Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 feb 2011 - Anul XVI, nr. 43 (4641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Numire

Noul comandant al Poliţiei Gura Humorului, instalat în funcţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Noul comandant al Poliţiei oraşului Gura Humorului a fost instalat în funcţie, comisarul-şef Damian Nechitoaia preluându-şi postul ieri dimineaţă. Aşa cum Monitorul de Suceava a anunţat încă de la finele săptămânii trecute, comisarul-şef a fost numit în funcţie fără a mai fi nevoie de concurs, asta pentru că a venit la Gura Humorului din postura de adjunct al Poliţiei municipiului Fălticeni, post cu un coeficient de ierarhizare superior (este vorba de o trecere de la o poliţie municipală la una orăşenească).

Damian Nechitoaia are vârsta de 46 de ani, este căsătorit şi are doi copii. Absolvent al Şcolii de ofiţeri de poliţie, promoţia 1990, dar şi al Facultăţii de Drept, ofiţerul de poliţie, originar din comuna Preuteşti, a activat încă din 1990 la Poliţia Gura Humorului, la formaţiunea Economică. De-a lungul timpul acesta a mai activat la Biroul de Investigaţii al Poliţiei municipiului Suceava, la Serviciul Economic din cadrul Inspectoratului de Poliţie, pentru ca ulterior să revină la Poliţia Gura Humorului, ca şef al Formaţiunii de Investigaţii Criminale.

Din august 2010 şi până zilele trecute Damian Nechitoaia a fost adjunct al şefului Poliţiei municipiului Fălticeni.

Noul comandant îl înlocuieşte în funcţie pe comisarul-şef Vasile Andronic, care a fost în concediu medical în ultimele luni, după ce împotriva sa a fost demarată o cercetare internă, pentru management defectuos.

La Poliţia Gura Humorului au fost destul de multe probleme în ultima perioadă, probleme care au dus inclusiv la cercetarea internă a fostului şef. Printre altele, la această structură a activat agentul Dumitru Drelciuc, aflat acum în arest. Cercetat în mai multe dosare, acesta a ajuns după gratii după ce, rezultă din ancheta procurorilor, ar fi volatilizat nu mai puţin de 81.161 de pachete de ţigări de contrabandă, ţigări care se aflau în Camera de Corpuri Delicte a Poliţiei oraşului Gura Humorului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul comandant al Poliţiei Gura Humorului, instalat în funcţie.
 Vizualizări articol: 2600 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Noul comandant al Poliţiei Gura Humorului, instalat în funcţie4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ptr.CDT.Politiei trimis de
(22 feb 2011, 12:40:08
In sfarsit a ajuns acest ofiter sef.Si-a dorit demult acest lucru,cel putin l-a savurat tot timpul.Dar sa nu uitam ca a fost numit si nu a dat concurs,chiar daca a venit de la Falticeni,asa cum au fost numiti toti sefii de politii municipale si orasenesti de cand a venit Todirut la sefia inspectoratului si sunt sigur ca o sa plece cu totii cand vine USL la putere.Panzariu si Andronic au fost numiti tot de Todirut.Sa asteptam sa cada PDL-ul.Bafta

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei