Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 iun 2010 - Anul XV, nr. 143 (4434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Destinaţie schimbată

Şofer penal, din autocarul cu care vroia să plece din ţară, în arestul poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ care a comis un şir întreg de infracţiuni la regimul rutier, deşi nu are permis de conducere, a ajuns în arestul poliţiei, direct din autocarul cu care vroia să fugă din ţară, ştiind că este căutat de oamenii legii.

Dănuţ Gheorghe Nuţu, în vârstă de 20 de ani, din comuna Volovăţ, nu se mai aştepta să dea ochii cu poliţiştii, în momentul în care, pe DN 17 A, pe raza comunei Sadova, autocarul în care se afla, şi cu care intenţiona să iasă din România, a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliţie, iar el a fost singurul pasager care nu a mai continuat cursa.

A fost dat jos şi dus direct în arestul poliţiei, primind ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Sâmbătă, la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, Dănuţ Gheorghe Nuţu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

 

Tupeu. Zeci de kilometri la volan, fără permis de conducere

Potrivit anchetatorilor, faptele care l-au aruncat în spatele gratiilor pe tânărul din Volovăţ au început pe data de 21 aprilie 2010, atunci când, deşi fără permis de conducere, a condus un autoturism Opel Vectra, cu numere de înmatriculare engleze, pe o distanţă de patru kilometri, încercând să se sustragă controlului desfăşurat de către poliţiştii din localitate.

În noaptea de 23/24 aprilie 2010, s-a urcat din nou la volanul Opelului cu numere englezeşti şi a condus aproximativ 25 de kilometri, pe drumurile publice de pe raza localităţilor Volovăţ, Rădăuţi, Horodnic de Sus, Horodnic de Jos, Gălăneşti, Frătăuţii Vechi. Şi de această dată a încercat să se sustragă controlului în trafic desfăşurat de către agenţi din cadrul Poliţiei Rutiere Rădăuţi.

În seara de 31 mai a.c., Nuţu dă iar nas în nas cu un echipaj de poliţie.

De data aceasta, tânărul –susţin anchetatorii – se afla la volanul unui BMW, cu numere de Italia, pe raza localităţii de domiciliu.

 

Implicat într-un accident, la volanul unei maşini neînmatriculate, cu numere false

În actele de sesizare a instanţei se mai arată că, săptămâna trecută, pe 17 iunie, în jurul orei 23:00, Dănuţ Gheorghe Nuţu se afla la volanul unui autoturism Alfa Romeo, neînmatriculat, pe care era montat în fals un număr de Italia.

La un moment dat, în timp ce se deplasa din direcţia Marginea spre Volovăţ, maşina condusă de Nuţu este lovită de un alt autoturism, al cărui şofer nu i-a acordat prioritate de trecere.

Maşina la volanul căreia se afla tânărul din Volovăţ este proiectată în urma impactului pe contrasens, lovind uşor un pieton (6-7 zile de îngrijiri medicale) care se  deplasa pe trotuar, lângă bicicletă.       

Deşi nu era vina lui, Dănuţ Gheorghe Nuţu şi-a dat seama că va prins că a condus, fără permis, un auto neîmatriculat, cu numere false, motiv pentru care  a plecat de la locul accidentului şi a ascuns maşina în gospodăria nelocuită a unui bărbat din Volovăţ, plecat la muncă în Italia.

A băgat maşina într-o anexă, în spatele unor plase de gard şi a acoperit-o cu fân.

Ulterior, şi-a pus la cale plecarea din ţară, dându-şi seama de consecinţele faptelor sale.

Deşi autocarul său a ieşit din zona Rădăuţi, la Sadova, un echipaj al poliţiei rutiere din Câmpulung Moldovenesc, la solicitarea colegilor rădăuţeni, a oprit în trafic autovehiculul, spunându-i pasagerului Nuţu să coboare.

Tânărul din Volovăţ a mai fost cercetat în 2009 pentru că s-a urcat la volan, fără permis de conducere, iar la acea vreme a fost sancţionat administrativ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer penal, din autocarul cu care vroia să plece din ţară, în arestul poliţiei.
 Vizualizări articol: 645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Şofer penal, din autocarul cu care vroia să plece din ţară, în arestul poliţiei4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   S, Rusu Tot mai prost trimis de
(21 iun 2010, 16:20:03
Slaninosul asta linge multe cururi de mai scrie articole. Ar trebui sa stie ca expresia " sofer penal" nu exista in vocabularul limbii romane deoarece nu exprima nimic concret, dar astia sunt " ziaristii" de azi
2.   Viking cretinoidule in uniforma trimis de
(21 iun 2010, 22:02:27
Viking nu te mai baga in seama distrusule, ca-ti prinzi degetele in tastatura, looserule. Am vazut ca ai facut o obsesie la materialele astuia. Banuiesc ca esti vreun milian prost ori vreun agent de paza ratat. Ups, doua pleonasme. Si mai banuiesc ca ai si o fata de****si IQ de vaca, cati trebuie o funie de gat sa nu te abati de la drum
PS: Apropo de funia la gat.... poate-ti vine vreo idee carnatule ce esti....
3.   Rambos mult prea prost trimis de
(21 iun 2010, 23:48:49
Du te la coada vacii de unde ai plecat. Nu ne mai deranja analfabetule. linge l pe S Rusu in****in continuare
Multa m e paduche
4.   Sofer penal trimis de
(22 iun 2010, 00:07:22
:)))) vreau si eu sa vad un articol cu ,,jurnalist penal, din fata calculatorului unde scria si distrugea limba romana inapoi in bancile clasei I" al 2 articol a domnului Rusu din aceasta editie care contine greseli gramaticale grosolane si exprimari total gresite.... sincer, ia un concediu si revisuieste-ti calitatile de jurnalist si invata sa scrii corect din nouhappy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei