Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 iun 2010 - Anul XV, nr. 147 (4438)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Ingeniozitate

Contrabandiştii „pescuiesc” pe râul Siret camere de tractor, pline cu ţigări din Ucraina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Poliţiştii au „pescuit” ieri, din apele râului Siret, cinci camere de tractor în care se aflau mii de pachete de ţigări cu timbru ucrainean, de la „Plugaru” la „Kent” sau „Marlboro”.

Ploile abundente din ultimele zile au crescut debitul râului, iar apele umflate ale Siretului le-au dat peste cap planurile contrabandiştilor de ţigări care îşi transmiteau ţigările pe apă, prin acele camere de tractor.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 8:30, poliţiştii au fost anunţaţi că angajaţii unei balastiere situate în amonte de podul din Siret, la aproximativ un kilometru şi jumătate de frontiera din România şi Ucraina, au găsit în albia râului două camere de tractor în care se aflau ţigări de contrabandă.

Bănuind că mai sunt şi alte camere luate de ape şi deviate de la traseul iniţial al contrabandiştilor, poliţiştii sireteni s-au mobilizat, au făcut rost de o şalupă de la Clubul Pescarilor din oraş şi au scotocit râul pe o rază de aproximativ doi kilometri.

La un moment dat, într-o zonă inundată de apele ieşite din matcă ale râului Siret, oamenii legii au observat alte trei camere de tractor, învelite în folie neagră şi lipită cu bandă adezivă (scotch).

În cele trei camere se aflau colete cu mii de pachete de ţigări, lipite tot cu bandă adezivă şi acoperite cu folie albă, la unul dintre ele fiind găsită şi o etichetă cu denumirile mărcilor de ţigări băgate în camera respectivă „Pall Mall”, „Kent” şi „Marlboro”.

În total, din cele cinci camere de tractor, poliţiştii sireteni au scos nu mai puţin de 8150 de pachete de ţigări, în valoare de 32.600 de lei.

Ancheta continuă în acest caz, oamenii legii sperând să-i „pescuiască” şi pe indivizii care se foloseau de această metodă ingenioasă pentru a-şi trimite ţigări, pe apă, dintr-o parte în alta a frontierei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contrabandiştii „pescuiesc” pe râul Siret camere de tractor, pline cu ţigări din Ucraina.
 Vizualizări articol: 1403 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Contrabandiştii „pescuiesc” pe râul Siret camere de tractor, pline cu ţigări din Ucraina5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oameni cui? trimis de
(25 iun 2010, 18:07:07
Toata lumea din Siret stie ca au fost oameni lu`i Radu Craciun si a lu`i Florin Finish care ii protejeaza...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei