Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 iun 2010 - Anul XV, nr. 143 (4434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Competiţie

DJT Suceava a desemnat câştigătorii concursului de filme antidrog „Vise care ucid”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cadrul unei festivităţi de premiere organizate la sfârşitul săptămânii trecute în aula Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”, au fost desemnaţi câştigătorii concursului de filme de scurt-metraj cu mesaj antidrog „Vise care ucid”, proiect iniţiat de Direcţia Judeţeană pentru Tineret Suceava (DJT) la care au participat tineri de la licee din Suceava şi Fălticeni.

 

Campania „Vise care ucid” iniţiată de Direcţia Judeţeană pentru Tineret (DJT) în parteneriat cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava s-a desfăşurat în perioada aprilie-iunie şi a avut drept scop sensibilizarea tinerilor din judeţul Suceava asupra pericolului consumului de plante etnobotanice. Proiectul s-a desfăşurat sub forma unui concurs de film de scurt metraj, în competiţie înscriindu-se cinci echipe de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava şi Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni.

 

Trei premii câştigate de elevii de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”

Juriul, format din reprezentanţi ai mass-media, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi specialişti în domeniu a desemnat autorii celor mai reuşite filmuleţe. Premiul I a fost obţinut de echipa clasei a X-a A de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” care a realizat filmuleţul „Vise care ucid”. Locul al doilea a fost oferit ceilaltei echipe a clase a X-a A de la acelaşi colegiu, cu filmul „Gândeşte de două ori”. Iar locul al treilea i-a revenit echipei clasei a IX-a A de la Colegiul „Ştefan cel Mare” care a prezentat filmul „Universul pustiu al drogurilor”. Bogdan Baciu, de la  Colegiul Naţional „Nicu Gane”, a luat menţiune. Acesta s-a întors recent de la un concurs naţional de filme de scurt metraj „Mesajul meu antidrog”, organizat la Cluj, unde a luat premiul I. „Consumul de droguri e o problemă majoră, conştientizată insuficient în societatea noastră. Mulţi nu înţeleg că drogurile distrug nu doar viaţa celui care le consumă, dar şi a oamenilor dragi. Am încercat prin filmuleţul nostru să prezentăm gravitatea problemei”, ne-a spus Mariana Aursulesei, una dintre participantele la concurs.

Din fiecare echipă a fost selectat câte un participant pentru a lucra la realizarea unui film mai amplu despre pericolul consumului de droguri. Echipa nou formată va avea posibilitatea să lucreze în redacţia televiziunii „Intermedia”, iar filmul va fi difuzat la posturile locale de televiziune şi va fi promovat pe internet.

„Tinerii care au realizat filmuleţele au dat dovadă de multă imaginaţie şi calităţi bune de mântuire a camerei video şi a programelor de editare. Vrem să le oferim ocazia să-şi aplice aceste calităţi într-o redacţie, fiind ajutaţi de oameni profesionişti”, a declarat Simona Sofroni, directorul DJT Suceava. Premiile acordate participanţilor au constat în aparatură IT şi bani şi au fost oferite de DJT Suceava, C.E.P.E.C.A Suceava şi de sponsorul acestui proiect, firma IT&Cont Group SRL Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DJT Suceava a desemnat câştigătorii concursului de filme antidrog „Vise care ucid”.
 Vizualizări articol: 763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
DJT Suceava a desemnat câştigătorii concursului de filme antidrog „Vise care ucid”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gramatica? trimis de
(21 iun 2010, 23:20:02
Femeie, te rog sa explici: "ceilaltei echipe".
2.   Corectura? trimis de
(21 iun 2010, 23:22:00
... sinteti chiar idioti: "calitati bune de m�ntuire a camerei video"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei