Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 oct 2010 - Anul XV, nr. 251 (4542)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Afacerea Ţigareta”

Weekend cu contrabandă şi focuri de armă la Horodnic de Sus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liniştea comunei Horodnic de Sus a fost perturbată sâmbătă după-amiază, după ce un poliţist a încercat să pună mâna pe un contrabandist, folosind armamentul din dotare. În jurul orelor 15.30, un lucrător de la Postul din comuna Horodnic de Sus, care patrula pe drumul naţional 2E, a observat un autoturism marca Mercedes 280S cu numere de Marea Britanie care staţiona pe marginea carosabilului şi care avea pană de cauciuc pe partea dreapta-spate.

În momentul când poliţistul s-a apropiat de maşină, individul a pornit motorul şi a demarat, ignorând semnalul de oprire executat de agent. Apoi Mercedesul a intrat pe drumul comunal Tecioara şi după circa un kilometru, unde drumul se înfunda, a descărcat şase colete cu ţigări.

Imediat ce poliţistul care pornise în urmărirea fugarului a ajuns lângă maşină, bărbatul a abandonat autoturismul şi a pornit în fugă spre Voitinel. Agentul de poliţie l-a somat verbal de câteva ori, după care a tras trei focuri de armă în plan vertical. Cu toate acestea, suspectul a reuşit să dispară, deşi au fost alarmate toate Posturile de poliţie din zonă.

În Mercedesul abandonat au mai fost descoperite alte trei colete şi câteva zeci de cartuşe cu ţigări. La inventariere au fost numărate 7918 pachete de ţigări marca Viceroy, cu timbre de Ucraina şi Republica Moldova, ţigări în valoare de circa 72 de mii de lei. Şeful Biroului  de Ordine Publică pentru mediul rural Rădăuţi, comisar Daniel Andrei, a declarat că a fost realizat un cerc de suspecţi, iar autoturismul Mercedes a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Weekend cu contrabandă şi focuri de armă la Horodnic de Sus.
 Vizualizări articol: 921 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Weekend cu contrabandă şi focuri de armă la Horodnic de Sus3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ati amplasat gresit evenimentul trimis de
(25 oct 2010, 23:12:17
autoturismul nu a intrat pe drumul comunal tecioara , a facut dreapta din drumul principal al comunei, la aprx 500 de metri de primarie, drumul pe care a intrat fiind unul privat, al unei gospodarii amplasate putin mai in spate fata de drumul principal

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei