Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 iun 2010 - Anul XV, nr. 143 (4434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Dans” cu poliţia

Patru tineri, arestaţi pentru scandaluri şi bătăi la discotecă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru tineri din comuna Dărmăneşti au fost arestaţi preventiv, la sfârşitul săptămânii trecute, fiind acuzaţi că au provocat numeroase scandaluri şi bătăi la un bar şi o discotecă din satul Măriţei.

Cei patru, Gheorghe Daniliuc (20 de ani), Marian Cozubaş (19 ani), Ioan Cuşnir (23 de ani) şi Dumitru Vasileniuc (21 de ani), au primit mandat de arestare preventivă pentru cel puţin 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi vătămare corporală.

Lucrătorii Biroului Poliţiei Rurale din cadrul Poliţiei municipiului Suceava au cerut arestarea preventivă a celor patru, după ce, se arată într-un comunicat al anchetatorilor, tinerii din Dărmăneşti au bătut cu parii trei persoane şi au făcut scandaluri, unul după altul, în barul şi discoteca de la Măriţei, distrugând şi mai multe bunuri.

„În baza mandatelor de arestarea preventivă, suspecţii au fost introduşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al poliţiei, inspectorul principal Gabriel Panţiru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru tineri, arestaţi pentru scandaluri şi bătăi la discotecă.
 Vizualizări articol: 2962 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Patru tineri, arestaţi pentru scandaluri şi bătăi la discotecă3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intrebare? trimis de
(21 iun 2010, 11:17:40
Ce le-a trebuit asa de mult timp sa-i ascunda ?
Mai aveau un pic si luau tot Mariteiul la scuturat.
Primarul ce pazeste?
Are sarcini de partid prin Germania sau sta si se uita la sistemul de supraveghere din primarie sa vada daca angajatii iau spaga? Offf prosti mai suntem cand votam!!!!
Vicele ce face?
Cred ca se pricepe la ordine publica, doar a fost (mai este?) militian!!!!
1.1  RE: Intrebare? trimis de
(22 iun 2010, 19:07:06
primarul nu are nici o vina. datorita lui am fost bagabonzii arestati (ca l-au batut pe marian morar, care lucreaza pentru primar), am auzit ca el a intervenit la cineva mare din politie sa-i linisteasca, ca daca ramanea dupa politistii nostri din sat astia ajungeau sa ia taxa de protectie 15% de la pensionarilaughing . niste holigani care isi merita soarta. cat despre primar el a schimbat fata mariteiului (a facut trotuare, a plantat copaci, a asfaltat), daca ar fi dupa mine l-as mai vota inca 10 mandate.
2.   ??? trimis de
(21 iun 2010, 12:55:14
Ce le lipseste acestor tineri...nu stiu.Pacat ca sunt tineri si isi distrug intr-un fel sau altul o parte din viata.Poate acum nu isi dau seama,dar mai tarziu vor regreta...
3.   Pt. "Valerica" trimis de
(21 iun 2010, 20:45:28
Din cate stiu eu ai candidat pt.primar in 2008 dar................mai ai rabdare poate ai sa devi primar in 1938 tinand cont de varsta care o ai acum ai sa fi numai bun...............sa aplanezi scandalurile..................
4.   Pt 'valerica' trimis de
(21 iun 2010, 21:27:06
Stai in banca ta,tu nu stii ce s'a intamplat cu adevarat.Astia din maritei si'au cautat'o si au gasit'o.....IN SFARSIT.Vasea lupitrec,barbat insurat cu copil ce cauta el la discoteca...SCANDAL,sau are nevoie de bani...GHITA BARBIR cate scandaluri a facut si nu a patit nimic.....tu vezi'ti de treaba ca esti in varsta,ce treaba are primarul si vicele ccu bataile de la discoteca?
5.   Pt ELENI trimis de
(21 iun 2010, 21:57:32
...de cand nu mai are voie omul sa mearga la discoteca???...daca s-a insurat si are copil nu inseamna ca tre sa stea acasa...mai ales ca era vorba si de o sarbatoare mare: trebuie sa se distreze si omul...nu stiam mai nou ca la discoteca se fac si bani...din surse sigure nu are nevoie de bani, are destui ca sa traiasca comod...animalele astea, ca altfel nu am cum sa le numesc, merita cu varf si indesat un locusor la puscarie...asa ca nu te baga te baga unde nu-ti fierbe oala!
6.   IN SFARSIT trimis de
(21 iun 2010, 22:03:51
...cam tarziu au fost arestati infractorii astea...ar fi trebui sa-si dea seama " domni politisti" ca sunt un pericol public...cum ce treaba are primarul cu bataile? din moment ce o bataie s-a petrecut exact sub " nasul" lui(pt ca a fost filmata de camerele de supraveghere ale primariei)...iar el a refuzat sa le predea politiei din motive tehnice cik....are perfecta dreptate valerica...tu cred ca esti prieten cu acesti indivizi daca vb asa....as prefera ca data viitoare sa fii obiectiv...argumentele tale nu sunt fondate!!!
7.   Pt robbertt trimis de
(21 iun 2010, 22:05:25
.......daca are destui bani,de le cere baietiilor un miliard jumate?De asta le cere bani,vrea sa isi mai faca un bar....DIN BANI CASTIGATI NECINSTIT,ca doar barul care il are ii facut cu banii furati de la primarie si de la D&P.tu daca stii ce s'a intamplat cu adevarat bine,daca nu stai in banca ta.
8.   Pt eleni trimis de
(21 iun 2010, 22:18:15
....ai perfecta dreptate
9.   Pt robbertt trimis de
(21 iun 2010, 22:19:37
da da eleni are dreptate stie bine ce zice, si lupirtec sa inceput ptimu la bataie si baieti decat sasi ia bataie au dat ,si tu cred ca esti prieten dea lu vasea si au fost batai mult mai mari in maritei si baiti nu au patit nimica nici amenda nu au luat vasea e un hot si vrea bani degeaba sau nemunciti
10.   Pt robbertt trimis de
(21 iun 2010, 22:20:48
...tu ce ai prefera?sa'ti vina baiatul batut acasa,sa sa vina politia si sa iti zica ca baiatul tau a batut pe cineva?
11.   Pt voi trimis de
(21 iun 2010, 22:41:31
...mai bine ati da exemple de batai care au fost asa de mari.....cum adica ce as prefera?...din cate stiu nu vasea a inceput totul...ei erau atatia si eu tabarat pe el...oare vasea avea pregatite bate sau alte instrumente?...daca ati fi oameni normali ati vedea care este vinovatul...si in legatura cu banii: fiecare isi face rostul in viata, si daca ar fi adevarat ce spui s-ar fi luat masuri...dar ai vreo dovada?.....cumva scria pe fruntea lui vasea cand a intrat in discoteca: bateti-ma ca vreau sa fac niste bani?...nu imi spune ca sunt prieten cu el ca nu e asa, sunt cat se poate de obiectiv...ii cunosc destul de bine pe batausi, iar ei erau chiar pregatiti pt bataie....
12.   Pt ei trimis de
(21 iun 2010, 23:59:01
acesti individi,chiar sunt un pericol public..cum si-au asternut asa sa doarma!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei