Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 sep 2010 - Anul XV, nr. 211 (4502)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Licitaţie

Şase firme se luptă să realizeze Planul Urbanistic General al Sucevei

Miercuri, 8 Septembrie 2010 (15:48:55)

Cele 1,4 milioane de lei puse la bătaie de Primăria Suceava pentru realizarea Planului Urbanistic General a atras atenţia a şase firme care se luptă să obţină acest contract. 
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că, la licitaţia care a avut loc zilele trecute la sediul Primăriei Suceava, cele şase firme au venit cu oferte de la 700.000 la 1.000.000 lei, în vreme ce preţul estimat iniţial de municipalitate era de 1,4 milioane de lei. 
“Faptul că un număr atât de mare de firme s-au prezentat la licitaţie a făcut ca ofertele de preţ să fie chiar la jumătate din cât estimam noi iniţial. Este o licitaţie foarte importantă, pentru că sunt foarte multe probleme pe linie de urbanism, iar actualul Plan Urbanistic General are o vechime de peste 10 ani. Urmează ca în perioada următoare să deliberăm şi să stabilim care este firma care va realiza PUG-ul Sucevei. De această lucrare se leagă şi întocmirea registrului spaţiilor verzi, în aşa fel încât să nu mai fie discuţii dacă într-o zonă sau alta se mai poate construi”, a declarat edilul sucevean.
De asemeni, un alt atu pe care mizează firmele este rapiditatea de realizare a PUG-ului. În vreme ce municipalitatea a impus ca termen maxim de realizare 18 luni, firmele au venit cu termene de execuţie cuprinse între 10 şi 15 luni.
Vechiul PUG al Sucevei este expirat din 2009, dar în continuare se lucrează în baza acestuia, printr-o derogare specială obţinută de municipalitate de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase firme se luptă să realizeze Planul Urbanistic General al Sucevei.
 Vizualizări articol: 801 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şase firme se luptă să realizeze Planul Urbanistic General al Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei