Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 sep 2010 - Anul XV, nr. 211 (4502)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   18 imagini |   ø fişiere video

Vizită

Băsescu a inspectat din nou lucrările de refacere a podului rutier de la Dorneşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele României, Traian Băsescu, a vizitat în cursul zilei de ieri lucrările de refacere a podului rutier de peste râul Suceava din localitatea Dorneşti. Podul de pe DN 17, care face legătura între Rădăuţi şi Siret, a fost rupt de ape în urma inundaţiilor de la sfârşitul lunii iunie. Băsescu a ajuns la Dorneşti cu un elicopter, fiind aşteptat de preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, şi de prefectul Sorin Popescu. Imediat după ce a ajuns la Dorneşti, şeful statului a inspectat lucrările şi a discutat cu reprezentantul firmei care realizează investiţia. După ce a verificat lucrările de consolidare de la fiecare pilon al podului şi s-a interesat de modul în care vor fi montate grinzile metalice în locul celor care s-au prăbuşit, Traian Băsescu a spus că lucrările pot fi terminate la termenul stabilit, 15 noiembrie 2010.

„Cunosc firma care lucrează aici de la podul de la Mărăcineni, din judeţul Buzău. Este o lucrare asemănătoare şi cred că se va respecta termenul stabilit. Eu vin aici să fiu convins că se face această lucrare”, a declarat Traian Băsescu.

La Dorneşti, preşedintele României s-a interesat de stadiul lucrărilor de reconstrucţie a caselor distruse de inundaţii, primarul acestei comune, Gheorghe Luţă, afirmând că acestea sunt în grafic. De asemenea, şeful statului a discutat cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi despre stadiul lucrărilor de refacere la linia de cale ferată dintre Suceava şi Dorneşti, afectată de inundaţiile de anul acesta. Gheorghe Flutur a precizat că este nemulţumit de faptul că lucrările au întârziat nepermis de mult din cauza procedurilor de desemnare a firmei care va realiza investiţia.

Înainte de a pleca din Dorneşti, Traian Băsescu a mai discutat şi cu câţiva localnici, spunându-le acestora că podul va fi finalizat la termenul stabilit, şi i-a întrebat pe câţiva copii dacă sunt pregătiţi pentru a începe şcoala.

Traian Bîăsescu este la a cincea vizită în Dorneşti după inundaţiile de la sfârşitul lunii iunie 2010.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu a inspectat din nou lucrările de refacere a podului rutier de la Dorneşti.
 Vizualizări articol: 1208 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Băsescu a inspectat din nou lucrările de refacere a podului rutier de la Dorneşti1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Plictiseala trimis de
( 8 sep 2010, 13:12:23
Da' ce sa faca saracu' don Prezident!? In camp la cartofi nu poate intra ca ploua,
la gaini mancare o dat,(porc nu mai tine ca-i bolnavior si-i cauzeaza),omologii din occident nu-l prea invita ca li-i ciuda pe "succesurile" lui politice si economice si le frica, ca nu cumva cetatenii lor sa afle despre ele si la viitoarele alegeri sa-l puna presedintele Europei, iar ei sa ramana fara slujba.Noroc cu podu' ca altfel ar murii de plictiseala si unde mai pui ca fara EL,inginerasii aia nici n-ar stii cum sa-l faca.
P.S
Sunt o sama de rai voitori care sustin, ca vizitele astea sunt mai costisitoare decat insusi podu'. Minciuni! Personal l-am vazut cum statea la ocazie in Itcani,iar de la Bucuresti a venit cu un marfar pe tampoane!
2.   Fără niciun rost. trimis de
( 8 sep 2010, 14:11:58
Umblă creanga prin țară Președintele nostru ca să se bage-n seamă. Adică nu sunt destui cei ce coordonează acele lucrări (observați-i numai câți sunt aliniați acolo, în poză!), trebuie să vină și el fiindcă fără el toți ceilalți ar face podul cu picioarele-n sus? Penibil!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei