Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 iun 2010 - Anul XV, nr. 147 (4438)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deces

Un pelerin venit la moaştele Sf. Ioan cel Nou a murit în timpul slujbei de Sânziene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat care a venit în pelerinaj la moaştele Sf. Ioan cel Nou de la Suceava a murit ieri, în timpul slujbei prilejuite de hramul acestei mănăstirii. Potrivit altor enoriaşi care au discutat cu bărbatul, acesta ar fi venit la Mănăstirea Sf. Ioan cel Nou de la Suceava încă de miercuri seara şi a rămas să se roage peste noapte în curtea lăcaşului de cult. O femeie care susţine că a vorbit cu bărbatul a declarat că deşi spunea că este bolnav, acesta a rămas să doarmă afară, în noaptea de miercuri spre joi, pe prispa unei clădiri din incinta mănăstirii.

„A spus că este bolnav cu inima şi că este pensionat pe caz de boală. A spus că este din Vorona şi că are numai mamă. Ieri după-amiază a plecat la o biserică şi ne-a rugat să avem grijă de bagajul lui. Doar aşa l-am cunoscut. El era vânăt de azi dimineaţă. Aseară a fost foarte frig aici şi noi am dormit afară. Îmi pare rău că nu ştiu cum îl cheamă. Dar era foarte serviabil şi foarte credincios”, a spus o femeie care l-a cunoscut pe bărbatul care şi-a găsit sfârşitul în timpul slujbei de Sânziene.

Trupul neînsufleţit a stat timp de mai bine de o oră pe cerdacul clădirii din incinta mănăstirii, ceilalţi enoriaşi aprinzând câteva lumânări la capul bărbatului.

De precizat că medicii de pe ambulanţa sosită în curtea Mănăstirii „Sf. Ioan cel Nou” Suceava nu au mai putut să facă nimic pentru acesta, manevrele de resuscitare rămânând fără rezultat. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Suceava, inspector principal Gabriel Panţiru, identitatea bărbatului nu este cunoscută, fiind efectuate cercetări în acest sens.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un pelerin venit la moaştele Sf. Ioan cel Nou a murit în timpul slujbei de Sânziene.
 Vizualizări articol: 4043 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Un pelerin venit la moaştele Sf. Ioan cel Nou a murit în timpul slujbei de Sânziene5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pelerinajele mortii ! trimis de
(25 iun 2010, 13:48:36
Desi se stie,desi se cunoaste si din Biblie ca astfel de pelerinaje sunt doar niste inventii neinspirate ale bisericii introduse cu cateva sute de ani dupa Hristos si contra invataturilor Lui,se continua acest gen de lucruri care nu fac nici un bine,nimanui, decat celor care profita din plin de acestea,indiferent ca se calca pe cadavre, ca se plateste un pret atat de mare prin suferintele bietilor oameni arsi de vant ,arsita,frig si biciuiti de ploi si foame! Ar trebui trasi la raspundere cei care organizeaza asa ceva pt. ca ei sunt autorii morali a acestor suferinte,a acestor morti neprevazute!Logic,daca nu s-ar face asemenea pelerinaje,daca nu s-ar face atata publicitate,oamenii nu ar sta in frig sa moara(cazulde fata!),nu s-ar calca in picioare , nu s-ar intoarce de la asemenea manifestari mai bolnavi decat inainte! Este mare pacat ca acesti oamenii simpli si sinceri,necunoscatori de Cuvantul lui Dumnezeu,sub sloganul credintei ,sunt manipulati atat de usor !Care-i minunea ?!
2.   Numai daca ne uitam la Sf. Petru trimis de
(25 iun 2010, 14:10:21
in "Faptele Apostolilor," ne este prezentat Sfantul apostol Petru intrand in casa sutasului Corneliu si, ceea ce a spus apostolul : "Cand era sa intre Petru,Corneliu,care-i iesise inainte s-a aruncat la picioarele lui, SI I S-A INCHINAT. Dar Petru l-a ridicat, si a zis : " SCOALA-TE , SI EU SUNT OM "...De unde se deduce in mod EXPLICIT ca nici marele amostol AL LUI HRISTOS,PETRU,CU TOATE CA ERA IN VIATA, NU ERA DE ACORD CU INCHINAREA LA OAMENI DECAT LA DUMNEZEU, ASA CUM IL INVATASE MANTUITORUL IISUS HRISTOS , cu atat mai putin inchinarea la niste moaste,niste oseminte care nu de putine ori s-au constatat ca nici nu se stie ale cui or fi fost sau chiar de la animale, ce se practica in bisericile asa zis istorice !Ce se mai poate spune...
3.   Se mai poate spune trimis de
(25 iun 2010, 17:53:55
ca sectarii au gura mare si,, rastalmacesc Scripturile spre a lor pierzare"
4.   AI DREPTATE , ALEXA... trimis de
(25 iun 2010, 19:01:34
"Sectarii" astia care nu s-au rugat NICIODATA la moaste sau alte plasmuiri bolnave ale oamenilor ,si care asculata intru totul de Dumnezeu! Ce mai sectari "rataciti" ca alde Sf. Pavel,Sf Petru , Sf Ioan,Sf Luca si multi foarte multi altii ! Apropo, de ce nu pui mataluta manuta pe carte ca sa te mai luminezi la minte si sa nu mai gandesti precum babele analfabete ? Fiindca , din nestiinta spui prostii !
5.   Toti sunteti iluminati... trimis de
(25 iun 2010, 19:19:21
Daca ati pune voi toti manutele pe mai multe carti nu numai pe una va-ti da seama ca religia nu este decat un fenomen de manipulare a maselor si de prostit prostii! Acuma asta nu inseamna ca sunt ateu insa imi permit sa am propria mea opinie in legatura cu credinta. Si daca in loc sa va certati a-ti incerca sa fiti mai buni si sa faceti o fapta buna cu siguranta lumea ar fi cu mult mai frumoasa... Toate cele bune!
6.   Uite ce e : trimis de
(25 iun 2010, 19:33:50
nu va mai luati de biserica si evenimente legate de ea. comentati situatia din centrul sucevei. acolo e de voi, voi si spuma sucevei care duhneste a bere.

revenim : persoana in cauza a venit sa se roage sfantului, poate atat ia mai ramas omului; asa ca rautatile vostre la adresa sfintelor moaste sa va ramana in gat si sa va stea acolo pana va veti ruga sfantului sa va ierte. nu va e rusine sa va luati de o institutie care nu va obliga la nimic, ci apeleaza la liberul arbitru, iar care are urechi de auzit...aude. numai partea rea stiti sa o disecati, partile bune nu le bagati in seama. dar ce rost are sa-mi bat gura, cand sectarismul e in floare iar nebunii nu au stiu cand sa se opreasca cu scoala.
7.   Cine s-a gasit... trimis de
(25 iun 2010, 21:11:21
...sa ne invete despre dumnezeu!!?iosia,vezi poate te duci la fratii din america ca acolo e adevarata credinta.lasa-ne pe noi astia manipulati si membri ai bisericilor istorice in durerea noastra de romani si ortodosci de 2000 de ani.voiam sa te intreb ce s-a intamplat cu crestinii pana la aparitia voastra?au mers in iad??

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei