Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 oct 2010 - Anul XV, nr. 251 (4542)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Invitatul special

Connect-R a jignit o adolescentă, de pe scena Balului de la Câmpulung

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Invitat în „Lumea Bobocilor” la balul celor de la Grupul Şcolar Nr. 1 Câmpulung Moldovenesc, Connect-R, pe numele său adevărat Ştefan Mihalache, s-a dat în spectacol de două ori pe scena spectacolului pregătit de elevii câmpulungeni.

O dată, cu reprezentaţia pentru care a fost plătit, apoi cu un incident petrecut chiar la începutul showului artistului tocmit să cânte la bal pe nici mai mult, nici mai puţin de 1600 de euro. 

Chiar la începutul concertului, pe la ora 22:40, după ce a mulţumit publicului pentru invitaţie, Connect-R ar fi auzit o adolescentă, care stătea chiar în primul rând, că i-ar fi strigat: „portoricanule!”, făcând referire la originile cântăreţului, care nu o dată s-a declarat mândru că este ţigan.

În loc să o ignore, Connect-R s-a comportat ca un adolescent frustrat şi a început să i se adreseze tinerei într-un limbaj josnic. Ba că e „udă”, ba că „dacă nu te-a aranjat nimeni, trebuia să o facă cineva”, continuând cu un limbaj de mahala.  

„Toate fetele au câte un iubit, da?! Nu sunteţi singure... că ştiu pe cineva care e singură de mult timp, cred că nu şi-a început viaţa sexuală. Mai ai coşuri? Eşti ok... a? Te-ai excitat puţin când ai văzut băieţii?”, a început Connect-R încercarea lui penibilă de a o face de râs pe tânăra respectivă.

S-a dus chiar la marginea scenei, aproape de locul pe care stătea cea în cauză, şi a continuat să fie mârlan: „Ia să vedem... Eşti udă!... Nici măcar prietenul tău nu te recunoaşte. Ai ceva cu portoricanii? Că te-am auzit ţipând. Câţi ani ai? Şi cum te cheamă? (răspuns Emilia) Păi dacă te cheamă Emilia, du-te, că am văzut-o eu, e afară”.

Lumea din sală nu înţelegea ce s-a întâmpla în acele momente şi nici de ce invitatul îi acordă aşa mare „atenţie” unei spectatoare.

„Oricum ţi-am dat prea multă atenţie, să spui sărut mâna la sfârşit... Ştii care e treaba: cineva trebuia să te aranjeze o dată, dacă tu nu te aranjezi singură”, i-a mai replicat artistul înainte să se apuce de cântat.

Urât din partea lui, mai ales că toţi cei din sală au dat 20 de lei pentru un bilet pentru a urmări concertul lui Connect-R, şi nu frustrările acestuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Connect-R a jignit o adolescentă, de pe scena Balului de la Câmpulung.
 Vizualizări articol: 3403 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 29 voturi
Connect-R a jignit o adolescentă, de pe scena Balului de la Câmpulung4.1529

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tziganul trimis de
(25 oct 2010, 11:13:07
ce e tigan, tot tigan ramane indiferent de statut, imi pare rau ca a trebuit sa-mi schimb parerea despre el intr-un mod negativ
2.   MDA trimis de
(25 oct 2010, 11:23:05
"tiganul cand s-a vazut imparat, prima oara l-a omorat pe ta'su" asa si asta. Daca-l fanii il fac vedeta prima data ii scuipa pe ei. Neam prost, nu cred ca este inventata solutia pentru el. Asteptam miracole de la ingineria genetica. Doar prin mutatii facute in laborator poti corecta genele proaste.
2.1  RE: MDA trimis de
(25 oct 2010, 12:32:11
Puteti vota Inna aici: ema.mtv.ro/voteaza in sectiunea: "Best European Act"
3.   Un magar! trimis de
(25 oct 2010, 11:30:51
Un tigan frustrat este omuletul asta care se crede un adevarat star ! S-a legat si de numele fetei(Emilia) , pai asta chiar e un nume frumos , pe langa Elvira( asa o cheama pe sora-sa) nu o stiu personal, si sincer nici nu as vrea sa o cunosc, dar imi imaginez ce hram poarta! Eu o admir pe Emilia pentru bunul simt e care l-a avut si i-a raspuns la intrebari. Dar, nemernicul asta nu merita nici macar o flegma! era prea mult pentru el. si cand este chemat in concerte la vreu bal al bobocilor.. face figuri la pret si-si da aere de vedeta. Fraieri au fost si cei din organizarea balului ca au invitat o aseamena taratura !
4.   Ce gesturi!!! trimis de
(25 oct 2010, 11:33:44
Este inexplicabil cum a putut folosi astfel de vorbe si gesturi in fata unor fani...Mi se parea a fi un baiat destul de ok,nu-i dau dreptate nici fetei caci poate l-a "jignit",dar el a avut un comportament efectiv de neiertat...Cred ca multi isi vor schimba parerea despre el dupa ce vor citi acest articol!!
5.   Connect-r trimis de
(25 oct 2010, 11:46:26
Cine e totusi Connect-R asta ??
5.1  RE: Connect-r trimis de
(26 oct 2010, 08:53:30
Asta ma intreb si eu.Nu retin decat melodia aia cu Alex din toata "arta lor".
Pentru ce naiba l-or fi platit oamenii astia, chiar nu inteleg.
Daca tot dai 1600 E, macar sa fie cineva care-i merita.
6.   Ce nesimtit... trimis de
(25 oct 2010, 12:06:36
Cica..."oricum ti-am dat prea multa atentie" Marsh ma ratatule! Cine dracu' sa te voteze pe tine sa ne reprezinti la EMA ba inaptule daca tu asa te comporti cu fanii? Tu nici nu meriti pic de respect. Cum sa procedezi asa cu o fata...mai ales ca poate era si minora. Esti jalnic ma Connect-R. Un papa-lapte asta esti. Salut!
7.   Cioara! trimis de
(25 oct 2010, 12:09:20
cioara libidinoasa!!! marsh in mahala,imputitule!!!
8.   :) trimis de
(25 oct 2010, 12:55:53
Vezi doamne..tigan emancipat. Inca un exemplu ca tiganu tot tigan ramane.
9.   Da-l in judecata. trimis de
(25 oct 2010, 13:01:40
Eu in locul tinerei l-as da in judecata. El a agresat verbal o minora in public. In alte tari acest individ ar fi fost saltat de politie de pe scena, in cazul agresarii unui minor. Chiar si agresiunea verbala este pedepsita de lege. Vai de capul lui de "artist"!

Sa auzim numai de bine!
10.   Salutare la toata lumea !! trimis de
(25 oct 2010, 13:13:06
am citit si eu articolul si am ramas uimita si de fotografie ....parerea mea este ca acest individ nu are scu ☭  , daca el a ajuns sa apeleze la astfel de gesturi cu o eleva inseamna ca e jalnic " flacaul" !!!! pacat de banii dati de elevi , mai bine faceau alceva cu banii decat sa vada un frustrat !!! aceasta persoana se vede destul de clar din ce clasa sociala provine !! rusine sa ii fie !!! apropo daca eram in locul elevei il dadeam in judecata fara drept de apel !!
11.   Hilar trimis de
(25 oct 2010, 13:16:57
Ce fantezii are asta..portorican?!rolling on the floor)))) Ba! tiganii nu vb asa, tiganii fura. Si esti din Ferentari! uitati-va la stand-up comedy-ul facut de Bordea, un moldovean. E pe youtube. Dati search la bordea. Il face de caca pe tiganu asta cu trupa lui.
12.   M**e la tigani trimis de
(25 oct 2010, 13:24:55
in plm de tigan , se crede superstar a uitat cand mergea la cules de cartoane ca sa faca un ban . Ar trebui IMPUSCATE toate ciorile din aceasta tara.
13.   Cioara Borata trimis de
(25 oct 2010, 13:35:06
Cum dracu` sa mai dai si bani ca sa vezi asa un cioroi?
Mai bine cu banii aia mergeai la circ, ca acolo poti vedea si alte animale...
14.   Mda uite un profesionist in actiune... trimis de
(25 oct 2010, 13:37:45
Se pare ca Connect-R si-a luat-o in cap cu chestia asta.
Sfatul meu: cumparatzi o viatza noua shi poate shi un crbl.
15.   Retardati mintali trimis de
(25 oct 2010, 14:00:34
Retardat mintal total. E destul sa te uiti la fotografie si sa-ti dai seama , fara sa-l mai asculti pe marlan. Trist este ca Romania este o tara atat de inapoiata, incat s-a ajuns chiar la un asemena hal incat sa fi jignit si sa ti se vorbeasca cu un astfel de limbaj in public! Maimutoiul ar fi trebuit dat jos imediat de pe scena si trimis in masa. Si organizatorii mari tampiti sa plateasca atat pentru un smecher de cartier. Si publicul la fel de NON FAIR PLAY !
16.   Pacat trimis de
(25 oct 2010, 15:42:14
Pacat de saraca fata care nu are cum sa lupte contra unuia care are statut de star, scena si microfonul la degetul mic, pacat de acest individ care se crede mai destept decat este, pacat de cei care-l promoveaza la radiouri si la TV desi piesele lui nu ies cu nimic in evidenta.
17.   Prostimea trimis de
(25 oct 2010, 16:20:42
frate...si acesta e dus cu pluta..nu ma asteptam,cred ka se drogheaza rau de tot...va duceti toti pe apa sambetei...loool
18.   Nu e ok, dar nici sa nul judecam k e tigan si.... trimis de
(25 oct 2010, 18:55:14
eu zic să nu-l judecam prea aspru k fiecare pus in situatii de genul nu cred k reactioneaza mai bine ........ asa k a fost jignit si a reactionat nu foarte ok dar să-i dam crezare.
18.1  RE: Nu e ok, dar nici sa nul judecam k e tigan si.... trimis de
(25 oct 2010, 19:19:28
Nu va inteleg domnisoara, unde e jignirea atunci cand spui unui tigan ca este tigan, de aici se subantelege automat ca e: hot, talhar, puturos, urat mirositor asa le e ph-ul la toti, pleava societatii, nefolositor pe acest pamant la fel ca si tintarii.
18.2  RE: Nu e ok, dar nici sa nul judecam k e tigan si.... trimis de
(26 oct 2010, 08:47:05
Alinuta draga, nu asa face un om destept.
Daca tot iti place sa apari pe scena trebuie sa-ti asumi anumite riscuri si sa fi rabdator cu cei care te platesc...cu atat banet, acum cand lumea e lesinata de foame, nu crezi?
19.   De necrezut... trimis de
(25 oct 2010, 20:59:50
Connect-R al vostru drag,pentru care platiti o groaza de bani la unele concerte are intr-adevar un comportament de mahala.O fi el vedeta,dar asta nu ii da dreptul sa critice lumea. Din cate stiu eu la Balul Bobocior el trebuia doar sa cante nustraight face ???!!
La urma urmei nu-i inteleg pe unii cand urla dupa un om (o formatie ) ca vai e faimos sau ca apare la Tv. Treziti-va fratilor ! Si vedetele sunt oameni ca si noistraight face .Fiecare poate sa cante,fiecare poate sa danseze si chestii de genu...desigur noi nu facem ca "faimosii": toate copchilele ajung vedete sau toti retardatii cu ochelari de soare in casahappy ...si in plus putem fi si noi proprii nostri fani ! Nu avem nevoie de prostimea altora.
SFAT: accesati youtube si il vedeti gratis pe Connect-Rlaughing e vai de steaua lui
si pacat ca fata nu l-a dat in judecata !
20.   Fmm de tigan ! trimis de
(25 oct 2010, 22:06:12
acest individ, este un tigan de cea mai joasa speta ! toti cei prezenti in sala ar fi trebuit sa paraseasca sala in acel moment si sa-l lase cu ochii-n soare pe nesimtit ! tiganul tot tigan ramane, si asta nu se va schimba nici peste 1000 de ani ! era bun un `Hitel` si pentru aceasta natie !winking
21.   Mda trimis de
(25 oct 2010, 22:24:59
Am fost la multe baluri si am vazut cum se comporta pustanii de 15 16 ani,vorbesc urat ,jignesc.Cine stie,poate tipei nu i-a convenit ca a urcat el,o fi spus ceva urat, el a auzit si i-a raspuns pe masura.Nu il criticati doar pe el..ziarele doar atat scriu "vai vedeta x a jignit nu stiu pe cine" nu spun tot adevarul.Trebuie sa faca informatia mai interesanta ca sa o vanda mai binewinking
21.1  RE: Mda trimis de
(25 oct 2010, 23:30:54
eu zic sa nu-i mai iei atat de mult apararea, maimutoiuluihappy tipul daca era baiat finut isi continua frumusel spectacolul si nu dadea importanta pustanilor de 15-16 ani. tipa l-a facut "portorican". Conform dex-ului "portorican" inseamna "Persoană născută şi crescută în Porto Rico. 2. Adj., s.m. şi f. (Locuitor) din Porto Rico". deci nenea asta care se crede mare in ograda altuia, trebuia sa se simta foarte bine, nicidecum sa faca asa. Dar cu siguranta si trenul are mai multe clase ca el, deci nu ma mira nimic.
21.2  RE: Mda trimis de
(25 oct 2010, 23:48:43
Ziarele spun multe si multe neadevarate.Cine stie daca doar portorican l-a facut.Nu-i iau apararea dar sa fim seriosi,daca erai in locul lui cred ca puteai sa ignori orice (sa zicem) ofensa,nu ? Daca nu era tigan nu era mare stire,dar na cum si-a permis tiganul sa se lege de o minora..:-j Si faza cu clasele,te rog cunosc persoane cu tot cu facultate si cand incep sa deschida gura te sperii,deci cate clase are nu denota mare lucru.
21.3  RE: Mda trimis de
(26 oct 2010, 00:31:05
Tu bolunda, ai video in dreapta cu tot ce s-a petrecut. Bati cu gratie niste campi fantastici, voioasa si proasta. Ce nu e clar? Ziarul a citat exact ce spune el.
21.4  RE: Mda trimis de
(26 oct 2010, 08:43:12
Mai fetita, vad ca o tii tot pe a ta, te-ai uitat la video ? Spune-mi tu mie, daca erai tu in locul minorei aleia si te lua pe tine cioara asta la bani marunti, cum era ?? Daca eram in locul lui, nu bagam de seama comentariile rautacioase ale unor "pustani"happy. Din moment ce esti o persoana publica, ai o viata de "vedeta", deci trebuie sa accepti faptul ca sunt si oameni care te plac si oameni care nu te plac. Plus de asta, chiar el a declarat ca e tigan si e mandru de asta. Acum ce se intampla ?
21.5  RE: Mda trimis de
(26 oct 2010, 18:07:21
Sirjekalot,tu esti un "voios si prost" (ca sa te citez) care se baga in seama si care se leaga de unul si altul jignindu-i.Tine-ti naibii gura aia daca frumos nu stii sa vorbesti.Auzi tu in video ca l-a facut portorican?Cum poti sa mi spui tu mie ca ziarul a citat exact ce a spus el cand ziarele nu fac altceva decat sa spuna minciuni?Daca nu stii ce vorbesti taci.
Valentinac : mai tanti lasa ma naibii in pace daca esti rasista
21.6  RE: Mda trimis de
(26 oct 2010, 22:04:21
Esti cretina. Taci. Si da, se aude in vid cum a strigat aia. P.S. Esti cretina.
21.7  RE: Mda trimis de
(27 oct 2010, 18:28:06
hai sictir idiotule.
21.8  RE: Mda trimis de
(27 oct 2010, 20:56:10
Vezi ca esti proasta
21.9  RE: Mda trimis de
(27 oct 2010, 22:53:40
@Alexandram.. in primul rand nu-s "tanti". Iar in al doilea rand tin sa te anunt ca nu-s rasista, doar ca nu-mi plac ciorile. Si data viitoare cand dai un comentariu, gandeste-te de doua ori, inainte sa dai "trimite" !
22.   Nu e ok, dar nici sa nul judecam k e tigan si.... trimis de
(26 oct 2010, 14:21:11
k e tigan e adevarat dar sa nu-i dam in cap pt. asta, pentru k sunt si d-soare de asa natura sa te scoata din minti, si uite k i-a reusit, nu-s fan Connect-R, dar nici nu aprob discriminarea, asa k a gresit e judecat, dar incetati cu chestia k e tigan, e de apreciat ca vrea sa se autodepăşeasca, si asta nu numai in cazul lui, ci si la alti,.....k sunt TIGANI sau gresesc........
23.   Rusine! trimis de
(26 oct 2010, 17:51:52
E scandalos...cine ii permite sa vorbeasca asa in fata copiilor? Nu ia nimeni masuri?.....In ce tara traim?
23.1  RE: Rusine! trimis de
(26 oct 2010, 18:14:41
vai saracii copii,fumeaza din clasa a 8-a fac filmulete porno si prizeaza..Saracii,nu?Incetati cu chestiile astea,a gresit omul dar nici atata valva nu ar trebui facuta doar pentru ca e tigan si ca i-a vorbit aleia urat.Si ea trebuia sa si tina gura si el nu trebuie sa se preteze la prostia ei.Tara se duce de rapa si noua ne pasa de connect-roh go on
23.2  RE: Rusine! trimis de
(26 oct 2010, 23:39:01
@ALEXANDRAM dupa nickname pari a fi femeie... Uită-te putin la gestul pe care-l face golanul ala in poza. Dacă ţie, ca şi femeie, ţi se pare OK ca o fată să fie tratată in felul ala, atunci nu pot să cred lucruri prea bune despre tine. Ori esti piranda lui, ori altceva... Indiferent ce i-a zis fata aia, un om cu un minim bun simţ s-ar fi făcut că n-aude şi şi-ar fi văzut mai departe de "spectacol". Dar după postura în care apare în poză, nu e altceva decât un alt ţigan borât, asemenea cu alte câteva sute de mii de alţi ţigani borâţi care ne-au făcut de râs prin toată lumea şi care infestează în prezent societatea românească.
End of story
24.   Sugetzi totzi ;) trimis de
(27 oct 2010, 15:46:37
ce avetzi ma suntetzi prosti j  ☭ a aia ce o comentat nu se vede k nu`i nime macar connect-r ii cineva si nu conteaza k ii tzigan sau roman nu cred k nu va place muzika lui hai sa fim seriosioh go on..trebuia sa taca in  ☭  masii j aia .mi se pare ft corect km a procedat EL in locu lui pote ii futeam 2winking aje k sa nu ma uite ... ce o mai platit bilet la concert dak nui place cum cantastraight face hai sa fim seriosi fata aia kreka`i bataia de jok a scolii j o facut showu asta k sa fie j ea in centru atentziei k mnolaughing aaa j mie mi se pare k a vorbit foarte civilizat k eawinking dupa nume se vede k ii cv fraieralaughing:-j BRAVOOO MAI CONNECT-Rlove struck sh chiar trebuia putzin aranjatarolling on the floor k ce fatza avea saracahee hee mai bine statea akzlaughing))
25.   Sugetzi totzi ;) trimis de
(27 oct 2010, 16:01:22
sh hai mai lasatzi asta k ii tzigan fiecare km ii nu cred k voi suntetzi cv pui de zmei iiplm de pishatzilaughing) cei dak ii tzigani dont know krei faza ... stitzi cv mergetzi j umpletziva gura k ceva j ocupatziva mainile k O P..A k sa va treaca prostiilewinking hai jetttt jeguriolor luatzi`o sus;)
25.1  RE: Sugetzi totzi ;) trimis de
(27 oct 2010, 18:05:24
Si va mai intrebati de ce suntem o tara de rahat. iaca de ce!
25.2  RE: Sugetzi totzi ;) trimis de
(27 oct 2010, 21:05:43
@Georgianaaa, medicul care a esuat operatia de avort in cazul tau ar trebui cercetat pentru malpraxis si infractiuni contra pacii si omenirii. Bineinteles ca prima vinovata in acest caz e ma-ta. Pentru stiinta, este inca o necunoscuta cum te-a putut fãta, pentru ca esti o anomalie care apare predominant in Romania. Mai grav este faptul ca tu, cel mai probabil, esti inzestrata cu functie de reproducere. Doar gandindu-ma la acest lucru ma ingrozesc teribil. Cred cu tarie ca specia ta, caracterizata prin scris agramat, la prima vedere, ar trebui exterminata prin metode violente, in masa.
25.3  RE: Sugetzi totzi ;) trimis de
(27 oct 2010, 22:39:22
Degeaba-i zici, Sirjerkalot... persoanele ca ea, nu au remediu.
26.   Tigan borat!!! trimis de
(27 oct 2010, 18:25:10
ud esti u fraer retard ce esti!!!!marsh jegule!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Balurile Bobocilor

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei