Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 dec 2010 - Anul XV, nr. 289 (4580)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Comandantul Poliţiei Milişăuţi a reţinut un hoţ după o „cursă” de 800 m plat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Subcomisarul Florin Chelba, comandantul Poliţiei oraşului Milişăuţi, a demonstrat că la vârsta de 33 de ani poate obţine rezultate bune nu numai la capitolul management, ci şi la probele sportive.

Ieri, cu puţin după orele prânzului, subcomisarul Chelba se afla, împreună cu un subordonat, agentul Constantin Ursu, în municipiul Rădăuţi, în zona cartierului Hurmuzachi.

La un moment dat, cei doi poliţişti au auzit strigătele disperate ale unei bătrâne căreia i se furase poşeta de pe umăr şi în acelaşi timp au văzut cum un tânăr alerga prin aglomeraţia de pe trotuar, fără ca vreun cetăţean să intervină. Cei doi poliţişti au pornit în urmărirea fugarului, care, după circa două sute de metri, în apropierea parcului de la lac, a abandonat poşeta şi a continuat cursa spre cartierul Hipodrom. Chelba a reuşit să-l ajungă pe tânăr după circa şase sute de metri, în apropierea Bisericii „Sfântul Ilie” de pe strada Grănicerului, şi să-l reţină.

La scurt timp a apărut un echipaj de la Poliţia Municipiului Rădăuţi care l-a preluat din „braţele” subcomisarului Chelba pe tânărul de 15 ani Gheorghe Florin Marcu, din Vicovu de Sus.

Toate bunurile din poşeta Corinei Bordei, de 73 de ani, din Rădăuţi, au fost recuperate, iar tânărul va fi cercetat sub acuzaţie de furt calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comandantul Poliţiei Milişăuţi a reţinut un hoţ după o „cursă” de 800 m plat.
 Vizualizări articol: 3929 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 12 voturi
Comandantul Poliţiei Milişăuţi a reţinut un hoţ după o „cursă” de 800 m plat4.8512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da CASCHETA?! trimis de
( 8 dec 2010, 12:06:21
A alergat cu cascheta in cap sau a aruncat-o la Cotroceni? Degeaba a alergat ca oricum nu-i pasa numanui de ei si nu mai au nici o autoritate, aceasta fiind stirbita chiar de cel care se declara presedintele acestei tari.La cum sunt platiti acum si ce viitor sumbru ii paste nu mai au rost faptele de eroism. Orisum felicitari pt atitudine si spirit civic ca de a-ti face meseria parca nu se mai merita la felul cum sunt umiliti si batjocoriti de politicieni!
1.1  RE: Da CASCHETA?! trimis de
( 8 dec 2010, 13:10:56
:)) Unii dintre voi...pe bune, sunteti semi-retardati. Prietene, un organ al autoritatii publice nu poate avea niciodata "spirit civic". Civic= Care aparține cetățenilor, privitor la cetățeni; cetățenesc.
1.2  RE: Da CASCHETA?! trimis de
( 8 dec 2010, 22:51:52
Asa retardat te intreb , poate ma poti ajuta in inconstienta mea, ce sa inteleg ca politisti nu sunt cetateni?! Io ma gindesc ca nu ai intesles exact ce am vrut sa punctez. Imi cer scuze ca te-am pus sa redeschizi dex-ul tau prafuit!
1.3  RE: Da CASCHETA?! trimis de
( 8 dec 2010, 23:43:11
Semi-retardat...am spus. Deci atentie!happy
1.4  RE: Da CASCHETA?! trimis de
( 8 dec 2010, 23:49:53
off..mi-era asa lene sa iti dovedesc ca te inseli, ca am zis sa te las balta, dar hai ca incerc sa-ti dau un indiciu: Daca politia (sau orice alta autoritate publica) si-ar face treaba pe baza de spirit civic, ar sta toti pe banca asteptand urmatorul salariu pe card. Spiritul civic apartine cetatenilor in sensul de civili. Deschide ochii, vei vedea ca am dreptate. Dex-u era online, apropo.
1.5  RE: Da CASCHETA?! trimis de
(10 dec 2010, 11:18:11
Si mie imie greu sa-ti explic, ca de desenat nu am cum, dar o sa incerc! Voiam sa subliniez faptul ca la cum sunt platiti, tratati politisti de catre cei care ne conduc nu mai au cum sa actioneze din pura implicare profesional ci doar din prisma unui cetatean de rind care vrea sa isi ajute un seaman ! Scz!
1.6  RE: Da CASCHETA?! trimis de
(11 dec 2010, 18:39:35
Desenezi prost. Reprofileaza-tehappy
2.   Politia trimis de
( 8 dec 2010, 13:11:51
Cinste subcomisarului pentru atitudinea lui, sunt destui politisti adevarati care chiar isi fac treaba in tara asta, dar sunt si destule lichele care vor prin orice mijloace sa denatureze in fel si chip imaginea politistului.Oamenii s-au invatat doar sa ii judece, dar ganditi-va ca si politistii sunt oameni,au familie,sentimente si poate ca de multe ori ar trebui ca noi cetatenii sa ii sprijinim mai mult atunci cand se impune.Cat despre actuala guvernare, nu pot spune decat ca e jalnica si asa cum i-a bagat pe toate categoriile sociale in mocirla, asa i-au bagat si pe politisti.
3.   OAUUUUU! trimis de
( 8 dec 2010, 15:18:59
ce a putut face Chelba, ca la Milisauti nu face nika, sunt vreo douazeci de chiulai si nika nu fac, bravo ai iesit in eviddenta o sa-ti dea prima ... la dreapta
4.   25 % trimis de
( 8 dec 2010, 18:10:22
Daca alerga cu 25 % mai putin, sau mai incet, in mod sigur, hotul ramanea neprins.
5.   Ticuta trimis de
( 8 dec 2010, 20:17:08
politistii o sa fie in rahat cat mai e proaspata PORTOCALA........daca e moda sa se împrumute totul de la UE, cu siguranta se va imprumuta si autoritatea pe care politia o are in celelalte state europene, si atunci tu daca faci p...a mare vei fi tras pe dreapta
6.   Si-a facut datoria...atata tot ! trimis de
( 9 dec 2010, 11:58:11
e de groaza in ce tara traim! el si-a facut datoria...asta inseamna ca ar trebui fiecare dintre noi ,sa aparem in ziar..ca ne facem "munca "ok ???...pardon...se cred "eroii"in public ,insa ei sunt de fapt niste ....
si tu SIRJERKALOT ..esti la fel de destept ca intodeauna !laughing
6.1  RE: Si-a facut datoria...atata tot ! trimis de
(11 dec 2010, 18:41:12
Multumesc frumos! Iar tu...nu stiu cine esti. Dar pari capabila

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei