Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mai 2010 - Anul XV, nr. 122 (4413)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Crimă oribilă

Individul care i-a tăiat gâtul concubinei minore, bolnav de gelozie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Înfiorătorul caz de omor petrecut marţi în comuna Fântâna Mare, când un bărbat în vârstă de 33 de ani i-a tăiat gâtul tinerei de 17 ani cu care trăia în concubinaj, motivaţia autorului fiind că a prins-o făcând sex cu un câine, s-a petrecut din cauza geloziei bolnave a autorului. Concluzia se desprinde atât din audierile anchetatorilor cât şi din relatările vecinilor, care povestesc că individul era extrem de gelos şi îşi păzea toată ziua concubina.

 

I-a secţionat aproape tot gâtul, acţionând cu o violenţă extremă

După cum am relatat în exclusivitate în ziarul nostru de ieri, Ştefan Chitic şi-a atacat cu o violenţă extremă concubina, Roxana Rotariu, secţionându-i cea mai mare parte a gâtului cu un cuţit. Cel mai probabil, având în vedere leziunile, acesta a atacat-o pe la spate şi, cu o forţă extremă, i-a secţionat jugulara, tânăra murind imediat.

S-a dus apoi la primarul din Fântâna Mare şi şi-a mărturisit crima, predându-se de bună voie la poliţie. La audieri a susţinut că şi-a găsit iubita întreţinând relaţii sexuale cu câinele din gospodărie şi, turbat de furie, a omorât-o.

Într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava se precizează că o criză de gelozie a inculpatului, pe fond de consum de alcool, a generat imensa tragedie.  

De altfel, individul a declarat în faţa anchetatorilor că iubita, cu 15 ani mai tânără, l-ar fi înşelat cu mai mulţi bărbaţi din sat, declaraţiile sale părând mult exagerate.    

La locuinţa unde s-a produs oribilul omor (o casă în stare deplorabilă, care fusese părăsită şi care are doar o cameră amenajată) cei doi concubini se mutaseră de aproximativ un an. Bărbatul este din comuna Baia, iar fata tocmai din Timiş. Se cunoscuseră pe când Chitic a lucrat în Timiş, ca zilier, acesta convingând-o pe minoră să vină să locuiască cu el, la Suceava. Mai întâi au stat în Baia, la locuinţa părinţilor asasinului, după care s-au mutat în casa părăsită din satul Cotu Băii, comuna Fântâna Mare. 

 

„El era mai bătrân şi urât, fata era frumoasă şi era gelos”

Oamenii din satul Cotu Băii sunt convinşi că acuzaţiile aduse fetei nu sunt reale.

„E un mare mincinos, nu puteai pune bază în ce spunea el. A omorât-o pe copila asta degeaba, să putrezească în închisoare”, a răbufnit tanti Maria, o bătrână din sat.

„Ce zice el cu câinele nu crede nimeni, e o invenţie, speră să scape cu o pedeapsă mai mică. El era mai bătrân şi urât, fata era frumoasă şi era gelos. Nu cred că îl înşela, nu avea cum, că era (n.r. - Ştefan Chitic) tot timpul acasă, lângă ea, o păzea la tot pasul. Nu am văzut niciodată să vină bărbaţi la poartă şi nu am auzit vorbe rele despre ea”, ne-a spus Ion Ioniţă, un alt vecin.

 

Casă blestemată

El a povestit că după omor individul s-a spălat de sânge, s-a îmbrăcat cu haine curate şi abia apoi s-a dus la primărie să anunţe crima, când poliţiştii au ajuns la faţa locului fata fiind moartă de mult (după leziunile existente, se precizează în comunicatul Parchetului, aceasta a decedat imediat după atac). Vecinii au mai povestit că acum 4-5 ani proprietarul locuinţei în care fata a fost omorâtă a fost găsit atârnat în ştreang, casa fiind considerată un loc blestemat.             

Autorul a fost arestat preventiv de Tribunalul Suceava pentru săvârşirea infracţiunii de omor, riscând între 10 şi 20 de ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care i-a tăiat gâtul concubinei minore, bolnav de gelozie.
 Vizualizări articol: 2393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Individul care i-a tăiat gâtul concubinei minore, bolnav de gelozie3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei