Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 iun 2010 - Anul XV, nr. 151 (4442)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Inundaţiile au afectat 40 de gospodării, anexe, curţi şi grădini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Precipitaţiile deosebit de abundente din cursul zilei de luni au afectat şi municipiul Rădăuţi. În jurul orei 21.30 a fost convocat Comitetul pentru situaţii de urgenţă, care a coordonat intervenţiile de forţe de la Detaşamentul ISU din municipiu, Poliţie şi Jandarmerie. Cu toate acestea, în zona de Nord-Est a municipiului au fost inundate zece gospodării, iar apa a intrat în curţi şi grădini. Probleme au fost înregistrate şi pe strada Cucului, unde a fost obturat un braţ al pârâului Mocreţ, iar 50 de hectare din izlazul comunal au fost acoperite de ape. La fel, pe strada Putnei din municipiu au fost inundate 30 de gospodării, fiind afectate bucătării de vară, anexe gospodăreşti, grădini şi livezi.

„Alături de lucrătorii de la Ministerul Administraţiei şi Internelor au intervenit şi aproape 20 de lucrători din cadrul primăriei, care au instalat circa o mie de saci cu nisip în zona străzilor Putnei şi 1 Mai. În acelaşi timp, am ieşit şi cu utilaje pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor. Vreau să menţionez că nu au fost probleme în furnizarea apei, a energiei electrice şi a gazelor naturale. Totodată, încă de la orele serii, am sesizat şi conducerea Spitalului Municipal pentru a fi pregătiţi pentru orice situaţie”, a precizat primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inundaţiile au afectat 40 de gospodării, anexe, curţi şi grădini.
 Vizualizări articol: 670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inundaţiile au afectat 40 de gospodării, anexe, curţi şi grădini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pt cei de la monitoru sa citeasca trimis de
(30 iun 2010, 13:47:11
domnilor dar de DORNESTI nu scrieti nimic,aici de la un parau care vara de abea se vede apa pe el a inundat jumate de sat,aici nu va intereseaza,voi dati stirile de unde va convine unde e politicu la putere restu nici nu va intereseaza,veniti sa vedeti cum podu pasarela de peste suceava risca se se prabuseasca,nimeni nu ia nici o atitudinde decat ca a inchis circulatia,oamenii care is inundati si acu au apa in case daca nu stiti,si paraiasul care vine de la Ucraina risca sa inunde din nou,si nimic nu se face in comuna asta....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei