Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 iun 2010 - Anul XV, nr. 151 (4442)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Calamităţi

Potopul de luni după-amiază a lăsat mii de suceveni fără energie electrică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Potopul care s-a abătut asupra judeţului Suceava luni după-amiază a lăsat mii de suceveni fără energie electrică. Apele învolburate au smuls copaci din rădăcini şi au ras tot ce le-a ieşit în cale, case, poduri, vegetaţie, stâlpi de electricitate. Peste 30 de localităţi au rămas în beznă, după ce şapte linii aeriene au fost distruse în totalitate şi 379 de posturi de transformare au fost parţial avariate. E.ON Moldova Distribuţie a informat că furtuna şi viiturile au distrus şapte linii aeriene, alte 12 linii aeriene au fost parţial avariate, iar 32 de comune au rămas fără curent electric.

 

Zeci de localităţi în beznă

Localităţile Iacobeni, Cornu Luncii, Mălini, Slatina, Dorneşti, Soloneţ, Mănăstirea Humorului, Humor, Pătrăuţi, Dărmăneşti, Suceviţa, Marginea, Molid, Calafindeşti, Ulma, Brodina au rămas parţial fără energie electrică, în timp ce alte 11 localităţi au rămas în beznă totală. A fost distrusă staţia Vicov, fiind afectate localităţile Putna, Gălăneşti, Vicovul de Sus şi Vicovul de Jos, Frătăuţii Noi, Bilca, Siret (o linie aeriană) şi trei posturi de transformare în Suceava, în zona barajului Mihoveni - Şcheia, Cajvana, Todireşti şi Cacica (parţial). E.ON Moldova Distribuţie a mobilizat mai multe echipe pentru remedierea avariilor din reţeaua de energie electrică din judeţ, după cum a declarat ofiţerul de presă al E.ON România, Sorin Munteanu.

 

Intervenţii dificile pentru realimentarea cu energie electrică

„Echipele de intervenţie ale companiei noastre au fost suplimentate şi au acţionat pe parcursul întregii nopţi de luni spre marţi şi a zilei de marţi, în condiţii meteo dificile şi în zone unde accesul utilajelor şi materialelor necesare a fost îngreunat. În urma efortului susţinut al echipelor de intervenţie până marţi, la ora 16:00, s-a reluat alimentarea cu energie electrică la o mare parte din consumatorii afectaţi. Mai sunt nealimentate localităţi din comunele Pătrăuţi, Falcău, Costileva, Ulma, Nisipitu, Dărmăneşti, Măreţia, Călineşti şi Grămeşti”, a declarat Sorin Munteanu. El a mai completat că echipele E.ON Moldova Distribuţie continuă să lucreze la remedierea avariilor şi reluarea alimentării cu energie electrică în cel mai scurt timp posibil în zonele încă afectate. În cazul în care se confruntă cu probleme la reţeaua de energie electrică, sucevenuii sunt rugaţi să anunţe serviciul deranjamente al E.ON Moldova Distribuţie, la numărul de telefon 0230 929.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Potopul de luni după-amiază a lăsat mii de suceveni fără energie electrică.
 Vizualizări articol: 712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Potopul de luni după-amiază a lăsat mii de suceveni fără energie electrică3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei