Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 oct 2010 - Anul XV, nr. 251 (4542)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Turism

Proiectul „Crăciun în Bucovina 2010” a fost lansat oficial la Cluj

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proiectul „Crăciun în Bucovina 2010” a fost lansat în mod oficial în cadrul Târgului „Produs în Bucovina” care a avut loc la sfârşitul săptămânii în Cluj. La deschiderea târgului, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, le-a transmis clujenilor că „vă aşteptăm să vă acordăm azil turistic în Bucovina”, precizând că cele peste 400 de pensiuni din judeţul Suceava îi aşteaptă pe turişti să-şi petreacă sărbătorile de iarnă.

„Nu avem nevoie de repetiţie. Noi nu avem nevoie de firme de catering pentru a face ceva care să iasă bine. Satul din Bucovina iese la treabă pentru turişti, cu tradiţiile şi obiceiurile specifice. Iar turiştii care vor veni în Bucovina vor avea sărbători cu totul şi cu totul speciale şi originale”, a spus Flutur.

El a adăugat că promovarea acestui proiect, a produselor tradiţionale, a obiceiurilor şi a ofertei turistice din judeţul Suceava se va face în parteneriat cu autorităţile clujene. Şeful administraţiei judeţene a arătat că, odată cu modernizarea DN 17, accesul turiştilor din zona Ardealului către judeţul Suceava va fi mult mai uşor.

„Îi aşteptăm pe clujeni să vine în Bucovina pe DN 17, drumul care în sfârşit s-a modernizat. Vrem să facem cunoscut potenţialul nostru turistic şi în parteneriat cu Clujul. Împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, am hotărât să pornim o caravană de promovare de la Suceava şi una de la Cluj pentru a ne întâlni la mijlocul drumului, în pasul Tihuţa, acolo unde vom pune la punct coordonatele acestei colaborări”, a declarat Gheorghe Flutur.

De precizat că preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, a declarat că susţine organizarea unei astfel de acţiuni, în care administraţiile judeţene sucevene şi cele clujene să-şi promoveze împreună oferta turistică.

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a precizat că de proiectul „Crăciun în Bucovina” s-au interesat principalele agenţii de turism din Cluj. „Atât agenţiile de turism, cât şi vizitatorii târgului au întrebat care este oferta turistică a unităţilor de cazare din judeţul Suceava pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Din acest motiv, în perioada imediat următoare va trebui să definitivăm această ofertă, astfel încât la următoarele târguri, în Bucureşti şi Timişoara, să o putem prezenta celor interesaţi”, a spus Flutur.

Proiectul „Crăciun în Bucovina” va debuta pe 5 decembrie şi se va finaliza după Bobotează.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiectul „Crăciun în Bucovina 2010” a fost lansat oficial la Cluj.
 Vizualizări articol: 737 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Proiectul „Crăciun în Bucovina 2010” a fost lansat oficial la Cluj5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Acasa... trimis de
(25 oct 2010, 14:43:27
Bucovina, inseamna Acasa! Indiferent din ce colt al tarii esti, aici te simti ca acasa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei