Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 oct 2010 - Anul XV, nr. 249 (4540)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziţie

PD-L acuză PSD că instigă sindicatele la mişcări de stradă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Protestele sindicale din ultima perioadă, inclusiv cel anunţat astăzi la Suceava, ar avea în spate PSD, consideră preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur. Acesta a declarat, ieri, în conferinţă de presă, că ştie „foarte clar” că „în spatele acestor mişcări şi în faţă şi în lateral sunt cei din PSD”.

„Ei, în disperare că au pierdut alegerile în 2009, cheamă poporul, vorbesc în numele poporului, le e dor din nou de un vot. Le e dor de putere, le e foame, asta cred eu. Liderul PSD de aici le-a cerut celor 50.000 de semnatari pentru moţiune să iasă şi să facă prin orice mijloace demonstraţii. Mie mi se pare dovadă de neputinţă”, a afirmat Flutur.

El spune că măsurile de austeritate nu sunt uşoare, dar sunt necesare şi Guvernul a avut sarcina dificilă să le adopte, în contradicţie cu viaţa în opoziţie, când  „să stai pe margine şi critici într-o manieră ultrapopulistă, cum am văzut declaraţiile celor din PSD”.

„Văd o ploaie de populisme fără precedent a PSD, parcă e o Cântare a României, care e mai de treabă. Acum plâng pe umărul tuturor, îşi aduc aminte, dar le aduc aminte şi eu că, cu un an în urmă, erau la guvernare şi multe domenii le-au avut ei. Nu se poate să ai această apucătură de a ţi se şterge memoria atât de repede. Nu ştiu unde pot fi trataţi”, a spus Gheorghe Flutur.

Precizăm că pentru mitingul de astăzi, pentru care sindicaliştii au cerut aprobare de organizare în faţa sediului PD-L, primarul de Suceava, Ion Lungu, a dat autorizaţie de desfăşurare în faţa Prefecturii. Explicaţia primarului a fost că în faţa sediului PD-L se execută lucrări edilitare şi că cel mai potrivit loc pentru manifestările sindicale este la Prefectură, deoarece prefectul este reprezentantul Guvernului în teritoriu şi tot el este cel care transmite la Guvern revendicările sindicaliştilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L acuză PSD că instigă sindicatele la mişcări de stradă.
 Vizualizări articol: 1095 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
PD-L acuză PSD că instigă sindicatele la mişcări de stradă1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cata aroganta! trimis de
(22 oct 2010, 15:03:48
Este normal sa existe si o oarecare comunicare intre partide si sindicate, dar de aici si pana la a-i considera pe oameni incapabili sa simta inrautatirea situatiei lor si sa sa-si spuna public nemultumirea, decat numai daca sunt manevrati de PSD, este distanta uriasa, ca cea de la echilibru la aroganta fata de alegatori, de oamenii de rand, nu de elita PDL. Chestiunea cu victoria din alegerile de anul trecut mai bine n-ar fi spus-o dl Flutur, fiindca inca sunt ascunse niste lucruri extrem de sensibile la adresa celor ce s-au ocupat indeaproape de campania actualului Presedinte.
1.1  RE: Cata aroganta! trimis de
(22 oct 2010, 19:52:53
Pai nu "Kermit " Ponta ii indemna pe sindicalisti sa faca greve si sa injure presedintele si Guvernul ? Ati uitat "d-le OARECARE" de mesajul "valetului lui Nastase "? Nu PSD-ul lui "Kermit si Goagle' dezbate motiunea taman in ziua cand sindicatele manipulate de "ingerasii din PSD" vor sa protesteze la Bucuresti.Sigur ca este greu sa traiesti decent in criza,dar aceasta saracire a tarii,tocmai cei care promit "lapte si miere" din opozitie,au facut-o.Un singur lucru ste cert,reformele trebuie continuate iar legile tarii trebuie respectate.In rest,ceea ce vedem si auzim la "Felix Tv si Nus TV este cancan.
2.   Rusine sa va fie trimis de
(23 oct 2010, 01:00:49
d/le fluture portocaliu este o perioada grea pentru toti pdl/stii ,se vede din tot ceea ce faceti si spune/ti si mai bine a/ti tacea din gura ca va agrava/ti mai mult situatia .prin cele afirmate in acest articol aratati clar cit de mult desconsiderati lumea,oamenii pe care partidul din a carei conducere faci parte i/a saracit.de ce nu ai spus dupa ce ai fost ales ca presedinte a cj ca oamenii au fost manipulati ?si eu te/am votat si nu am fost manipuylat dar acum simt ca m/am pacalit singur avind incredere in tine ,in basescu si in pdl.din aceasta cauza voi merge la mitingul de la bucuresti si nu ca vrea psd,pnl ori alta gasca pusa pe capatuiala.nici eu si sunt sigur ca nici ceilalti care vor merge la acest miting si probabil si la altele nu facem parte din categoria deputatilor pdl care voteaza dupa cum li se arata degetul de catre marioneta unuia care se crede zeus facind de toatra rusinea un partid care se vroia salvatorul romaniei.rusine sa va fie.
3.   Domnule MONITOR trimis de
(23 oct 2010, 06:42:25
Fiti amabil si acceptati rugamintea mea sa cititi datele publicate recent de Uniunea Europeana privind deficitul realizat de Romania in anul 2009. Poate va reamintiti si cine erau in acel an la conducere, fiindca exact aceia sunt cei ce infiereaza cu manie patriotica deficitele uriase create de predecesorii lor, iar asta va recomand fiindca a venit vorba de reforme. In rest, in legatura cu protestele sindicale imi mentin parerea ca salariatii, dintre care foarte multi cu pregatire superioara, au capacitatea de a-si analiza situatia lor materiala, de a gasi cauzele si de avea reactiile la care le da dreptul legea. Sprijinul unor partide politice nu poate fi decat binevenit in conditiile in care puterea ii trateaza cu atata aroganta - inclusiv cu exprimarea opiniei dispretuitoare despre ei ca sunt niste incapabili de-asi revendica drepturile si o fac numai fiind manipulati. In rest...ca avem pareri diferite nu-i nici o problema,totusi Romania e pe ultimul loc in UE ca nivel de trai!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei