Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 oct 2010 - Anul XV, nr. 251 (4542)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Premierul, desemnat miercuri, dacă moţiunea trece, de PSD, PNL, PC, UDMR şi minorităţi

Luni, 25 Octombrie 2010 (17:32:21)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că, în situaţia în care moţiunea de cenzură va fi adoptată, atunci PSD, PNL, PC, UDMR şi grupul minorităţilor se vor întâlni miercuri seară pentru a decide, prin vot, cine va fi premierul noului Guvern de criză.

"Ne-am angajat ca miercuri seară - şi aici trag concluzia discuţiilor de mai devreme cu colegii liberali şi conservatori, dacă moţiunea de cenzură este adoptată vom avea o întâlnire nu doar noi cu liberalii şi conservatorii, ci îi vom invita şi pe cei de la grupul minorităţilor şi pe cei de la UDMR în care să înecercăm să refacem o majoritate de anul trecut iar premierul va fi desemnat pe baza votului celor patru partide şi a grupului minorităţilor", a spus Ponta, după întâlnirea cu grupul minorităţilor naţionale.

El a arătat că la întâlnirea de miercuri seară se vor face propuneri de premier de către fiecare formaţiune politică sau grup parlamentar (minorităţi, n.r.), urmând ca cea mai bună si fie adoptată.

"Dacă propunerea cea mai bună va fi cea făcută de PNL, aceea va fi. Dacă e una mai bună a noastră, nu e niciun fel de problemă", a spus Ponta.

El a precizat, totodată, că PSD a căutat să ia legătura cu UDMR şi va insista ca marţi să aibă o întâlnire cu grupul parlamentar al Uniunii. "Cu cei de la UDMR - i-am căutat, o să-i căutăm în continuare. Ştim răspunsul lor vizavi de poziţia politică dar tot credem că e util şi o să insistăm ca mâine (marţi, n.r.) să avem o nouă întâlnire, eventual cu grupul parlamentar al UDMR", a adăugat Ponta.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, după o întâlnire între liderii PSD şi cei liberali, că rămâne rezervat în ceea ce priveşte şansele moţiunii de cenzură, preferând să fie realist.

Preşedintele UDMR, vicepremierul Marko Bela, a susţinut, luni, că moţiunea de cenzură nu va trece şi că actuala opoziţie nu reprezintă o alternativă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Premierul, desemnat miercuri, dacă moţiunea trece, de PSD, PNL, PC, UDMR şi minorităţi.
 Vizualizări articol: 895 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Premierul, desemnat miercuri, dacă moţiunea trece, de PSD, PNL, PC, UDMR şi minorităţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei