Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 oct 2010 - Anul XV, nr. 255 (4546)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Balul Bobocilor

Piraţii au „ancorat” la Colegiul „Petru Muşat” şi le-au răpit domniţele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Poveste cu piraţi, domniţe şi „lupte” pentru cucerirea inimilor domniţelor, la Balul Bobocilor organizat de Colegiul Tehnic „Petru Muşat” din Suceava. Evenimentul s-a desfăşurat miercuri seara în Clubul Babylon, locul unde au „ancorat” piraţii pentru le răpi pe frumoasele fete de la Colegiul „Petru Muşat”.

Opt piraţi, „duri la înfăţişare, dar cu suflet sensibil” au pus ochii pe opt eleve de clasa a IX-a ale colegiului, le-au răpit, iar apoi, împreună, au intrat în concursul pentru desemnarea celei mai frumoase perechi.

Spectacolul organizat de elevii Colegiului Tehnic „Petru Muşat” a început ca o poveste, cu prezentarea piraţilor, a bobocilor concurenţi şi cu prezentarea, în câteva cuvinte, a pasiunilor acestora.

Îmbrăcaţi aşa cum se cade unor oameni ai mărilor, elevii şi-au intrat foarte bine în roluri, iar frumuseţea, isteţimea, prezenţa scenică şi talentul la dans au fost atributele pe care juriul le urmărea pentru a-i desemna pe câştigătorii balului.

Fiecare concurent a intrat în scenă şi s-a prezentat singur în faţa juriului, aceasta fiind şi prima probă la care au fost supuşi bobocii.

 

Momente umoristice şi dansuri realizate de către elevi

După ce juriul şi publicul i-a cunoscut pe concurenţi, la bordul navei au urcat două eleve ale colegiului pentru un moment umoristic, „Cum se văd fetele”, o scenetă presărată cu ironii fine de-ale fetelor, „gustată” şi aplaudată de spectatorii din sală.

Candidaţii la titlul de Miss şi Mister Boboc 2010 ai Colegiului Tehnic „Petru Muşat” au fost invitaţi din nou în scenă, pentru o nouă probă. Fiecare concurent trebuia să aleagă un număr de la 1 la 16 şi să răspundă la o întrebare corespunzătoare numărului pe care l-a ales.

Întrebările au fost „la prima vedere” şi erau fie de cultură generală, fie de perspicacitate. „Care este capitala Bucureştiului?”, „Cât a durat Războiul de 100 de ani?”, „Ce culoare are cutia neagră a avionului?”, „Ce este un punct negru între două puncte albe?” sunt doar câteva dintre întrebările care le-au fost puse concurenţilor în cadrul celei de-a doua probe.

Concurenţii au trecut cu brio şi de această probă, iar câţiva elevi din clasa a XI-a E au pus în scenă un nou moment umoristic.

O adaptare după fabula „Greierele şi furnica”, jucată de doi elevi ai colegiului, a atras iarăşi o mulţime de aplauze din partea publicului prezent în Clubul „Babylon”.

 

Prezentare de modă „The One Models”

La Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” au fost invitate modelele de la „The One Models”, pentru o prezentare de ţinute de zi şi de seară. Astfel, după parodia „Greierele şi furnica”, modelele de la „The One Models”, printre care şi o fostă elevă a colegiului, au intrat în scenă, prezentând o colecţie vestimentară de ţinute de zi.

După parada modei, concurenţii au fost invitaţi din nou în faţa publicului şi a juriului, de data aceasta pentru a prezenta un musical, un moment frumos şi plin de originalitate realizat de către elevi, răsplătit prin aplauzele spectatorilor.

Balul Bobocilor a fost plin de momente umoristice realizate de către elevi, pentru elevi şi care aveau ca temă viaţa de elev. Aşa a fost şi următoarea scenetă jucată de câţiva dintre elevii liceului, care avea ca temă învăţarea la istorie şi apoi evaluarea elevilor şi încercările lor de a se inspira de la „vecinul”, scenete inspirate şi adaptate după Mircea Sîntimbreanu. Toate scenetele şi momentele umoristice ale elevilor au fost coordonate de către profesorii Luminiţa Vtamaniuc, Marica Anichitei şi Ştefania Mcovei.

Elevele din clasa a X-a F, coordonate de către profesorul Daniela Sandu, fac parte din trupa de dans modern a liceului, iar pentru bal au pregătit un moment coregrafic.

Manechinii de la „The One Models” au intrat din nou în scenă, de data aceasta cu o prezentare a ţinutelor de seară, iar apoi concurenţii au fost chemaţi pentru o ultimă probă din concurs, cea de dans, şi au păşit în faţa publicului în paşi de vals.

Concursul de Miss şi Mister s-a încheiat cu proba de dans a bobocilor, iar juriul a fost invitat să delibereze rezultatele.

În acest timp, Tomaso, un elev sucevean, a interpretat muzică hip-hop, iar unele versuri, adaptate special pentru elevii Colegiului „Petru Muşat” au atras imediat aplauze din partea publicului.

Alexandra Mihai şi Ionuţ Titiene, doi dintre prezentatorii balului, au încântat spectatorii cu paşii lor de dans pe ritmurile melodiei „Sex Bomb”.  

 

Nemulţumiri la premiere

Emoţiile concurenţilor au ajuns la intensitate maximă în momentul în care juriul a deliberat rezultatele, aceştia fiind invitaţi în scenă pentru a le fi înmânate premiile.

Prima dată, s-au dat premiile din partea portalului TuSiRomania, iar câştigătorii au fost Ramona Cozorici şi Eusebiu Macoviciuc.

Şi agenţia „The One Models” a premiat bobocii, iar concurenţii aleşi au fost Ramona Cozorici, pe locul III, Cristina Bogza, pe locul II şi Ana Mirela Bujor, pe locul I.

În ceea ce priveşte rezultatele concursului de Miss şi Mister 2010 ai Colegiului Tehnic „Petru Muşat”, pe locul III s-au clasat Mariana Sion şi Andrei Brădăţan. Locul II a fost obţinut de Ramona Cozorici şi Iulian Costiniuc, iar locul I de Cristina Bogza şi Eusebiu Macoviciuc.

Miss şi Mister 2010 ai Colegiului Tehnic „Petru Muşat” au fost aleşi Ionela Avărvarei şi Andrei Gherasim. Rezultatele concursului nu au fost întocmai pe placul publicului, care în loc de aplauze pentru câştigători au oferit huiduieli, ceea ce a determinat-o pe preşedinta juriului, directoarea liceul, Maria Teodoreanu, să iasă în faţă şi să ofere câteva explicaţii spectatorilor.

„În calitate de preşedinte al juriului, am decis ca tuturor candidaţilor să li se ofere punctajul maxim. Matematica este însă clară, iar din punctaje asta a reieşit. Vreau să aud de la voi aplauze multe şi nimic altceva. În continuare vă doresc distracţie plăcută”, a conchis directoarea Teodoreanu.

Premierea fiind făcută, scena a fost imediat pregătită pentru trupa „DeepSystem”.  Compusă din sucevenii The One, Andreas Presta şi Ciupy, membrii formaţiei au intrat în scenă, iar în câteva secunde ringul de dans a fost „invadat” de liceenii dornici de muzică, dans şi distracţie.

Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Petru Musat Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Petru Musat Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Petru Musat Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Petru Musat Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Petru Musat Suceava
Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Petru Musat Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Petru Musat Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Petru Musat Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Petru Musat Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Petru Musat Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Petru Musat Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Petru Musat Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Petru Musat Suceava
Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Petru Musat Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Petru Musat Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Petru Musat Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Petru Musat Suceava Balul Bobocilor 2010 - Colegiul Tehnic Petru Musat Suceava
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piraţii au „ancorat” la Colegiul „Petru Muşat” şi le-au răpit domniţele.
 Vizualizări articol: 2246 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Piraţii au „ancorat” la Colegiul „Petru Muşat” şi le-au răpit domniţele4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei