Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 iun 2010 - Anul XV, nr. 143 (4434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Infrastructură

1,3 milioane de lei pentru începerea drumului Mălini - Borca

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a alocat suma de 1,3 milioane de lei pentru începerea modernizării „drumului talienilor” care leagă localitatea Mălini de comuna Borca, din judeţul Neamţ. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, banii au fost alocaţi pentru întocmirea documentaţiei necesare în vederea începerii lucrărilor de modernizare. Flutur a explicat că drumul Mălini – Văleni – Borca urmează să fie modernizat pe o porţiune de aproximativ 15 kilometri, urmând ca în perioada următoare să se stabilească dacă va fi asfaltat sau dacă se va apela la o soluţie care presupune turnarea unui pietriş special.

„Cred că este un lucru foarte important pentru judeţul Suceava, având în vedere că mai deschidem un bazin turistic extrem de important. Vom putea valorifica platoul munţilor Stânişoarei, dar şi să asigurăm o legătură mai scurtă spre zona lacului Bicaz şi spre bazinul Bistriţei, prin Mălini. Iar localitatea Mălini devine una de tranzit, turiştii având posibilitatea să meargă în circuit deschis atât pe Valea Moldovei, cât şi pe cea a Bistriţei, vizitând şi mănăstiri şi mergând la pârtia de schi pe perioada iernii”, a declarat Flutur. El a precizat că modernizarea drumului de la Mălini la Borca ar urma să coste câteva milioane de euro.

 

Proiecte pentru programul guvernamental de modernizare a 10.000 de kilometri de drumuri judeţene

Gheorghe Flutur a mai adăugat că instituţia pe care o conduce intenţionează să promoveze mai multe proiecte prin programul guvernamental de modernizare de 10.000 de kilometri de drumuri judeţene.

„Aşteptăm ca acest program să devină funcţional şi sper ca el să producă efecte încă din cursul acestui an”, a spus şeful administraţiei judeţene. El a arătat că CJ Suceava a pregătit proiectele pentru modernizarea mai multor porţiuni de drumuri judeţene, amintind de Suceviţa – Mănăstirea Humorului sau de drumul judeţean care duce la Codrii Seculari de la Slătioara.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 1,3 milioane de lei pentru începerea drumului Mălini - Borca.
 Vizualizări articol: 1675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
1,3 milioane de lei pentru începerea drumului Mălini - Borca5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pdlist trimis de
(21 iun 2010, 14:36:32
Domnule FLUTUR asteptam sa va tineti de promisiunea facuta cetatenilor din satul MANEUTI in anul 2009 .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei