Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 oct 2010 - Anul XV, nr. 255 (4546)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Inaugurare

Jandarmii fălticeneni s-au mutat în casă nouă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De ieri, jandarmii fălticeneni au un alt sediu. Acesta este situat pe strada Ion Creangă, în clădirea în care, până nu demult, a funcţionat Grădiniţa cu Program Prelungit. Pentru a marca momentul aşa cum se cuvine, în clădirea în care va funcţiona Secţia Jandarmi Fălticeni a fost oficiată o slujbă religioasă oficiată de trei preoţi, printre care şi preotul militar Cătălin Simion.

La eveniment au participat reprezentanţi  din partea primăriei, ai Inspectoratului Şcolar, ai Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, ai Poliţiei comunitare, ai Poliţiei Municipiului Fălticeni, conducerea Şcolii de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, Detaşamentului de pompieri, colegi de la Inspectoratul Judeţean de jandarmi şi un prieten mai vechi al jandarmilor suceveni, fostul adjunct al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române pe probleme de pregătire profesională, general în rezervă Ioan Crînguş.

 

O idee pusă în practică rapid

Prezent la inaugurarea noului sediu, primarul municipiului, Vasile Tofan, a afirmat cu oarece satisfacţie faptul că „am strecurat ideea domului general Eugen Şalar că e posibil să aibă un nou sediu la Fălticeni şi nu am mai scăpat de dumnealui. Aşa că am făcut demersul. Mi-aş dori, şi o spun cu sinceritate, să am  aceeaşi colaborare cu toate celelalte verigi instituţionale cu care colaborez ca primar şi reprezentant al administraţiei locale”, a spus Vasile Tofan.

La rândul său, inspectorul-şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, general Eugen Şalar, a precizat că jandarmeria în judeţul Suceava îşi va desfăşura toate activităţile cu profesionalism, cu seriozitate pentru creşterea siguranţei cetăţeanului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jandarmii fălticeneni s-au mutat în casă nouă.
 Vizualizări articol: 722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Jandarmii fălticeneni s-au mutat în casă nouă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei