Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 oct 2010 - Anul XV, nr. 251 (4542)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Grupul Şcolar Nr. 1 Câmpulung

Spitalu’ 9 şi Connect-R, invitaţi speciali în „Lumea Bobocilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Grupul Şcolar Nr. 1 Câmpulung Moldovenesc şi-a ales, vineri seară, la Casa de Cultură din localitate, într-o sală care aduce mai mult a „congelator”, decât a sală de spectacole, cei mai frumoşi şi talentaţi liceeni de clasa a IX-a. „Lumea Bobocilor” a fost titlul acestui eveniment, mult aşteptat de liceenii câmpulungeni, care, după zeci de ore de repetiţii, şi-au dorit să arate că pot face un bal pe cinste. Catalizatorul şi omul din spatele întregului spectacol a fost profesoara Angela Hulubeac.

 

Incident cu spray paralizant

Din păcate, spectacolul a început cu o oră întârziere, ceea ce le-a dat prilejul unor tineri teribilişti să dea cu un spray paralizant în sală, creând panică printre liceeni. Ca la un semn, lumea a început să tuşească. Nimeni nu înţelegea ce s-a întâmplat. O parte dintre liceeni au ieşit afară, alţii căutau explicaţii în stânga şi în dreapta.

Între timp, au venit câţiva jandarmi, însoţiţi şi de agenţii de pază „angajaţi” de organizatori să asigure ordinea la acest eveniment. În scurt timp, au fost găsiţi tinerii care au folosit spray paralizant, tineri care mai aveau sub scaune şi băuturi alcoolice. Trecând peste acest incident neplăcut, pe la ora 20:05, în loc de ora 19:00, „Lumea bobocilor” şi-a deschis porţile.

 

Îndemn la toleranţă

Balul Grupului Şcolar Nr. 1 Câmpulung Moldovenesc a fost deschis de rege şi regină, aflaţi pe jilţuri înalte, purtând haine preţioase, în faţa cărora s-au prezentat bobocii, şapte perechi, reprezentând şapte civilizaţii.

Înainte ca publicul, dar şi juriul, să-i cunoască pe boboci, gazdele spectacolului, Ionela Valeria Coca, din clasa a XII-a A, şi Cătălin Simion, din XII-a B, au avut un mesaj pacifist cu privire la felul în care ar trebui să trăim în această lume.

„Suntem poeţi, oameni simpli, eroi, îndrăgostiţi de fiecare clipă pe care o trăim, suntem noi şi ar trebui să privim din când în când la cei care merg alături de noi, indiferent de mentalitate, culoarea pielii, religie sau cultură. Avem obligaţia de a trăi în armonie cu tot ce ne înconjoară, cu tot ceea ce Dumnezeu a creat”, a spus „regina”. În replică, „regele”, alias Cătălin, a spus că ar fi o mâhnire ca oamenii să fie toţi la fel, „ar fi o plictiseală fără margini”.

 

Vikingi, mayaşi, egipteni, arabi, greci, japonezi, indieni

La curtea regală s-au prezentat cele şapte perechi de boboci care, pentru câteva minute, au intrat în lumea misterioasă a şapte civilizaţii. Pe scenă au urcat boboci vikingi, mayaşi, egipteni, arabi, greci, japonezi, indieni. Recuzita folosită de boboci, muzica, dar şi prezentarea originală a fiecăruia au adunat ropote de aplauze din partea spectatorilor. Printre perechile de boboci s-au strecurat şi fraţii Pic şi Poc (eroii unui serial de animaţie), care au făcut tot felul giumbuşlucuri, binedispundu-i pe spectatori.

Prima probă de foc pentru boboci a fost proba de dans, unde fiecare şi-a arătat măiestria. Dacă dansul nu i-a convins suficient pe membrii juriului, a urmat pentru boboci proba de creativitate, unde au fost supuşi la diverse provocări: să mimeze o pisică, „Ea” să-l epileze pe „pe bune” pe partenerul ei, „El” să-l imite pe Mircea Solcan, să mănânce două felii de lămâie fără să se strâmbe sau să ia un măr din apă cu gura. Au fost şi alte provocări amuzante, să mănânce măsline cu beţe chinezeşti, să defileze cu o carte pe cap, să danseze pe sub o sfoară, să facă jonglerii cu trei ouă crude sau să-şi recunoască partenera, fiind legat la ochi. Apreciem originalitatea acestei probe, unde cei mai mulţi au dat rateuri, iar publicul s-a distrat.

 

Mixaj de culori şi ritmuri ţigăneşti

În timp ce bobocii se pregăteau pentru o altă probă din concurs, parada modei, cinci perechi din Ansamblul Artistic „Rarăul” din Câmpulung Moldovenesc au interpretat mai multe dansuri ţigăneşti, pe placul publicului. Costumele „monotone” au fost înlocuite de şorţuri, fuste, bluze, cămăşi, baticuri, pălării, un mixaj de culori care a încântat privirile.

Ingenioşi au fost şi bobocii în alegerea ţinutelor pentru parada modei, o paradă în stilul liceului de construcţii. Fiecare pereche s-a echipat în funcţie de meseria pe care sugera că o practică: zidar, vopsitor, tâmplar, constructor, etc.

Precizând încă de la început că este un pamflet, bobocii au făcut reclame la diverse produse, de la iaurt, fixativ, prezervative, până la şosete şi viagra. Şi dacă replicile bobocilor nu au fost suficient de convingătoare şi amuzante, pe scenă au urcat primii invitaţi ai balului, trupa Spitalu’9.

 

„Internaţi” la Spitalu’ 9

Publicul a urmărit Stand up comedy & parody cu Doru Ivanov, Cristi Voicu, Marius Gheorghiu, într-un cuvânt Spitalu’9. Pentru câteva minute, întreg publicul a fost „internat” la Spitalu’9, unde s-a distrat pe cinste, a râs, a aplaudat parodiile în care apăreau personaje ca Cleopatra Spartan cu Ghiţă şi Vasile..., Monica şi Irinel Columbeanu, Mircea Badea. Amuzant a fost şi momentul de pantomimă cu Vladimir Putin, Obama şi Bin Laden.

Pentru prestaţia lor în cadrul balului, membrii trupei Spitalu’9 au încasat 500 de euro.

 

Premierea bobocilor

Spre finalul spectacolului, care a ţinut aproape patru ore, bobocii au mai trecut prin câteva probe. Ei au demonstrat că un talent în anumite domenii (muzică, dans, cu participarea Ansamblului „Străjerii Bucovinei”, teatru), apoi au graţie în ţinutele de seară şi măiestrie în dansul de societate. Nu au lipsit nici întrebările de cultură generală. La proba de spontaneitate, bobocii trebuiau să compună o declaraţie de dragoste pe care s-o adreseze partenerei sau partenerului, folosind cinci termeni aleşi aleatoriu dintr-o listă propusă de organizatori, doar în câteva secunde.

La final, juriul a decis: Miss boboc Grupul Şcolar Nr. 1 Câmpulung a fost aleasă de Ştefana Semeniuc, iar Mister boboc a fost desemnat Andrei Tănase. Cea mai populară şi talentată boboacă s-a dovedit a fi Alexandra Dornean, iar Mister popularitate a fost ales Costel Grigorean. Pe locul al doilea s-a situat Ana Porcilescu, împreună cu Eusebiu Tautu, iar pe locul al treilea Iulia Rătundu şi Loren Maciujac.

 

Connect-R a cântat împreună cu sutele de liceeni

Mult aşteptata apariţie a lui Connect-R a debutat cu un incident mai puţin plăcut, când artistul s-a luat de o tânără din primul rând care l-ar fi făcut „portorican”.

După un schimb de replici cu respectiva tânăra, în care Connect-R s-a comportat ca un adolescent frustrat, artistul şi-a revenit şi, împreună cu cei patru dansatori „Banana” (Iulian Banea), „Boaca” (Ştefan Boaca), „Bodo” (Bogdan-Cristian Morozan) şi „Gill” (Virgil Constantin Stan), a susţinut concertul pe care îl aşteptau toţi, având publicul de partea sa, mai ales pe fete.

Liceenii s-au ridicat în picioare, au dansat şi, împreună cu Connect-R, au cântat piese precum „Fata de la ţară”, „Burning Love”, „Still” sau „Nu-ţi pierde dragostea”.

Acompaniat la chitară de Răzvan Matache, Connect-R a interpretat câteva piese cunoscute din repertoriul internaţional, în forma originală, dar şi în varianta Rappin’ On Production. După spectacol, tinerii câmpulungeni au continuat petrecerea la Club Grotta Azurra din localitate.

Balul Bobocilor 2010 - Grupul Scolar nr.1 Campulung Moldovenesc Balul Bobocilor 2010 - Grupul Scolar nr.1 Campulung Moldovenesc Balul Bobocilor 2010 - Grupul Scolar nr.1 Campulung Moldovenesc Balul Bobocilor 2010 - Grupul Scolar nr.1 Campulung Moldovenesc Balul Bobocilor 2010 - Grupul Scolar nr.1 Campulung Moldovenesc
Balul Bobocilor 2010 - Grupul Scolar nr.1 Campulung Moldovenesc Balul Bobocilor 2010 - Grupul Scolar nr.1 Campulung Moldovenesc Balul Bobocilor 2010 - Grupul Scolar nr.1 Campulung Moldovenesc Balul Bobocilor 2010 - Grupul Scolar nr.1 Campulung Moldovenesc Balul Bobocilor 2010 - Grupul Scolar nr.1 Campulung Moldovenesc
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalu’ 9 şi Connect-R, invitaţi speciali în „Lumea Bobocilor”.
 Vizualizări articol: 2359 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 11 voturi
Spitalu’ 9 şi Connect-R, invitaţi speciali în „Lumea Bobocilor”5.0511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rofl trimis de
(25 oct 2010, 11:06:45
imbecilii aia care habar nu au comedie si repeta aceleasi replici din clasa in clasa sa isi faca reclama prin scoli, pentru ca mai mult nu ii duce creierul? Aveti stil.
2.   Asa oameni asa artist trimis de
(25 oct 2010, 14:16:23
Si adolescentii au creierul retardat ca si CONECT - R, daca pot sa fie atat de tampiti sa sa ii permita unui magar de maimutoi urat sa ii jigneasca intr-un asa fe! Cine se aseamana se aduna. Un obsedat sexual probabil.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Balurile Bobocilor

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei