Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 oct 2010 - Anul XV, nr. 251 (4542)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Spectacol

La Monster Truck Show, camioanele gigant şi-au făcut apariţia doar pentru câteva minute

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cascadorii spectaculoase, treceri cu maşina prin foc, sărituri periculoase peste maşini şi câteva minute de „Monster Truck Show”. De aceasta au avut parte sucevenii care au mers la cele trei reprezentaţii „Stunt Car Show” de la sfârşitul săptămânii din parcarea Iulius Mall Suceava, susţinute de o trupă de cascadori profesionişti din Germania.

În cea mai mare parte showului oferit de trupa de cascadori germani, conduşi de Alexander Neigert, au fost incluse demonstraţii cu autoturisme neechipate special pentru cascadorii. La începutul showului, Alexander Neigert a făcut o demonstraţie de piruete cu maşini, după care gradul de dificultate al cascadoriilor a crescut, piruetele fiind făcute cu un cascador care se ţinea doar cu mâinile şi picioarele de cupola autoturismului. În aplauzele celor prezenţi la spectacol, liderul trupei de cascadori a demonstrat că poate să stăpânească o maşină chiar şi dacă aceasta merge pe două roţi.

De senzaţii tari au avut parte şi cinci doamne şi domnişoare din public, care, după ce au urcat alături de liderul cascadorilor, au fost plimbate câţiva metri cu maşina ridicată la aproape 90 de grade. De remarcat faptul că pe lângă cascadorii profesionişti, în faţa publicului şi-a făcut apariţia şi un tânăr cascador de doar cinci ani şi jumătate. Acesta a făcut demonstraţii pe o trotinetă şi pe un mini-ATV, reuşind să obţină aplauzele meritate din partea publicului.

De senzaţie a fost şi momentul în care unul dintre cascadori a trecut printr-o barieră de foc, nefiind echipat în mod special pentru o astfel de cascadorie. Acelaşi cascador a trecut prin flăcări, însă de această dată fiind târât în spatele maşinii.

De departe însă, cel mai apreciat moment a fost săritura peste cinci maşini cu un alt autoturism neechipat special pentru cascadorii. Cascadorul Cristoph Fantasia i-a lăsat pe toţi fără grai în momentul în care maşina pe care o conducea s-a izbit de unul dintre autoturismele peste care trebuia să zboare. Maşina condusă de cascador a fost distrusă aproape în totalitate în timpul demonstraţiei, însă cascadorul a reuşit să scape nevătămat dintre fiarele contorsionate.

Mult aşteptata demonstraţie cu Monster Truck-ul a avut loc la sfârşitul spectacolului. Fără a avea parte de sărituri spectaculoase cu marile camioane, spectatorii au putut să vadă doar cum Monster Truck-ul condus de liderul cascadorilor poate să distrugă cu roţile două „Dacii”, peste care a trecut de mai multe ori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Monster Truck Show, camioanele gigant şi-au făcut apariţia doar pentru câteva minute.
 Vizualizări articol: 2260 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
La Monster Truck Show, camioanele gigant şi-au făcut apariţia doar pentru câteva minute2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bilet de intrare trimis de
(25 oct 2010, 13:27:52
Sunt de acord ca trebuie platit la intrarea unui spectacol. Dar ... astia voiau 35 de lei pe un bilet. Copiii peste 3 ani au fost obligati sa-si ia bilet ! Sa vada ce ? Niste drifturi pa care oricum le vezi gratis pe bulevard dupa 12 noaptea si doua masini cu roti mari care trec peste niste mormane de tabla ? Asta-i distractie ? In mod incredibil au fost multi care si-au luat bilet la asa ceva, dar 25 de lei pentru un bilet de teatru nu au gasit !
1.1  RE: Bilet de intrare trimis de
(25 oct 2010, 19:52:30
sustin ideea cu teatrul! Problema la teatru e ca vin si "martafoii" care mananca chips-uri sau le suna telefonul (vezi trupa Mihai Eminescu de la BT, care a patit-o, si care pe buna dreptate nu o sa mai calce in suceava). Deci pt mujici, masini cu roti marihappy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei