Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 mai 2010 - Anul XV, nr. 116 (4407)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Lucrări ISPA

Strada Nicolae Bălcescu, închisă circulaţiei rutiere timp de trei săptămâni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Una dintre cele mai circulate străzi din centrul municipiului Suceava, Nicolae Bălcescu, a fost închisă de ieri dimineaţă circulaţiei rutiere, pe porţiunea cuprinsă între intersecţia cu strada Ana Ipătescu şi cea cu Ciprian Porumbescu, în vederea executării unor lucrări ISPA la reţeaua de canalizare.

Lucrările vor dura aproximativ trei săptămâni, după cum a declarat ieri primarul Ion Lungu, care a precizat că decizia de a închide acum acea stradă a fost luată după ce lucrarea respectivă a fost amânată încă de la Paşte, iar problemele de la canalizarea din zonă s-au acutizat în ultima perioadă.

“Acolo au de realizat o lucrare de amploare, care a fost amânată în perioada sărbătorilor de Paşti, pentru a se putea circula cât de cât în zona centrală. De marţi seara s-a deschis strada Petru Rareş, să avem măcar o alternativă de circulaţie, iar firma Pfeiffer s-a angajat ca în trei săptămâni să termine această lucrare”, a precizat Ion Lungu.

În acelaşi timp, traficul rutier pe strada Nicolae Bălcescu, pe porţiunea rămasă deschisă între Casa de Cultură şi Casa Cărţii, este restricţionată parţial de lucrările care se fac la un alt cămin de canalizare, care afectează şi circulaţia în zona sensului giratoriu din faţa Cinematografului Modern.

În vreme ce strada Nicolae Bălcescu a fost închisă circulaţiei, strada Petru Rareş, care trece prin faţa Pieţei Mari, a fost redeschisă, dar după o perioadă de trei luni şi jumătate de când traficul a tot fost restricţionat, total sau parţial, în funcţie de lucrările executate acolo. Deşi termenul iniţial dat pentru finalizarea lucrărilor era de 15 aprilie, acesta a fost depăşit cu mai bine de o lună de zile.

O altă stradă care va fi curând restricţionată circulaţiei rutiere este Mitropoliei, dar aceasta nu va fi închisă până când nu se finalizează lucrările de pe Samuil Isopescul şi Tudor Vladimirescu, care vor funcţiona ca o rută alternativă, împreună cu strada Tipografiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Strada Nicolae Bălcescu, închisă circulaţiei rutiere timp de trei săptămâni.
 Vizualizări articol: 1842 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Strada Nicolae Bălcescu, închisă circulaţiei rutiere timp de trei săptămâni3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa traiti bine trimis de
(20 mai 2010, 13:29:53
Domnu prelipcar, aveam o parere mai buna despre domnia voastra. Afirmati cu nerusinare despre faptul ca au fost finalizate lucrarile pe Petru Rares, dar nici macar nu ati fost pe acolo sa vedeti lucrarea minunata executata de aia care v-au dat lozu. Daca asa arata o starda finalizata cred ca ar trebui sa va dati demisia, de onoare evident.
Pana la semanrea demisiei, din partea mea, a cunoscutilor mei, a posesorilor de masini rupte in gaurile comunei, pentru prelipcarul portocaliu cu sarmaua"n-gura si pentru veceprimarii lui peste dezosat, si consilierii locali multe , foarte multe, frigidere cu carne.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei