Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 oct 2010 - Anul XV, nr. 251 (4542)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La Gura Humorului

UNICARM şi-a deschis al treilea magazin din judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania UNICARM din Satu Mare şi-a deschis, vineri, cel de-al treilea magazin propriu din judeţul Suceava. După o prezenţă de aproape trei ani de zile la Vatra Dornei, după ce şi-a deschis un magazin şi la Câmpulung Moldovenesc, societatea îşi lărgeşte prezenţa pe piaţa suceveană cu un nou magazin, de data aceasta la Gura Humorului.

 

49 de magazine în ţară

Deschiderea oficială a magazinului a avut loc vineri, în prezenţa unicului acţionar al firmei, Vasile Lucuţ, a primarului oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, şi a altor oficialităţi locale, oameni de afaceri şi locuitori ai oraşului. „Suntem o firmă care am început cu procesarea cărnii şi pe parcurs ne-am lărgit aria de activitate. Din anul 2005 ne-am deschis şi primele magazine, în care comercializăm produse din carne, lactate şi panificaţie, patiserie şi cofetărie, toate produse de noi, iar restul produselor pe care le importăm sunt la prima mână, de aceea oferim preţuri foarte avantajoase”, a declarat Vasile Lucuţ, patronul UNICARM.

La ora actuală UNICARM are 49 de magazine, în nouă judeţe din ţară, şi numai anul acesta a deschis 16 magazine, iar extinderea continuă.

„Intenţionăm să mai deschidem şi alte magazine, chiar şi în judeţul Suceava”, a mai spus Vasile Lucuţ.

SC UNICARM SRL este o societate românească, cu 3.000 de angajaţi în toată ţara şi care a creat 40 de locuri de muncă în Gura Humorului.

În această perioadă grea pentru toată lumea, când unii manageri aleg să-şi restrângă activitatea, să reducă numărul de angajaţi, să sisteze investiţiile, ba chiar să-şi închidă afacerea, UNICARM nu renunţă la investiţii, ba mai mult, a accelerat ritmul acestora. În acest sens, în ultima perioadă, investiţiile au vizat reţeaua de magazine UNICARM, care au constat în extinderea Depozitului logistic din localitatea Vetiş, judeţul Satu Mare, precum şi în locaţiile de vânzare.

 

Investiţie de 800 de mii de euro la Gura Humorului

Vânzarea produselor UNICARM se realizează prin trei canale mari de vânzare, şi anume, distribuţie directă, aceasta realizându-se cu ajutorul a şase depozite logistice UNICARM, situate în puncte strategice ale ţării, IKA (Reţelele internaţionale de Hypermarketuri) şi nu în ultimul rând şi cu ponderea cea mai mare, reţeaua de supermarket-uri UNICARM. Toate acestea nu ar putea fi deservite corespunzător fără o logistică bine organizată şi dotată, care azi ajunge la un număr de peste 300 autovehicule.

Reţeaua de magazine UNICARM se întinde pe partea de Nord-Vest a ţării şi intenţionează să-şi extindă activitatea, atât numeric, cât şi teritorial.

Potrivit unicului acţionar UNICARM, Vasile Lucuţ, „deschiderea magazinului de la Gura Humorului a însemnat o investiţie de 800 de mii de euro”.

Pentru a atrage clienţii în magazine, UNICARM pune foarte mare accent pe servicii, aici incluzând, de la amabilitatea personalului, ţinuta şi igiena acestuia şi manipularea produselor, până la curăţenia impecabilă din magazine.

 

Zeci de mii de sortimente de produse

Dintre cele peste 20.000 de sortimente comercializate în magazinele UNICARM, foarte multe sunt în promoţie, având un preţ foarte mic.

Tot din magazinele UNICARM, la peste 700 de sortimente de carne, preparate din carne, conserve de carne şi legume, lapte şi preparate din lapte, pâine, patiserie, cofetărie şi îngheţată veţi găsi preţuri de producător, cel mai mic preţ, acestea provenind din unităţile de producţie UNICARM.

Mai amintim prospeţimea produselor din reţeaua de magazine UNICARM, produse care sunt livrate zilnic sau chiar de două ori pe zi direct din unităţile de producţie, fără a mai fi depozitate, pentru a satisface şi cele mai severe cerinţe.

Reţeaua de magazine UNICARM vă aşteaptă în magazine de luni până sâmbătă, între orele 06.00 – 22.00, iar duminică între orele 08.00 – 20.00.

„Salut orice investitor care ajunge la Gura Humorului, cu atât mai mult unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din România. S-au creat 40 de locuri de muncă bine plătite, iar aprecierea vine din partea celor care aşteaptă calitate mai mare la preţuri mai mici”, a declarat Marius Ursaciuc, primarul oraşului Gura Humorului.

Compania UNICARM, producător si distribuitor naţional de carne şi preparate din carne, conserve de carne şi legume, lapte şi preparate din lapte, lapte praf, pâine, patiserie, cofetărie şi îngheţată şi-a început activitatea în anul 1997 cu un număr de 25 angajaţi şi o producţie medie de 500 kilograme produse finite pe zi, ajungând azi, în 2010, la peste 3.000 angajaţi şi la o producţie medie de 250.000 de kilograme de produse finite pe zi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UNICARM şi-a deschis al treilea magazin din judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 5451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 8 voturi
UNICARM şi-a deschis al treilea magazin din judeţul Suceava4.458

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari!!! trimis de
(25 oct 2010, 14:40:03
Felicitari celor care creaza locuri de munca si se gandesc la binele locuitorilor din Gura Humorului, un oras minunat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei