall îşi vor etala pe catwalk noile colecţii de primăvară-vară 2011, iar salonul Carmen Style va prezenta la scenă deschisă ultime trenduri în materie de coafuri.

Seara de 8 Martie le este dedicată tot femeilor. La Iulius Mall, va avea loc un concert susţinut de Alex Velea, care le va dedica doamnelor şi domnişoarelor hit-urile sale.

 

Câştigă o cină cu Alex Velea

Iulius Mall vă provoacă pe Facebook. Organizatorii vă sugerează să vă convingeţi prietenii, rudele, cunoştinţele, colegii, vecinii că vă doriţi din tot sufletul să serviţi cina cu îndrăgitul cântăreţ Alex Velea. Pentru a câştiga „cina romantică”, prietenii trebuie să vă voteze pe contul Facebook Iulius Mall Suceava, după ce vă veţi completa datele de identificare şi cele de contact. Dacă până pe 7 martie, la ora 16:00, adunaţi cele mai multe sufragii, veţi lua cina cu Alex Velea, la Restaurantul „Aquarium”, din Iulius Mall.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iulius Mall trimite „Cea mai iubită soţie, prietenă şi mamă” în străinătate.
 Vizualizări articol: 791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Iulius Mall trimite „Cea mai iubită soţie, prietenă şi mamă” în străinătate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ?? trimis de
( 2 mar 2011, 22:32:38
si pe amanta o lasa acasa ?laughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei