Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 oct 2010 - Anul XV, nr. 255 (4546)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Film

„Toamnă la Voroneţ” a ajuns la Bucureşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pasionaţii de film care nu au putut ajunge la Gura Humorului în această toamnă, la cea de-a 30-a ediţie a festivalului „Toamnă la Voroneţ”, au şansa să mai urmărească şi astăzi o parte din filmele premiate la Festivalul  Internaţional de Film, Diaporamă şi Fotografie desfăşurat în perioada 2-5 septembrie 2010, în inima Bucovinei.

Ieri, între orele 16.00 -19.00, la Centrul pentru Activităţi Recreative şi Inovare Ocupaţională din strada J. L. Calderon nr. 39, Bucureşti, a avut loc deschiderea oficială a manifestării în cadrul căreia Elvira Romaniuc, directorul festivalului, a făcut o scurtă prezentare a Festivalului “Toamnă la Voroneţ”, după care au urmat proiecţii de diaporame şi proiecţii de filme premiate. 

Astăzi, de la ora 16,00 continuăprezentarea lucrările premiate la Festivalul „Toamnă la Voroneţ”, secţiunile film documentar, film studenţesc, film turistic, diaporamă şi fotografie, şi înmânarea premiilor.

Invitaţi onorifici la gala din această săptămână de la Bucureşti sunt:Geo Saizescu– prof. univ. dr. Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte Vizuale,Călin Căliman– critic de film, ziarist, Universitatea Hyperion, Alecu Croitoru– regizor, scenarist, Universitatea Hyperion, Mircea Bunescu– lector univ. dr. Universitatea Media,Diana Deleanu– regizoare, producătoare, scenari,Dana Duma– critic film, Universitatea Hyperion, Laurenţiu Damian– regizor, scenarist, prof. univ. dr. UNATC, preşedintele juriului.

Evenimentul este organizat de Primăria Sectorului 2 şi de Primăria oraşului Gura Humorului, în colaborare cu Institutul European de Cultură pentru Comunicare, Cunoaştere şi Educare prin Imagine, Asociaţia Naţională a Cinecluburilor, Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, cu sprijinul Elvirei Romaniuc, director al festivalului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Toamnă la Voroneţ” a ajuns la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 1086 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
„Toamnă la Voroneţ” a ajuns la Bucureşti5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei