Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 iul 2010 - Anul XV, nr. 158 (4449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Mai mulţi poliţişti comunitari din Cluj m-au întrebat când îi scap de Boc

Joi, 8 Iulie 2010 (17:20:35)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a susţinut, joi, că la precedenta sa vizită la Cluj-Napoca, în urmă cu două săptămâni, mai mulţi poliţişti comunitari l-ar fi întrebat când îi "scapă" de Emil Boc, iar el le-a răspuns că va încerca să facă acest lucru, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Victor Ponta a declarat, joi, la Conferinţa Judeţeană a PSD Cluj, că a constatat o schimbare în decursul ultimelor vizite făcute la Cluj, iar oamenii care îl ignorau iniţial au ajuns să îl întrebe când îi "scapă" de actualul premier.

"De când am fost ales preşedinte al PSD, am fost de cinci-şase ori la Cluj. Se schimbă nişte lucruri la Cluj, parcă eram într-o ţară străină, nu se uita nimeni la mine, nu ştiam ce le făcusem clujenilor, nu vroia să mă salute nimeni. Dar lucrurile se schimbă încet-încet, iar ultima dată, foarte mulţi oameni, între care şi poliţişti comunitari - sper să nu îi dea afară primarul Apostu - au venit şi m-au întrebat: «Când ne scăpaţi de Boc?». Nu eu l-am pus pe Boc, dar voi încerca să vă scap de el, dacă se poate", a spus preşedintele PSD, care a luat cuvântul în deschiderea manifestării.

Victor Ponta participă, joi, la Cluj-Napoca, la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PSD Cluj, la care mai sunt prezenţi vicepreşedintele partidului Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educaţiei, şi purtătorul de cuvânt al partidului, deputatul Emil Radu Moldovan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Mai mulţi poliţişti comunitari din Cluj m-au întrebat când îi scap de Boc.
 Vizualizări articol: 709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Mai mulţi poliţişti comunitari din Cluj m-au întrebat când îi scap de Boc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei