Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 iun 2010 - Anul XV, nr. 143 (4434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eforturi

Comandament săptămânal pentru a demara punerea în practică a proiectelor de dezvoltare urbană a Sucevei

Luni, 21 Iunie 2010 (16:23:02)

Odată cu semnarea contractelor de finanţare pentru PIDU, unul dintre cele mai ample proiecte de dezvoltare urbană a municipiului Suceava, care beneficiază de o finanţare nerambursabilă de 22,4 milioane de euro, Primăria Suceava intră într-o cursă contra-cronometru pentru punerea sa în practică.
Pentru a grăbi ritmul de punere în aplicare a celor cinci proiecte de dezvoltare urbană care sunt prinse în Programul Operaţional Regional, în fiecare zi de luni, primarul Sucevei, Ion Lungu, va ţine un comandament prin care să gestioneze cat mai eficient toate etapele care trebuie parcurse până la începerea efectivă a lucrărilor.
“Prima dată trebuie să desemnăm o firmă de consultanţă care să se ocupe de implementarea acestui proiect, apoi să desemnăm, prin licitaţie, firmele care se vor ocupa de execuţia lucrărilor. Aceste etape vor dura pe puţin două luni, dar vrem ca cel târziu din septembrie să demarăm primele lucrări din POR”, a declarat primarul Ion Lungu.
Cele cinci proiecte a căror finanţare a fost aprobată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului se referă la refacerea şi modernizarea a 14 străzi din municipiul Suceava, a iluminatului public de-a lungul principalei artere de circulaţie, modernizarea zonei centrale, cu tot cu crearea a două parcări subterane, înfiinţarea unui Centru al Tradiţiilor Populare şi montarea a 80 de camere video în locuri publice şi amenajarea unui centru de supraveghere non-stop, pentru creşterea siguranţei cetăţenilor.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comandament săptămânal pentru a demara punerea în practică a proiectelor de dezvoltare urbană a Sucevei.
 Vizualizări articol: 628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Comandament săptămânal pentru a demara punerea în practică a proiectelor de dezvoltare urbană a Sucevei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei