Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 feb 2011 - Anul XVI, nr. 43 (4641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Facem „sport” cu grohăieli

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Televiziunile noastre specializate în sport, cel puţin cele care au chiar în titulatură inclus acest cuvânt (Telesport, Sport.ro) au devenit de-a dreptul amuzante. Pe Telesport, care de fapt a decedat cu mult timp în urmă (după ce câteva luni bune ne-a delectat cu înregistrări de biliard vechi de câţiva ani), de vreo câteva săptămâni se poate vedea doar o fotografie cu o masă, un tac şi nişte bile. Pentru cine nu cunoaşte povestea postului, e o veritabilă capcană. Sâmbătă, în timp ce frecam posturile din telecomandă, ultrarapid, cineva aflat la mine a prins flash-ul cu masa şi mi-a zis: „Dă înapoi, la biliard!”. Am dat, ca să-i fac plăcerea. S-a lămurit după câteva zeci de secunde că nu-i defect DVR-ul meu, ci postul! Întrebarea extrem de simplă se adresează UPC: Ce-aveţi, mă, de nu scoateţi mortul din casă? Celălalt, Sport.ro, pare viu, din moment ce are imagini în mişcare. Dar nu e. Sau, cel mult, e viu doar pentru cine are timp să creadă, să pună botu’. Nu mai departe de alaltăieri, o zi plină de evenimente sportive, de la fotbal şi handbal, până la tenis şi schi (vorbesc doar de campionate serioase şi de competiţii fie europene, fie mondiale) ce a găsit de cuviinţă Sport.ro să ne prezinte, preţ de o zi întreagă? Ei bine, o emisiune cu mult bun simţ, profesionalism şi imaginaţie „Săru(p) mâinile”!!! M-a ferit Domnul să trec măcar în fuga telecomenzii (sau „telecomandei”!? Răspuns: două!, că io nu ştiu d-astea) pe acolo, dar vrând-nevrând m-au pricopsit cei de la Ştirile PRO TV cu imagini filmate acolo: fel de fel de bagabonzi şi bagaboante, vreo 500 („mulţi, Măria Ta, da’...) foarte preocupaţi să emită fel de fel de mugete răguşite de hăhăieli, chirăieli şi zbierete, din care am reţinut că „Băă, acu’ sunt doi perverşi, nu unu, băăă!”. Aş fi tare curios să aflu ce rating a făcut respectiva televiziune pe parcursul întregii zile, inclusiv după terminarea atrocităţii ăsteia cu emisiunile care i-au urmat: „Coride spaniole” şi „Lovituri mortale”. Nu de alta, dar oricât de mult m-aş strădui, tot nu-mi iese la socoteală un număr atât de mare de telespectatori imbecili, idioţi, cretini, ala cum ne consideră conducerea televiziunii ăsteia care în mod fraudulos se numeşte de sport. Prin comparaţie „Telesport” e mai bună: o fi ea moartă, dar de câte ori comuţi pe ea, măcar vezi o fotografie dintr-un sport omologat!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Facem „sport” cu grohăieli.
 Vizualizări articol: 1020 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Facem „sport” cu grohăieli5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei