Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 iun 2010 - Anul XV, nr. 143 (4434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

DN 17A

Urmărire ca-n filme pe ruta Dorneşti-Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deşi mulţi dintre cei care au trecut sâmbătă pe drumul naţional 17A, pe porţiunea dintre comuna Dorneşti şi municipiul Rădăuţi, au crezut că asistă la filmările pentru un serial „policier” de televiziune, realitatea a fost cu totul alta.

În jurul orelor prânzului, un echipaj de poliţie a oprit pentru control un autoturism marca Mercedes, care circula dinspre centrul comunei Dorneşti spre Rădăuţi. Chiar dacă şoferul maşinii a oprit iniţial, în momentul când lucrătorul de poliţie i-a solicitat documentele, conducătorul auto a pornit maşina, după care a plecat în trombă spre municipiul Rădăuţi. Echipajul de poliţie a plecat în urmărirea Mercedes-ului, cu semnale acustice şi luminoase, însă nu a mai reuşit să-l ajungă. Ulterior, autoturismul fost descoperit într-un atelier de vulcanizare din municipiu şi poliţiştii au dezlegat „enigma” dispariţiei de la Dorneşti. Şoferul maşinii, Iacov Plămadă, în vârstă de 41 de ani, din Rădăuţi, avea permisul de conducere suspendat, condiţii în care este cercetat de poliţiştii rădăuţeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărire ca-n filme pe ruta Dorneşti-Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 4605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Urmărire ca-n filme pe ruta Dorneşti-Rădăuţi5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PLAMADA? trimis de
(21 iun 2010, 17:42:25
IAR PLAMADA? SE PARE CA SA PUS PRESA CU BOTUL PE TOT NEAMUL LOR, UIN LUCRU FT BUN DE ALTFEL.
2.   Ulciorul nu merge de multe ori la apa ! trimis de
(21 iun 2010, 18:23:11
Cred ca le-a amortit mainile autoritatilor protectoare ca sa-i mai tina in brate ... In orice domeniu exista scara de urcat si de coborat , dar cred ca ei cad chiar din varf ... Asta inseamna sa sfidezi legile si sa te crezi Dumnezeu si culmea este ca sunt prinsi cu gainarii ,evaziuni ,smecherii,de toate au scapat dar se vede ca i s-a infundat de la acest permis de conducere ... Oare ?!
3.   ,,policier" trimis de
(21 iun 2010, 23:51:25
cred ca glumestilaughing)))) ce vorbe intelepte din partea unui jurnalistlaughing , ,,urmarire ca in filme" .... sa imi arate cineva urmarire cu loganuri de 1.4 de politie cu 75 de cai, eu sincer nu cred ca asta e o urmarire, majoritatea masinilor de pe strazi in ziua de azi au peste 100 de cai, nu vad cum saracele loganuri ar face fata unei urmariri cu un nebun cu 200 de cai ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei