Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 iun 2010 - Anul XV, nr. 147 (4438)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Activităţi

Şcoala de vară „Educaţie pentru toţi”, la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 10 Suceava s-a desfăşurat, în perioada 21-25 iunie, cea de-a doua ediţie a Şcolii de vară „Educaţie pentru toţi”, organizată de instituţia menţionată, în parteneriat cu Asociaţia Regională pentru Educaţie şi Dezvoltare (ARED) Suceava. 

„Iniţiativa acestei şcoli de vară răspunde nevoii de a găsi pentru copii noi modalităţi de educaţie, în care să-şi dezvolte şi să-şi valorifice cunoştinţe şi abilităţi care să le fie utile în activităţile viitoare”, a declarat profesoara Mirela Mazilu, de la Şcoala Salcea.

Luni, 21 iunie, peste 100 de copii din grădiniţele şi şcolile sucevene s-au adunat la Şcoala Nr. 10, însoţiţi de părinţi, pentru a lua parte la deschiderea oficială a acestei manifestări.

Programul zilnic a cuprins activităţi de la orele 9:00 până la orele 12:00 pentru preşcolari şi până la orele 13:00 pentru elevi. Copiii au fost împărţiţi pe grupe de vârste şi au desfăşurat în fiecare zi activităţi educative, distractive, practice, sub îndrumarea a peste 40 de cadre didactice din grădiniţele şi şcolile sucevene şi din împrejurimi. Pe lângă cele aproape 20 de cadre didactice din Şcoala Nr. 10, la acţiune au participat şi cadre didactice din şcolile judeţului, cum ar fi: Salcea, Voitinel, Câmpulung Moldovenesc, cărora li s-au alăturat aproximativ zece educatoare de la grădiniţele oraşului, dar şi specialişti de la Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională şi voluntari de la Organizaţia „Salvaţi Copiii”, între care şi un voluntar american al Asociaţiei Educatorilor Suceveni de la „Corpul Păcii”.

Anul acesta, Şcoala de vară a avut sponsori generoşi, printre care deputatul PD-L Ioan Bălan, care a pus la dispoziţia copiilor dulciuri, apă şi suc. Evenimentul a mai fost sponsorizat de Mc Donald’s, Tipografia „Little Lamb” SRL Suceava, SC „Casa Brânzac” SRL, Tipografia SC ROF SA Suceava, SC Real SA Suceava, SC „Discif” SA Suceava, SC „Ramiro” SRL Suceava, SC „Valexim” SRL Suceava, SC „Anduţu” SRL, SC. „Edu Prof” SRL Rădăuţi, SC „Maghebo” SRL şi SC „EUROPANDA, ceea ce dovedeşte implicarea comunităţii locale în activităţile educative din municipiul Suceava.

„Ne dorim ca această acţiune să devină o tradiţie la şcoala noastră”, a declarat profesorul Dumitru Chiuariu, directorul Şcolii Nr. 10, iar iniţiatorul acestei şcoli de vară, profesoara Rodica Zimbru, a menţionat faptul că „elevii sunt entuziasmaţi de perspectiva unei săptămâni de distracţie, deoarece o şcoală de vară este un loc unde te joci învăţând şi înveţi jucându-te”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şcoala de vară „Educaţie pentru toţi”, la Suceava.
 Vizualizări articol: 1156 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şcoala de vară „Educaţie pentru toţi”, la Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei