Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 oct 2010 - Anul XV, nr. 249 (4540)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Răspuns

Mîrza către Flutur: „Moţiunea va trece!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Vicepreşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, este convins că moţiunea de cenzură depusă de opoziţie va fi votată în Parlament. Mîrza l-a contrazis astfel pe vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur, care, întrebat dacă moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Boc are şanse să fie votată, a răspuns: „Nu trece!”.

Gavril Mîrza a declarat că moţiunea va fi votată de toţi parlamentarii care au respect faţă de români.

„Moţiunea va trece pentru că este o moţiune populară, susţinută de peste trei milioane de români care au semnat listele PSD. Este o moţiune susţinută de toţi românii aflaţi în situaţie disperată şi este susţinută şi de toţi parlamentarii cu conştiinţă de români şi cu respect faţă de oamenii care i-au ales şi i-au trimis în Parlamentul României”, a declarat Mîrza.

Senatorul PSD a adăugat că moţiunea va fi aprobată cu sprijinul parlamentarilor PD-L, deoarece, în opinia acestuia, există o atmosferă tensionată între reprezentanţii actualei puteri politice din România.

„Şi va trece pentru că nici ei nu mai pot suporta această atmosferă şi ruşinea pe care o păţesc. Au ajuns până acolo încât nu mai pot trece prin colegiile în care au fost aleşi. Moţiunea va trece cu sprijinul oamenilor care au conştiinţă şi nu responsabilitate politică pedelistă”, consideră Gavril Mîrza.

 

Mîrza consideră că parlamentarii PD-L vor fi puşi să repete votul cu bile pentru a nu greşi la vot

Vicepreşedintele PSD Suceava a mai spus că la sfârşitul acestei săptămâni, parlamentarii PD-L vor fi chemaţi pentru a fi instruiţi cum să voteze la moţiunea de cenzură. Gavril Mîrza a arătat că cel mai probabil, parlamentarii PD-L vor fi puşi să repete înainte votul cu bile, pentru a fi siguri că nu vor greşi.

„Probabil îi va pune să repete cu biluţele prin faţa unor urne, pentru a nu greşi votul. Şi văzând că probabil unii totuşi vor greşi, s-ar putea ca parlamentarilor PD-L să li se interzică să se prezinte în faţa urnelor atunci când se va face apelul nominal pentru vot”, a spus Mîrza. El a mai spus că în situaţia în care vor exista cazuri în care parlamentarii PD-L nu îşi vor părăsi scaunele pentru a vota în faţa plenului Parlamentului, acele persoane sunt „lipsite de demnitate, de responsabilitate şi personalitate şi nu mai au ce căuta în Parlamentul României”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza către Flutur: „Moţiunea va trece!”.
 Vizualizări articol: 864 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza către Flutur: „Moţiunea va trece!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Remember trimis de
(22 oct 2010, 20:03:40
Motiunea trece"domnule" Marza,dumneavoastra cand treceti un pic pe la DNA ? Sau ramane faza cu imunitatea si "triki-traka" aidoma nepotului matusii Tamara,sunteti ingerasul coborat din icoana.Sigur ca romanii sunt saraci,necajiti si amarati,insa sunt incurajati si ademeniti cu "gogosele electorale si minciunele specifice PSD de catre 'groparii Romaniei" adica de 'ciuma comunisto-securista ce a "distrus" tara vreme de 15 ani.Ghiciti cine sunt acesti "gropari' ? Oare o fi germanii,japonezii sau englezii vinovati de saracirea si furturile din Romania vreme de 20 de ani ? Sau vinovatii se gasesc in randurile securistilor din toate partidele,cu precadere din PSD ? Ghici ?
2.   Imbecilul trimis de
(22 oct 2010, 23:49:20
bai monitor , tu chiar trebuie sa mori de foame ca sa vezi ca portocalii sunt un esec pentru Romania. sa ti fie tarana usoara
3.   Ce mare spaima?! trimis de
(23 oct 2010, 07:17:02
I-am auzit pe multi politicieni afirmand ca ar veni cumva Apocalipsa daca pica Guvernul Boc, ca ar fi un dezastru national si asa mai departe. Ce mare spaima ar trebui sa ne cuprinda? Am trait atatea, hai sa vedem si cumpana ce ne-asteapta cand pica guvernul Boc!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei