Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 oct 2010 - Anul XV, nr. 249 (4540)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Afaceri periculoase

Trei tineri, reţinuţi pentru că vindeau produse etnobotanice interzise

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei tineri, două fete şi un băiat, au fost reţinuţi, ieri după-amiază, pentru 24 de ore, şi şi-au petrecut noaptea în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, fiind acuzaţi că livrau produse etnobotanice interzise sucevenilor dornici de senzaţii tari.

Cristina Boschi şi Ionuţ Ciobotaru, ambii din municipiul Fălticeni, şi Florentina Dumitrescu, din Rădăuţi, au primit ordonanţe de reţinere pentru deţinere şi punere în vânzare de droguri de risc şi de mare risc, iar în cursul zilei de astăzi vor fi duşi, cel mai probabil, în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.  

Potrivit unor surse judiciare, cei trei au vândut în perioada septembrie-octombrie produse etnobotanice, unele dintre acestea având în conţinut substanţe interzise de lege, trecute în categoria drogurilor şi a drogurilor de mare risc.

Ionuţ Ciobotaru a fost prins acum o săptămână şi jumătate, la Rădăuţi, în timp ce, însoţit de un alt amic, tot din Fălticeni, încerca să plaseze câteva zeci de pliculeţe cu produse etnobotanice.

Cei doi fălticeneni veniseră la Rădăuţi cu un autoturism Ford Fiesta, al cărei proprietar era Cristina Boschi.

În autoturismul respectiv, oamenii legii au găsit cinci pliculeţe transparente care conţineau un praf alb, zece pachete cu o substanţă tip cristalină pe care era inscripţionat „White Sensation”, trei pliculeţe cu o substanţă vegetală de culoare verde-oliv inscripţionate cu „ OH!G”, trei plicuri cu „Special-sare de baie” şi alte cinci pliculeţe cu fragmente vegetale cu marca „Dracula-spirit”. Pe lângă acestea, lucrătorii de poliţie au mai găsit alte 12 plicuri cu pulberi, pe care era trecut şi preţul „produsului”, pe opt din acestea fiind scris cu carioca „20 lei”, iar pe alte trei „40 lei”, precum şi alte cinci plicuri marcate cu „NIJA 0,2”.

Din primele informaţii, cei doi tineri trebuiau să stea în faţa unui bloc de pe strada Gheorghe Lazăr şi să dea prafurile unor tineri care urmau să apară în zonă.

Cei doi au declarat că au primit pliculeţe cu prafurile suspecte de la Cristina Boschi şi că aceasta le-a cerut să le vândă, ei urmând să primească un comision din vânzări.

Cercetările au fost preluate de ofiţeri antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Suceava, iar suspiciunile oamenilor legii cum că în pliculeţele cu pricina s-ar afla şi substanţe din categoria drogurilor au fost confirmate de analizele de laborator.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei tineri, reţinuţi pentru că vindeau produse etnobotanice interzise.
 Vizualizări articol: 2104 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei tineri, reţinuţi pentru că vindeau produse etnobotanice interzise5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "Viitor de aur tara noastra are" trimis de
(22 oct 2010, 19:44:04
La racoare cu ei,doar sunt infractori si trebuie pedepsiti.Acesti indivizi sunt produsul democratiei inteleasa gresit cu alte cuvinte "viitorul negru" a natiei romane.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei