Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 iun 2010 - Anul XV, nr. 147 (4438)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un bătrân de 68 de ani a făcut atac cerebral şi a murit când a văzut autorităţile la poartă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bătrân cardiac, în vârstă de 68 de ani, din comuna Şerbăuţi, a murit, după ce reprezentanţi ai statului i-au venit la poartă şi l-au întrebat de actele de proprietate asupra pământului. Povestea, relatată de fiul lui Vasile Ivanovici, a fost confirmată de primarul din Şerbăuţi, Cătălin Sănduleac.

Ioan Ivanovici ne-a povestit că, în data de 8 iunie a.c., primarul din Şerbăuţi, viceprimarul şi alţi câţiva angajaţi ai primăriei, împreună cu un poliţist, au venit pe uliţa pe care locuia tatăl lui, l-au chemat la poartă şi i-au cerut actele pe casă şi pământ.

„I-au cerut intabularea. Mama s-a dus în casă după acte şi când s-a întors tata era deja mort. A făcut atac cerebral. După aceea am aflat că un vecin a făcut o reclamaţie, în data de 21 aprilie, cum că tata a intrat cu gardul doi metri în spaţiul public şi ei au venit să verifice, dar fără să-l înştiinţeze pe tata, fără să-i spună despre ce-i vorba, deşi primarul se întâlnise cu el şi cu câteva zile înainte. Normal că tata s-a speriat. A fost un şoc, nu a înţeles de ce au venit atâţia oameni peste el”, a spus Ioan Ivanovici.

Potrivit acestuia, gardul cu pricina este acolo de cel puţin 15 ani şi împrejmuieşte o suprafaţă din toloacă, unde familia depozita gunoiul. Un vecin, Gheorghe Ivanasiciuc, a reclamat acest lucru şi Comisia locală de fond funciar a venit la faţa locului, să cerceteze.

 

Primarul: „De ce ar fi trebuit să-l anunţăm că venim, doar suntem oameni din comună?!”

Primarul Cătălin Sănduleac confirmă tot ceea ce a spus fiul bătrânului, mai puţin că spaima de autorităţi i-ar fi provocat atacul.

„A venit la faţa locului şi vecinul, l-am chemat şi pe Ivanovici, dar nu a fost nici o altercaţie, nu s-a certat nimeni. Nu ştiu de ce ar fi trebuit să-l anunţăm dinainte că venim, doar suntem oameni din comună. Nu l-am agresat, nu l-am luat pe sus, am fost la locul faptei şi ne-am respectat misiunea”, a afirmat primarul, care a mai spus că înţelege supărarea familiei, mai ales că a aflat după moartea bătrânului că acesta era înregistrat cu probleme cardiace.

Ioan Ivanovici este ferm convins că, dacă tatăl său ar fi fost înştiinţat de existenţa reclamaţiei şi despre faptul că o delegaţie de la primărie şi poliţie urmează să vină la el acasă să-l ia la întrebări, şocul nu ar fi fost atât de mare şi bătrânul ar fi făcut faţă situaţiei.

„Îşi pregătea hârtiile, puteam să venim şi unul dintre fraţi, să fim acolo, alături de el. Dacă procedau aşa, cu siguranţă nu s-ar fi întâmplat nenorocirea”, a mai spus fiul lui Vasile Ivanovici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bătrân de 68 de ani a făcut atac cerebral şi a murit când a văzut autorităţile la poartă.
 Vizualizări articol: 858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 13 voturi
Un bătrân de 68 de ani a făcut atac cerebral şi a murit când a văzut autorităţile la poartă4.1513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei