Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 iun 2010 - Anul XV, nr. 147 (4438)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prea mult rachiu

Circ în stradă cu un şofer care nu putea sufla în etilotest

Vineri, 25 Iunie 2010 (15:32:25)

Un şofer care conducea în stare de ebrietate, tras pe dreapta de o patrulă de poliţie, a făcut circ în stradă cu oamenii legii, suflând în mai multe rânduri insuficient în aparatul etilotest, astfel că nu s-a putut stabili valoarea de alcool pur în aerul expirat. Totul s-a întâmplat vineri dimineaţă, în jurul orei 4.40, când un echipaj de la Poliţia oraşului Milişăuţi efectua un control în trafic, pe DN 2H din localitate. 
Poliţia precizează că şoferul în cauză, Ilie B., în vârstă de 44 de ani, din comuna Grăniceşti, prezenta o evidentă halenă alcoolică, după mai multe încercări nereuşite de a-l testa pe loc oamenii legii care l-au depistat ducându-l la cel mai apropiat spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Şoferul s-a ales cu dosar penal. 
Alte acţiuni de control în trafic ale poliţiştilor, efectuate pe parcursul zilei de joi, s-au mai soldat cu întocmirea a trei dosare penale. 
Dimineaţă, în jurul orei 9.00, pe DN 29, în Plopeni-Salcea, a fost depistat Remus G., în vârstă de 32 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, care conducea o maşină în stare de ebrietate, 0,62 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.  
Ceva mai târziu, la 12.35, pe drumul judeţean care străbate Siminicea, poliţia l-a identificat pe localnicul Dorin G., un şofer în vârstă de 42 de ani, care avea o alcoolemie de 0,95 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 
În fine, seara, la 21.00, a fost prins Sorin Z., de 24 de ani, din Dorneşti, care conducea o maşină pe raza localităţii, deşi nu are permis de conducere.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circ în stradă cu un şofer care nu putea sufla în etilotest.
 Vizualizări articol: 1132 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Circ în stradă cu un şofer care nu putea sufla în etilotest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ha, ha, ha trimis de
(25 iun 2010, 20:31:37
auzi... "conducea o masina in stare de ebrietate"... ha, ha, ha ! cina a mai vazut masina in stare de ebrietate...! ha, ha ,ha !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei