Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 sep 2010 - Anul XV, nr. 211 (4502)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De luni

Bulevardul principal al Sucevei se închide pe un sens de circulaţie, în Centru

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Principala arteră de circulaţie a Sucevei, strada Ana Ipătescu, va fi închisă pe două benzi de circulaţie (în zona blocului Union), de luni, odată cu începerea lucrărilor ISPA pe partea de canalizare. Lucrările la reţeaua de canalizare, care au fost amânate în luna august, din cauza aglomeraţiei de pe străzi, provocată în principal de venirea “italienilor”, vor fi executate pe axul drumului, la o adâncime de peste şase metri.

Viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc a solicitat sprijinul Poliţiei Rutiere pentru realizarea cât mai rapidă a managementului de trafic pentru zona respectivă, precum şi soluţii cât mai bune de fluidizare a circulaţiei, ţinând cont de faptul că aceasta este cea mai circulată stradă din tot municipiul, ceea ce ar putea da peste cap traficul.

“Partea bună e că, după ce execuţia lucrării a fost amânată, s-a ajuns la concluzia că acele mari cămine de canalizare pot fi făcute fără să mai fie închise trei benzi de circulaţie, cum se cerea iniţial. Practic, bulevardul va fi circulabil în ambele direcţii, dar numai pe câte o bandă de mers. Firma Pfeiffer, care execută lucrarea, a promis că se mobilizează, să finalizeze lucrarea în patru-cinci zile, dacă nu întâmpină probleme deosebite”, a spus Viorel Seredenciuc.

Pe de altă parte, primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că lucrarea va fi urmărită îndeaproape şi de primărie, să fie executată cât mai rapid, pentru că, odată cu începerea anului şcolar, traficul rutier se va înteţi, iar blocarea a două benzi de circulaţie pe bulevardul Ana Ipătescu ar putea provoca cozi imense pe ambele sensuri de circulaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bulevardul principal al Sucevei se închide pe un sens de circulaţie, în Centru.
 Vizualizări articol: 875 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bulevardul principal al Sucevei se închide pe un sens de circulaţie, în Centru5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Siigur ca da trimis de
( 8 sep 2010, 12:44:51
Or sa termine adormitii aia lucrarile in 4-5 zile cand mi-oi vedea eu ceafa. Or sa dea vina pe ploaie, or sa gaseasca ei destule "probleme deosebite" pe care sa le invoce. Totusi ce nu inteleg: de ce nu se sparge mai oamenilor asfaltul inainte de a se pune alt covor asfaltic? De ce te apuci sa faci niste artere si apoi te apuci sa le spargi? Doar asa ca sa avem de ce sa peticim? Vai steaua voastra.
Apropos, traficul cred ca a fost destul de aglomerat in special in august cand foarte multi romani s-au intors din strainatate. Si chiar si fara ei, traficul in Suceava este foarte aglomerat oricum pentru ca arterele sunt gandite prost pentru numarul de masini existent la aceasta ora. Plus ca multi isi parcheaza masinile blocand cate un sens de circulatie si nu ai rezolvat nimic. Dar e greu sa gandeasca lumea. Lungu se-aude?
2.   Cu alte cuvinte.. trimis de
( 8 sep 2010, 21:24:42
Iar ne-am supt...blocaje

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei