Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 iul 2010 - Anul XV, nr. 158 (4449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 8 – 14 iulie

Joi, 8 iulie

Playground Cărtureşti

Din 8 iulie, în fiecare joi, de la ora 17:30, Librăria Cărtureşti din Iulius Mall Suceava se transformă în spaţiu de joacă pentru… oameni mari. În timp ce te relaxezi la un ceai sau la un suc de mere, ori răsfoieşti ultimele titluri beletristice, îţi poţi aminti de amuzantele jocuri ale copilăriei. Poţi veni chiar cu prietenii la Cărtureşti să joci Nu te supăra frate, Şah, Scabble, Monopoly, Quatro, Mima, Mafia, Rummy, Table, Uno, Ţări-Oraşe-Munţi-Ape-Plante-Animale-Nume.

Aminteşte-ţi cât de liber te simţeai când erai copil şi vino să te joci chiar dacă eşti mare! Poţi să aduci şi jocurile tale. Hai! Doar cei care se joacă primesc la Cărtureşti 30% reducere la produsele ceainăriei!

 

“Impresii din călătorie, SUA”

Până pe13 iulie 2010, în Iulius Mall găsiţi imaginile surprinse de Dan Lohănel în impresionanta ţară de peste Atlantic. Vernisate pe 4 iulie, de Ziua Naţională a Statelor Unite ale Americii, fotografiile sunt expuse la etajul centrului comercial.

 

           

Vineri, 9 iulie

La City Gallery, Salonul de Vară

La City Gallery (în incinta Shopping City Suceava) se deschide vineri, 9 iulie a.c., la ora 16:00, Salonul de Vară al Uniunii Artiştilor Plastici din România - Filiala Suceava.

 

Expoziţia Taberei Internaţionale de Pictură „Bucovina - trecut, prezent şi viitor”

La Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina din oraşul Gura Humorului se deschide vineri, 9 iulie a.c., la ora 16:00, Expoziţia Taberei Internaţionale de Pictură „Bucovina - trecut, prezent şi viitor”.

Vor fi expuse lucrările realizate de artiştii participanţi la cea de-a V-a ediţie a acestei tabere, tabără care reuneşte, în intervalul 1 - 12 iulie a.c., un număr de 12 artişti plastici din cinci ţări europene (Cehia, Slovacia, Letonia, Ucraina şi România).

 

Târg de Obiecte Handmade

Vineri,sâmbătă şi duminică, 9, 10 şi 11 iulie sunt zilele în care artizanii îşi dau întâlnire cu pasionaţii din Bucovina de podoabe eco, accesorii, articole vestimentare şi de decor, produse unicat fabricate exclusiv manual, la Iulius Mall.

 

 

Sâmbătă, 10 iulie

Campania “Sprijin pentru sinistraţii din Bucovina”, în parcarea Shopping City Suceava

Pentru a veni în ajutorul persoanelor afectate de inundaţiile din ultima perioadă,  Shopping City Suceava, în parteneriat cu Fundaţia ANA, Asociaţia „Sf. Ioan” şi Camera de Comerţ şi Industrie Suceava organizează o campanie de colectare de bunuri, ce se va desfăşura în perioada 5 – 18 iulie 2010.

Voluntarii Fundaţiei ANA vor fi prezenţi între orele 10:00 şi 18:00 în cortul amplasat în parcarea Shopping City Suceava pentru a întâmpina persoanele ce doresc să susţină această acţiune. Fiecare dintre noi ne putem implica, donând din lucrurile pe care le avem celor sinistraţi. Bunurile pe care noi le putem oferi înseamnă mult pentru aceste familii ale căror locuinţe au fost distruse: îmbrăcăminte, încălţăminte, echipamente electronice, mobilier, materiale de construcţii, alimente neperisabile sau bani (se pot depune în urna Fundaţiei ANA, amplasată în incinta Shopping City Suceava).

 

Drift Show, în parcarea Shopping City Suceava

În zilele de 10 – 11 iulie, la Shopping City are loc în premieră pentru Suceava şi pentru întreaga Moldovă o etapă oficială din Campionatul Naţional de Drift şi expoziţia de tuning şi car - audio.

Timp de două zile, parcarea Shopping City Suceava va găzdui o etapă oficială a Campionatului Naţional de Drift. În cadrul evenimentului, peste 25 de piloţi îşi vor demonstra îndemânarea în arta derapajelor controlate la bordul unor maşini foarte puternice, de aproape 500 de cai putere. Alături de ei, veţi descoperi maşinile tunate şi pe cele care scot mii de waţi din instalaţiile de car-audio, o adevărată expoziţie, alături de fete frumoase.

Competiţia de drift va fi jurizată de către oficialii King of Europe, cea mai mare competiţie de acest gen din Europa. Mike Procureur din Franţa, Preşedintele King of Europe (KOE), va juriza evoluţiile piloţilor români. Piloţii vor fi punctaţi în funcţie de viteza maşinii, de derapajul controlat şi de apropierea faţă de jaloanele de pe traseu. La Suceava, în cadrul etapei din Campionatul Naţional, se vor aplica aceleaşi norme de jurizare şi securitate ca la o competiţie de nivel internaţional.

Cei mai cunoscuţi piloţi de drift din România, HAI şi KNS, vin alături de ceilalţi piloţi să participe la etapa de la Shopping City Suceava. HAI-ul conduce un Nissan Silvia, iar KNS un Nissan Skyline, ambele cu puteri de peste 250 de cp fiecare.

Suceava este reprezentată de doi piloţi în Campionatul de Drift al României, Mihai Maxim şi Răzvan Frăţianu. Răzvan conduce un BMW M3 de 321 de cp şi va încerca la bordul acestuia să câştige o cupă, la el acasă. La ultima etapă a ratat podiumul la numai un punct.

În cadrul etapei de la Suceava, maşinile de drift vor face un show total pentru public şi sute de anvelope vor fi transformate în fum. În cele două zile de concurs, maşinile de competiţie vor consuma aproximativ 300 de anvelope, pe care le vor aduce la stadiul de sârme, din cauza derapajelor controlate şi a puterii uriaşe din motoare!  Spectatorii pot câştiga curse de karting gratuite oferite de Tokyo Drift şi alte premii.

 

 

Duminică, 11 iulie

Teatru de păpuşi “Puppet”

Teatru de păpuşi “Puppet”- Prichindeii sunt aşteptaţi la KidsLand pentru stagiunea de vară, să descopere lumea eroilor din basme şi din poveşti populare, de la ora 12:00, la Iulius Mall.

 

Campionatul Mondial de Premii

Campionatul Mondial de Premiidin Iulius Mall joacă finala pe 11 iulie. Duminică, dar şi până atunci, poţi să faci galerie echipei favorite şi pleci cu premii! Campionatul din Iulius Mall are peste 1.350 cadouri pentru cei care înscriu la poarta din food court-ul Almondo. Bonurile fiscale cumulate de la restaurantele şi cafenelele situate la etajul Iulius Mall, le aduc - zilnic - primilor 55 de suporteri pahare saurăcoritoare Coca Cola, produse Intersport, vouchere Sprider Stores, ore de fotbal pe terenul Quartz Cafe sau abonamente Sport Center. În plus, microbiştii pot urmări meciurile favorite pe plasmele special montate sau pe ecranul de 6 mp şi pot savura berea cu preţ imbatabil: de la 2,5 lei.

Cafeaua îţi dă energie la Quartz Cafe!– La o consumaţie de cel puţin 20 lei, câştigi zilnic premii instant Coca Cola. Duminică se acordă mare premiu săptămânal: plinul de benzină saude motorină. Campania Quartz Caffe se încheie odată cu finala Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud şi finala Campionatului Mondial de Premii din Iulius Mall.

 

 

Luni, 12 iulie

Atelierul de vacanţă

Atelierul de vacanţă– Până pe 15 septembrie, în fiecare luni (de la ora 18:00) şi joi (de la ora 15:00), ceainăria din Iulius Mall găzduieşte puştii şi elevii fascinaţi despaţiul Cărtureştiului, să asculte poveşti, să descopere lumea în care personajele trăiesc prin sunete sau în culori. Ghidaţi de inspiraţie, copiii vor crea colaje despre propriile aventuri, lucrări artistice care vor compune o expoziţie colectivă la sfârşitul verii.

În plus, micii artişti îşi pot confecţiona propriile costume pentru a deveni personaje în scenetele şi piesele de teatru din stagiunea Cărtureştiului. Lumea artei, jocurilor şi poveştilor din 8 iulie 2010, spre seară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei