Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mai 2010 - Anul XV, nr. 122 (4413)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Tamponat” de poliţie

A condus, fără permis, până la Bucureşti, un Rover furat din Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din municipiul Rădăuţi a fost arestat preventiv, ieri după-amiază, fiind acuzat că, deşi nu are permis de conducere, obişnuia să conducă autoturisme pe drumurile publice, în cel puţin un caz fiind vorba şi de o maşină furată, iar dacă era oprit de poliţie, spunea că a uitat actele acasă şi se prezenta sub o altă identitate, cu datele de stare civilă ale unui prieten de-al său.

Plimbările ilegale ale lui Iulian Marin Moroşan, în vârstă de 19 ani, au sfârşit, ieri, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, Moroşan ar fi furat în seara zilei de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 22:30, un autoturism Rover 75, estimat la circa 8.000 de euro, din faţa unui bar din localitate.

Proprietarul maşinii intrase până în barul din apropiere, iar maşina o lăsase deschisă, cu cheile în contact.

Moroşan, explică anchetatorii, nu a ezitat şi, dornic de o plimbare, a sustras autoturismul.

Rădăuţeanul a ajuns cu Rover-ul tocmai până la Bucureşti, unde a lucrat într-o vreme, şi îi era dor să vadă Capitala.

De altfel, autoturismul a fost găsit după câteva săptămâni, abandonat pe strada Calea Văcăreşti, cu multiple avarii (n.r. - partea vătămată a comunicat că pagubele sunt de circa 10.000 de lei).

Ulterior, poliţiştii aveau să afle că Rover-ul reclamat ca fiind furat a fost oprit, până a ajunge în Bucureşti, pe raza municipiului Bacău, şoferul fiind de altfel şi amendat pentru încălcarea legislaţiei rutiere.

Singura diferenţă era că pe procesul verbal de contravenţie apărea un alt nume, Alexandru-Alin S.. Anchetatorii au ajuns la concluzia că Moroşan le-a spus poliţiştilor datele de identitate ale amicului său, pentru a nu fi prins că nu are permis de conducere.

 

Suspect şi în alte furturi de maşini

Iulian Marin Moroşan este acuzat, de asemenea, că în noaptea de 19/20 martie a.c., în jurul orei 2:15, a fost depistat conducând pe drumurile publice din municipiul Rădăuţi, un autoturism închiriat.

Pentru a nu fi prins că nu are permis, Moroşan a băgat din nou aceeaşi placă, cu actele uitate acasă şi datele de identitate ale amicului său, Alexandru-Alin S..

Acesta din urmă, însă, aveau să afle ulterior poliţiştii, era plecat de mai multă vreme în străinătate.

Iulian Marin Moroşan este suspect şi în alte furturi de auto înregistrate în zona Rădăuţi, printre care şi furtul maşinii unui medic rădăuţean, o Toyota Yaris, sustrasă în 2009.

„A fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru comiterea unei infracţiuni de furt calificat, a două infracţiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi a două infracţiuni de fals privind identitatea”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, procuror Cristina Lăcrămioara Jaba.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A condus, fără permis, până la Bucureşti, un Rover furat din Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 795 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
A condus, fără permis, până la Bucureşti, un Rover furat din Rădăuţi5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BANDITUL trimis de
(27 mai 2010, 13:05:39
Ai pus-o Morosane ! Dupa ce-o sa iesi din puscarei o sa vezi ce toc de bataie o sa-ti dea Cires pentru ca i-ai furat rover-ul...
2.   :)) trimis de
(27 mai 2010, 17:33:14
pai si cutare domn de ce isi lasa cheile in contact??dak lua masina un copil si omora pe cineva era mai bine?eu stiu k trebuie sa ai cheile la tine mereu indiferent de situatie.si rusine sa`i fie politiei ca au fost prostiti de atatea ori , sau ei nu verifica persoana sa vada daca este adevarat numele cu care se legitimeaza?ce`ar fi sa ne dam si noi date aiurea a vecinilor,prietenilor etc si sa ne apuc sa comitem ilegalitati.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei