Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 oct 2010 - Anul XV, nr. 249 (4540)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Petrecere

Boboci vikingi, azteci şi maiaşi, pe scena Balului Grupului Şcolar Nr. 1 Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

„Lumea Bobocilor” este tema aleasă de organizatorii balului Grupului Şcolar Nr.1 Câmpulung Moldovenesc, bal programat în această seară, pe scena Casei de Cultură din localitate, începând cu ora 19:00.

Pentru că au reuşit să organizeze balul la Casa de Cultură, după ce în ultimii ani concursul de Miss şi Mister Boboc a avut loc în alte locaţii, organizatorii din acest an  spun că sunt „cea mai tare generaţie” de liceeni de la Grupul Şcolar Nr.1 şi promit un bal cât se poate de distractiv.

Pe scena balului vor urca şapte perechi de adolescenţi, care vor juca rolurile unor boboci vikingi, azteci, maiaşi, greci, japonezi, arabi, indieni etc. cu costume specifice, boboci care vor trece prin mai multe probe, printre care şi cea de dans şi de cultură generală.

Imagini video şi fotografii de la repetiţiile celor de la Grupul Şcolar Nr.1 Câmpulung Moldovenesc puteţi viziona pe www.monitorulsv.ro.

Invitatul special al balului este Connect-r, care va urca pe scena balului liceului câmpulungean însoţit de dansatorii săi.

Intrarea la bal este 20 de lei, iar petrecerea de după spectacol va fi organizată la Club Grotta Azurra din localitate, organizatorii promiţând o petrecere de neuitat.

La Câmpulung Moldovenesc, sâmbăta trecută, a fost balul Colegiului Naţional „Dragoş Vodă”, un spectacol reuşit, într-un decor de cabaret (Moulin Rouge), care a ţinut mai bine de patru ore.

Din nefericire, spectacolul a fost avut şi un moment mai puţin plăcut, în care unul dintre membrii trupei Animal X, basistul, a căzut secerat pe scenă, după ce a suferit o luxaţie de genunchi (deplasare de rotulă).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boboci vikingi, azteci şi maiaşi, pe scena Balului Grupului Şcolar Nr. 1 Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 2897 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Boboci vikingi, azteci şi maiaşi, pe scena Balului Grupului Şcolar Nr. 1 Câmpulung Moldovenesc3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei