Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mai 2010 - Anul XV, nr. 116 (4407)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sistare programată

Sucevenii nu vor avea apă caldă la robinete toată luna august

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Apa caldă va lipsi în totalitate în luna august de la robinetele sucevenilor racordaţi la sistemul centralizat de termoficare, atât ca urmare a lucrărilor anuale de revizie a instalaţiilor centralei termice, cât şi din cauza unor lucrări de reparaţii la reţelele de distribuţie.

Anunţul a fost făcut de primarul Sucevei, Ion Lungu, care a precizat că în această perioadă, de revizie tehnică, au fost programate şi lucrările de reparaţii la o serie de conducte magistrale şi secundare de termoficare, astfel încât sucevenii să nu fie afectaţi de două ori de oprirea furnizării apei calde.

“Sunt programate numeroase lucrări de reparaţii la reţeaua de termoficare, precum şi înlocuirea unei conducte magistrale, pe porţiunea cuprinsă între Casa de Cultură  şi Colegiul Naţional Petru Rareş. În rest, cu excepţia lunii august, va fi apă caldă în Suceava, iar la iarnă vom avea şi căldură. Sucevenii nu au motive să se teamă că nu vor avea căldură la iarnă, le garantez acest lucru. Termica va funcţiona în continuare, iar dacă intenţia noastră de a realiza o nouă centrală se va concretiza, sucevenii vor avea parte de servicii mai bune şi la un cost suportabil. Important e să avem cui furniza căldura produsă”, a explicat Lungu, care le-a recomandat sucevenilor să nu se debranşeze, pentru că cea mai bună soluţie de termoficare este tot cea în sistem centralizat.

“Viitorul este tot al termoficării în sistem centralizat. Sunt optimist că vom reuşi să obţinem o gigacalorie la un preţ suportabil pentru populaţie, să avem un serviciu civilizat şi performant de furnizare a energiei termice”, a adăugat edilul şef al Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii nu vor avea apă caldă la robinete toată luna august.
 Vizualizări articol: 1654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sucevenii nu vor avea apă caldă la robinete toată luna august5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "Declaratii in interes personal" trimis de
(20 mai 2010, 19:19:05
Dragi cetateni ai Sucevei,sigur ca o sa fie caldura in Suceava si iarna care vine.Pana primavara viitoare,"derbedeul din Arini" cauta "solutii" ptr distrugerea Termica in scop pur personal.Viitoarea campanie electorala duce lipsa de fonduri,criza a lovit "increngatura de trepadusi" ce papa banii de la buget pe licitatii trucate,iar daca din aceste "magarii" conturile personale cresc,contribuabilul "sa se multumeasca" cu pavele,ou,chindii,chiolhanuri, de drumuri,etc,ca doar tot din banii lor se fac aceste "necesitati".Daca in aceasta perioada,ordonatorul de credite isi permite sa cheltuie bani ptr constructia unei noi centrale care sa incalzeasca orasul,inseamna ca se scot comisioane din taierea CET-ului vechi si din "faurirea" centralei noi.Curios este urmatorul fapt:de ce se grabesc "derbedeii" sa distruga societatea,de ce se grabesc sa construiasca alta,de ce au decapitalizat societatea,de ce somaj,etc?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei