Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 sep 2010 - Anul XV, nr. 211 (4502)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Întârziere

Flutur, nemulţumit de întârzierile la lucrările de refacere a liniei CFR Suceava – Dorneşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a declarat nemulţumit de faptul că refacerea liniei CFR dintre Suceava şi Dorneşti este întârziată de procedurile de atribuire a lucrărilor. Flutur a spus că a discutat această problemă cu preşedintele României, Traian Băsescu, în timpul vizitei pe care acesta a făcut-o ieri în comuna Dorneşti.

„Avem o problemă cu calea ferată, pentru că se întârzie începerea lucrărilor şi asta mă supără foarte tare. Este procedura de licitaţie pe SEAP care durează foarte mult, iar acest lucru ne creează probleme”, a spus şeful administraţiei judeţene. Gheorghe Flutur a mai precizat că lucrările ar putea să înceapă la mijlocul lunii octombrie 2010. De asemenea, el a spus că nu înţelege de ce Ministerul Transporturilor nu a găsit o soluţie precum încredinţarea directă a lucrărilor de refacere a căii ferate dintre Suceava şi Dorneşti pe motiv de situaţii de urgenţă.

„Aici este o situaţie de urgenţă, mai ales dacă avem în vedere aducerea cărbunelui din Ucraina pentru CET Suceava. Şi va fi o mare problemă dacă nu grăbesc lucrările. Am vorbit cu doamna Anca Boagiu, şi-a notat şi a preluat această problemă pentru a grăbi lucrurile. Eu m-am luptat să găsim soluţii la Guvern să primim nişte bani, şase milioane de euro pentru a fi sursa de finanţare. Calea ferată este o prioritate, dar din păcate avem o întârziere”, a precizat Flutur.

Guvernul a alocat 11 milioane de lei pentru finanţarea proiectării şi execuţiei lucrărilor de reparare a infrastructurii feroviare de pe traseul Suceava Nord - Dorneşti. Acest tronson de cale ferată a fost afectat de inundaţii la sfârşitul lunii iunie şi începutul lui iulie. Este vorba de repararea a 1,5 kilometri de cale ferată şi a unui pod.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur, nemulţumit de întârzierile la lucrările de refacere a liniei CFR Suceava – Dorneşti.
 Vizualizări articol: 737 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur, nemulţumit de întârzierile la lucrările de refacere a liniei CFR Suceava – Dorneşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gospodar trimis de
( 8 sep 2010, 13:39:24
Habar n-am, cum reuseste omu' asta sa construiasca atata amar de cale ferata(1,5km) si ditamai podu' de 30-40m, cu un mizilic de 6milioane de euro! Am citit undeva , ca nemtii, cu banii astia n-au putut construi decat 0,2 km de cale ferata si numai un picior de pod; da' ei n-au norocul sa aiba un Flutur a lor,care sa chiverniseasca asa de bine,cinstit si cu folos banu' public!
Mare noroc pe judetul nostru cu asa OM! Domnu' Flutur, daca totusi, Doamne feri nu ajung 6milioane EURO, nu puneti din buzunar:luati de la pensii. Sau mai bine de la Sanatate!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei