Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 sep 2010 - Anul XV, nr. 211 (4502)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mesajul Mădălinei Manole către părinţi: "Să mă ierte, atât pot să gândesc"

Soţul Mădălinei Manole, Petru Mircea, a făcut publice, luni, în cadrul emisiunii Happy Hour de la Pro Tv, ultimele cuvinte ale artistei, adresate părinţilor şi fratelui acesteia.

Petru Mircea a declarat că a ales să dea publicităţii ultimele cuvinte ale soţiei sale ca urmare a acuzaţiilor care i-au fost aduse săptămâna trecută şi a jignirilor la adresa sa, a familiei şi a soţiei sale.

Petru Mircea a făcut public mesajul Mădălinei pentru părinţii şi pentru fratele acesteia.

"Şi ai mei scumpi (n.r. -  părinţii şi fratele Mădălinei) să mă ierte, atât pot să gândesc. Am ajuns aici numai din vina mea. Şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu, pentru tot ce a făcut, pentru mine, pentru sufletul lui. Pui mic (n.r. -  copilul Mădălinei) să rămână o perioadă la Botoşani cu mama şi tata. Poate mă va ierta mai târziu, când va fi mare , scrie în mesajul lăsat de Mădălina."

Magdalena Mircea - cunoscută publicului drept Mădălina Manole - s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere. Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei în dimineaţa zilei de 14 iulie, în locuinţa lor din localitatea Otopeni.

Cântăreaţa a fost înmormântată în 16 iulie, la cimitirul Bolovani din Ploieşti, cortegiul funerar fiind aşteptat de aproximativ 5.000 de persoane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mesajul Mădălinei Manole către părinţi: "Să mă ierte, atât pot să gândesc".
 Vizualizări articol: 2590 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Mesajul Mădălinei Manole către părinţi: "Să mă ierte, atât pot să gândesc"2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce tot atat o plangeti... trimis de
( 8 sep 2010, 12:41:01
...pe asta? Nu a fost decat o bolnava psihic care nu s-a gandit ca, prin gestul ei total necugetat, a lasat in urma un copil care nu va avea cui sa-i spuna mama, un sot a carui durere nu o poate sterge nimeni si niste parinti care nu stiu decat sa acuze sotul ca a batut-o sau i-a facut nu stiu ce.
Oricat de mare artista a fost, a demonstrat ce fel de om de nimic este. Cred ca ar fi o idee foarte buna sa fie data uitarii ca persoana, sa-i ramana cantecele care oricum nu erau inainte ascultate mai deloc (ca sa fim realisti si sinceri) si sa nu se mai vorbeasca atat de mult despre nimic. Pur si simplu nu ajuta pe nimeni cu nimic.
1.1  RE: Ce tot atat o plangeti... trimis de
( 8 sep 2010, 19:53:03
comentariu lu domnu zulu pare desprins din ciclul "mama, de ce m-ai facut pionier". n-o spun cu rautate pentru ca oricum nu pot schimba nik dar chestia care o lanseaza el e gandire cam primitiva de membru al tribului brand din zulu si nu di om ce se vrea civilizat si cu un pic de crier "nespalat". cu ce drept ne dam noi cu parerea despre viata unui om si ii punem etichete fara sa il cunoastem de aproape. ne rezumam la gandire de prima mana de genu tabloid si aruncam cu noroi. ba baiatule sa stii ca genu asta de oameni care sfarsesc nedemn si au parte de o moarte infioratoare ca nah asa sant stampilati de societate, au o perceptie a vietii si o constiinta mult mai profunda decat a celorlalti. asta e nu poti decat sa te revolti pe moment, sa trimiti acolo un comentariu care apara imaginea unui om care a disparut tragic in rest nimic. trebuie sa ne stim locul in europa , inca ne curge pamant din buletin si sintem la a 3 generatie care purtam pantofi de lac. mai tre sa ne destupam la minte
1.2  RE: Ce tot atat o plangeti... trimis de
( 8 sep 2010, 20:49:54
nu inteleg selavi ce vrei sa zici??
ca nu trebuie judecat un om e adevarat....dar sinuciderea e un act nefiresc,groaznic, si nu se justifica in nici un fel.
cine recurge la un astfel de gest e bolnav psihic.
acceptarea sinuciderii ca ceva natural,moral nu face parte din cultura noastra europeana,iar faptul ca "ne curge pamant din buletin"nu ne face mai putin europeni.
nu resursele financiare iti dau calitatea de european.cand strabunii nostri erau razesi gospodari si purtau razboaie istorice,englezii,francezii,ge si multi altii erau vai de mama lor de fomisti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei