Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mai 2010 - Anul XV, nr. 122 (4413)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sprijin

Peste 50 de familii din Suceava, scutite de plata penalităţilor la energie termică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de familii din municipiul Suceava vor beneficia de scutiri de penalităţi de peste 70.000 lei (700 milioane lei vechi), aferente datoriilor acumulate la asociaţiile de proprietari pentru neplata la timp a consumului de energie termică, conform unui proiect de hotărâre care va fi supus aprobării Consiliului Local în şedinţa de azi.

Conform unei decizii anterioare a deliberativului local sucevean, de aceste scutiri de la plata penalităţilor nu pot beneficia decât cei care şi-au achitat la zi datoriile la asociaţie, cu excepţia penalităţilor, care le-au fost calculate separat.

De asemenea, aceste scutiri nu se acordă oricui, ci familiilor care, în urma unei anchete sociale, au demonstrat că au venituri insuficiente pentru a-şi achita toate cheltuielile de întreţinere.

Cele 51 de familii care au solicitat scutirea de penalităţi aveau de achitat în total 70.431 de lei către Termica, dar, pentru că şi-au achitat la zi restul datoriilor restante, prin decizia Consiliului Local le poate fi acordată această facilitate.

Cea mai mare scutire de plată, de 5.180 de lei, este propusă pentru Despina Radu, pensionară, în vârstă de 60 de ani, cu un venit de 760 de lei, în vreme ce cea mai mică sumă propusă pentru scutirea de plată este de 171 de lei, pentru Mihai Strilciuc, un bărbat de 40 de ani, pensionat pe caz de boală, cu un venit de 293 de lei.

Până acum, sute de familii şi persoane din municipiul Suceava au fost scutite de la plata penalităţilor la energia termică neachitată la timp, în baza unei decizii a CL Suceava, iniţiată de primarul Ion Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 50 de familii din Suceava, scutite de plata penalităţilor la energie termică.
 Vizualizări articol: 1138 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Peste 50 de familii din Suceava, scutite de plata penalităţilor la energie termică1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei