Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mai 2010 - Anul XV, nr. 122 (4413)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ordin ministerial

Petrică Ropotă a fost numit director executiv al Finanţelor sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Suceava a rămas fără director coordonator. Decizia aparţine Ministerului Finanţelor Publice, care a transmis în teritoriu adrese prin care tuturor directorilor le-au încetat contractele de management. Măsura vine ca urmare a unei decizii a Curţii Constituţionale, care a analizat obiecţiile de neconstituţionalitate a dispoziţiilor unor articole din Legea pentru modificarea şi completarea Legii nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici. Ca atare, întreaga conducere a DGFP Suceava a fost revocată din funcţiile deţinute. Petrică Ropotă, cel care a fost director coordonator, a devenit director executiv, funcţie pe care a deţinut-o şi înainte de 2009, timp de patru ani. Decizia ministerului de resort de a-l numi şi în continuare şef al DGFP Suceava pe Petrică Ropotă pare firească, mai ales că instituţia s-a clasat în ultimii ani între primele la nivel naţional în ceea ce priveşte încasările la buget.

Decizie de încetare a contractului de management a primit şi Silvia Boliacu, care a ocupat până la începutul acestei săptămâni funcţia de director coordonator adjunct. În cazul Silviei Boliacu nu a mai fost emis un alt ordin privind reîncadrarea pe un alt post. În schimb, pentru funcţia de director executiv adjunct a primit girul Ministerului Finanţelor Publice Suceava Mihai Terteş. Este posibil ca acest post să rămână vacant, şi asta deoarece Mihai Terteş deţine funcţia de şef al Trezoreriei Suceava. Pe adresa DGFP Suceava a mai fost trimisă o adresă, care-l priveşte pe Ovidiu Gavriliţă. Acestuia i-a încetat contractul de management pentru funcţia de director coordonator adjunct în cadrul activităţii de inspecţie fiscală, fiind numit director executiv adjunct al aceleaşi structuri din cadrul DGFP Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petrică Ropotă a fost numit director executiv al Finanţelor sucevene.
 Vizualizări articol: 903 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 8 voturi
Petrică Ropotă a fost numit director executiv al Finanţelor sucevene2.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Petrica Ropota...sef...! trimis de
(28 mai 2010, 09:32:52
Iuibesc la Petrica...!
Mai este un pas....si privatizeaza...Petrica toata directia....!Ori ce-a mai ramas din ...ea....!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei