Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 oct 2010 - Anul XV, nr. 249 (4540)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Transport interceptat

Cărau ţigări de contrabandă cu un BMW X5 furat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri, soţ şi soţie, au fost arestaţi preventiv după ce au fost prinşi că transportau mii de pachete de ţigări de contrabandă cu un BMW X5 furat.

Marţi după-amiază, la ora 17:20, un echipaj al Poliţiei Câmpulung Moldovenesc a oprit pe DN 17A, pe raza comunei Sadova, un autoturism BMW X5 ce tracta o semiremorcă. Autoturismul era condus de un anume Ionel Bogdan, în vârstă de 36 de ani, din oraşul Nădlac, judeţul Arad, în dreapta şoferului fiind soţia acestuia, Palaga Bogdan, de 31 de ani, din localitatea Praid, judeţul Harghita.

În portbagajul autoturismului, poliţiştii au găsit mai multe pachete de ţigări, motiv pentru care au dus maşina şi pe cei doi soţi la sediul poliţiei din Câmpulung Moldovenesc.

Aici s-a procedat la controlul autoturismului, ocazie cu care au fost găsite pachete de ţigări şi în lăcaşul roţii de rezervă.

Verificându-se seria caroseriei autoturismului, pe lângă motor au fost găsite alte pachete de ţigări.

Semiremorca era goală, dar sub semiremorcă s-a observat un locaş confecţionat artizanal, dintr-un capăt în altul, iar în interiorul acestuia, după ce-au demontat placajul de deasupra, oamenii legii au găsit alte 6000 de pachete de ţigări.

Cantitatea totală de pachete de ţigări găsită asupra celor doi, informează Biroul de Presă al IPJ Suceava, este de 8397, în valoare de 41.985 lei.

Verificările poliţiştilor au scos la iveală şi faptul că seria pe şasiu nu corespunde cu seria din actele de identitate ale autoturismului prezentate de conducătorul auto.

„În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că autovehiculul face obiectul unui dosar penal privind o înmatriculare frauduloasă, iar maşina ale cărei acte au fost prezentate pentru control face obiectul unui alt dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii de „abuz de încredere”, se mai arată în comunicatul poliţiei.

Surse judiciare ne-au mărturisit că seria şasiului şi a motorului sunt ale unei maşini care figurează ca fiind furată de pe raza judeţului Sibiu.

Cei doi soţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ieri după-amiază, au fost duşi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorii au admis propunerea procurorilor şi au decis încarcerarea celor doi soţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cărau ţigări de contrabandă cu un BMW X5 furat.
 Vizualizări articol: 1167 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 9 voturi
Cărau ţigări de contrabandă cu un BMW X5 furat4.059

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei