Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 dec 2010 - Anul XV, nr. 289 (4580)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inconştienţi pe şosele

Şofer de tir din Ucraina, prins beat turtă la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer de tir din Ucraina, care se deplasa pe DN 2 în stare avansată de ebrietate, a fost tras pe dreapta de poliţie, oamenii legii fiind sesizaţi despre conducătorul auto pericol public printr-un apel la numărul de urgenţe 112. S-a întâmplat luni după-amiază, în jurul orei 16.00, cel care a făcut sesizarea spunând că şoferul se află pe raza comunei Vadu Moldovei şi se deplasează în mod suspect, pe axul drumului.  

Filtrul poliţiei a dus la identificarea imediată a şoferului. Ivan G., în vârstă de 48 de ani, domiciliat în Republica Ucraina, avea o concentraţie de 0,97 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Conform procedurilor, şoferul a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, pentru stabilirea exactă a alcoolemiei. Cazul este considerat foarte grav de poliţie, în condiţiile în care şoferul beat conducea o maşină de mare tonaj, care, scăpată de sub control, putea face ravagii. El s-a ales cu dosar penal, tirul rămânând în custodia poliţiei până când va fi preluat de un alt reprezentant al firmei la care era angajat şoferul băut.   

În cadrul acţiunilor de control în trafic desfăşurate luni, poliţiştii au mai depistat şi alţi şoferi băuţi. De exemplu, pe DN 2H, în oraşul Milişăuţi, a fost tras pe dreapta Florin D., în vârstă de 40 de ani, din municipiul Suceava, un şofer care era şi el în stare avansată de ebrietate, având o concentraţie de 0,80 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.  

De asemenea, un alt şofer beat a fost depistat după ce s-a izbit într-un cap de pod. S-a întâmplat luni seară, în jurul orei 19.30, pe DJ 208C, în Liteni. Şoferul, Niculiţă I., în vârstă de 41 de ani, localnic din Liteni, scăpase maşina de sub control, izbise violent capul de pod, dar scăpase fără leziuni de pe urma impactului. După verificarea cu etilotestul a rezultat că acesta avea o concentraţie de 0,64 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer de tir din Ucraina, prins beat turtă la volan.
 Vizualizări articol: 770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Şofer de tir din Ucraina, prins beat turtă la volan5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bestial trimis de
( 8 dec 2010, 11:26:34
DACA ERA IN GERMANIA ..AVEA INTERDICTIE 3 ANI SA MAI CONDUCA !!! MA INTRB CUM VA FII SOLUTINAT DOSARUL PENAL AVIND IN VEDERE CA ESTE CETATEAN UCRAINEAN.......
2.   Titlul corect ar fi fost trimis de
( 8 dec 2010, 11:28:27
Şofer de tir din Ucraina, prins beat turtă la volan ... SI IMPUSCAT de doua ori in burta si o data in CAP

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei