Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mai 2010 - Anul XV, nr. 116 (4407)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Promovare

Universitatea „Ştefan cel Mare” îşi promovează oferta la Târgul Educaţional 2010

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează sâmbătă, 22 mai 2010, o nouă ediţie a Târgului Educaţional, un eveniment anual în cadrul căruia universitatea îşi promovează oferta de şcolarizare pentru viitorii studenţi, masteranzi sau doctoranzi.  

Toate cele nouă facultăţi îşi vor amenaja câte un stand unde cei interesaţi vor putea afla tot ceea ce-i interesează cu privire la admiterea la facultate – locuri fără taxă şi cu taxă, specializări, dotare şi facilităţi pentru studenţi. Evenimentul se adresează tuturor liceenilor, în special celor din anii terminali, dar şi absolvenţilor de facultate care vor să-şi continue studiile cu un masterat sau doctorat.

Acţiunea începe de la ora 10.00 şi se va desfăşura în holul corpului E.

Pentru anul universitar viitor instituţia de învăţământ superior suceveană oferă celor interesaţi 936 de locuri fără taxă şi 2.795 de locuri cu taxă pentru studiile de licenţă. Pentru studiile de masterat au fost aprobate 580 de locuri bugetate, la fel ca şi anul trecut, şi alte 1343 de locuri cu taxă.

O suplimentare a cifrei de şcolarizare cu zece locuri a fost aprobată pentru studiile doctorale – pentru că au fost înfiinţate noi domenii pentru studiile doctorale în cadrul universităţii sucevene, astfel că pentru anul universitar următor candidaţii vor avea la dispoziţie 40 de locuri fără taxă.

Sesiunea de înscrieri din vară va avea loc în intervalul 12 – 21 iulie, apoi, între 21 – 23 iulie, se vor afişa rezultatele admiterii, iar în perioada 22 – 28 iulie se va realiza înmatricularea candidaţilor admişi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Universitatea „Ştefan cel Mare” îşi promovează oferta la Târgul Educaţional 2010.
 Vizualizări articol: 1249 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Universitatea „Ştefan cel Mare” îşi promovează oferta la Târgul Educaţional 20100.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Foarte frumos trimis de
(20 mai 2010, 11:06:56
Sper sa se mentioneze tot la acest targ educational. Sper ca voi informa studentii ca cei care vor sa dea la masteratul de la litere, la specializarea "Semiotica limbajului in mass media si publicitate" la ora de engleza sau franceza nu vor face altceva decat sa citeasca doar cateva propozitii si apoi sa le traduca. Iar daca nu stii, urmeaza sa iei o nota mica care sa iti strice media. Pe scurt, daca dai la SLMMP vei avea de tradus propozitii la cursul de limbi straine, si daca nu stii sa traduci (pentru ca ai dat la acest master pentru ca nu vrei sa traduci propozitii) vei lua nota mica si vei avea o media mai mica. Numai bine. Bafta in sesiune!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei