Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 feb 2011 - Anul XVI, nr. 43 (4641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Necaz în familie

Tatăl şi copiii de 3 şi 4 ani, răniţi grav după ce au intrat cu maşina într-un copac

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un accident rutier deosebit de grav a lovit crunt o familie din comuna Marginea, un bărbat şi fiul şi fiica sa, de 3, respectiv 4 ani, fiind răniţi grav după ce maşina în care se aflau a lovit violent un copac de la marginea drumului. Cumplitul accident s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 10.15, pe DN 17 A, în comuna Marginea.

La volanul unui autoturism marca Mazda se afla Costel Grigorean, un localnic în vârstă de 36 de ani din Marginea. Bărbatul, om de afaceri, venea dinspre Rădăuţi şi se îndrepta spre casă. Pe bancheta din spate a maşinii se aflau băiatul său, în vârstă de 3 ani şi fiica, cu un an mai mare. Accidentul avea să se petreacă pe o porţiune de drum dreaptă, care în mod normal nu pune probleme şoferilor.

 

A derapat pe zăpadă, s-a răsucit şi a lovit din lateral copacul

Din păcate însă, condiţiile de trafic de ieri dimineaţă nu erau normale, carosabilul fiind acoperit cu un strat de zăpadă sub care se formase gheaţă.

Conform Poliţiei, şoferul autoturismului nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu zăpadă, cauză din care a derapat şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. În derapaj, şoferul a încercat să se redreseze, însă nu a reuşit, maşina ajungând pe sensul opus de mers, rotindu-se şi lovindu-se violent cu partea lateral dreapta spate de copac.

 

Fetiţa de 4 ani şi tatăl său, cu leziuni foarte grave 

Consecinţele impactului sunt foarte grave.

Cea mai gravă era, aseară, starea fetiţei în vârstă de 4 ani. Primele investigaţii medicale au arătat că aceasta a suferit ruptură de rinichi drept şi contuzie forte de splină, leziuni înfiorătoare mai ales pentru un copil de această vârstă. Din cauza stării grave, la cererea familiei, fetiţa a fost transportată cu un avion particular la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

Nici starea tatălui săi nu este cu mult mai bună. Costel Grigorean a fost internat la Spitalul Judeţean cu traumatism cranio-cerbral acut deschis şi contuzie cerebrală gravă. Aseară, acesta a fost dus cu o ambulanţă la Iaşi, de unde urma să fie preluat de un elicopter, pentru a fi dus tot în capitală, la Spitalul Baltazar Arsenie.

Veşti mai bune erau doar în cazul băiatului de 3 ani. Cu o fractură la mâna dreaptă şi o contuzie toracico-abdominală, micuţul era, aseară, în stare stabilă la Spitalul Judeţean Suceava.

În timp ce poliţia a amintit doar de viteza neadaptată la condiţiile de drum, rudele omului de afaceri s-au plâns ca pe porţiunea respectivă de drum era polei din cauză că drumarii nu au intervenit la timp cu materiale antiderapante.

În ultimele zile, pe raza judeţului Suceava s-au petrecut mai multe accidente cauzate de condiţiile grele de drum şi de viteză. Numai sâmbătă şi duminică, din cauza carosabilului acoperit cu zăpadă şi polei, s-au mai înregistrat cinci accidente, din care unul grav.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tatăl şi copiii de 3 şi 4 ani, răniţi grav după ce au intrat cu maşina într-un copac.
 Vizualizări articol: 727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tatăl şi copiii de 3 şi 4 ani, răniţi grav după ce au intrat cu maşina într-un copac5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(22 feb 2011, 11:17:51
bine ca dati numele acum, si la mafioti nu,,,,,,,,,,,
2.   Trist.... trimis de
(22 feb 2011, 14:59:36
masina se deplasa regulamentar si a fost izbita cu violenta de un copac care venea din sens opus cu viteza, copac care a derapat din cauza drumarilor care nu au imprastiat material antiderapant......imi pare rau de copii...
3.   Ceva despre centurile de siguranta trimis de
(22 feb 2011, 18:12:06
Daca erau in locul lor pe parcursul distantei era mult mai bine, cel putin statistic.
4.   VREMEA trimis de
(22 feb 2011, 21:11:08
Il stiu bine pe acest om,nu cred ca cunducea cu viteza...doar cu cateva minute inaintea lui am trecut pe acel drum care era acoperit bine cu zapada si de care uitasera drumarii nostri dragi...ministerul transporturilor a avut grija sa investeasca cateva milioane de euro in camere video cu care sa-i prinda pe soferii care nu-si platesc rovinieta dar sa repare un drum sau sa mai cumpere o masina de dezapezire nu sunt in stare.Traimin tara lui papura voda.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei