Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 sep 2010 - Anul XV, nr. 211 (4502)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Acuzaţii

Individul acuzat că a înjunghiat un tânăr care i-ar fi lovit fratele poliţist, reţinut de procurori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După aproape o lună de la tentativa de omor de la Fălticeni, cea în urma căreia un tânăr din localitate, Marius Lucan (20 de ani), a fost înjunghiat de mai multe ori de fratele unui poliţist, pe motiv că l-ar fi bătut pe acesta din urmă, procurorii criminalişti au reuşit să lămurească în opinia lor împrejurările în care au avut loc faptele şi, ieri dimineaţă, au emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele lui Ionuţ Burţilă (26 de ani), din Fălticeni, tânărul acuzat că a dat cu cuţitul.

După ce a fost audiat la Parchet, Ionuţ Burţilă a fost dus în cursul după-amiezii în faţa judecătorilor de la Tribunalul Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Deşi procurorii îi pregătiseră deja o celulă în arestul poliţiei, judecătorii au respins propunerea şi au decis ca Ionuţ Burţilă să fie cercetat în stare de libertate.

Tânărul susţine că nu el l-ar fi înjunghiat pe Marius Lucan şi că, probabil, acesta şi-a provocat singur leziunile.

Ancheta a fost îngreunată de declaraţiile mincinoase a multora dintre martorii audiaţi de anchetatori.

Procurorii criminalişti au declarat recurs împotriva deciziei Tribunalului Suceava, propunerea de arestare preventivă urmând a fi reanalizată peste câteva zile la Curtea de Apel Suceava.

 

Răzbunare în stradă 

În noaptea de 7/8 august a.c., în jurul orei 3.30, Marius Lucan se întorcea spre casă, de la discotecă, când pe strada „Maior Ioan”, în dreptul său a oprit un autoturism Audi, din care, potrivit anchetatorilor, a coborât Ionuţ Burţilă, între cei doi având loc o încăierare.

În urmă bătăii între cei doi tineri, Lucan, individ cunoscut cu antecedente penale, a ajuns la spital cu mai multe plăgi înjunghiate în abdomen şi coapsa stângă, fiind operat de urgenţă.

Ionuţ Burţilă este fratele unui agent de poliţie, Andrei Burţilă, ajutor şef de post în comuna Drăguşeni, poliţist care, în aceeaşi noapte, aflându-se în timpul liber, a avut o altercaţie cu Lucan.

„Mă duceam să îmi iau de la magazin o pungă cu seminţe şi el (n.r.poliţistul) se lua de un amic de-al meu. Ştiam că-i poliţai şi i-am spus: Bă, Burţilă, lasă-l în pace! El m-a împins atunci şi l-am împins şi eu şi a căzut pe jos. Şi după aia, eu am luat-o prin spatele blocului, cu mai mulţi prieteni care se întorceau de la discotecă, a oprit un Audi A6 cu numere BUR şi o venit fratele poliţistului şi m-o înjunghiat direct pe mine... de patru ori”, povestea de pe pat de spital Marius Lucan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul acuzat că a înjunghiat un tânăr care i-ar fi lovit fratele poliţist, reţinut de procurori.
 Vizualizări articol: 1850 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Individul acuzat că a înjunghiat un tânăr care i-ar fi lovit fratele poliţist, reţinut de procurori0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lucan - "spaima Falticeniului" trimis de
( 8 sep 2010, 16:13:51
Daca acest tigan Lucan nu isi baga mintile in cap sa se linisteasca, ce ia facut Burtila e doar o mangaiere comparativ cu ceea ce ii pregatesc unii "baieti de treaba" din Falticeni.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei